Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגם אז אתה יכול לעמוד במצב ש"זה מה יש".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדרך כלל מדובר על רכב מייצג מקטגוריה, אבל תוכל לקבל רכב אחר בקטגוריה.

אם אתם רוצים להבטיח קבלה של דגם מסוים, יש רכבים מסוימים (יקרים יחסית) שיש התחייבות לגביהם בחברות מסוימות בחו"ל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מהניסיון שלי - פרט לארץ - מעולם לא ניסו לשנמך אותי. (רק בארץ הזמנתי 306 והציעו לי איזו סופר מיני, בסוף אחרי הרבה ריבים נתנו לי קאווליר).

תמיד הרכב שהזמנתי - היה באותה קטגוריה, אבל לרוב שהזמנתי קטגוריות זולות קיבלתי רכבים גדולים יותר. (מיני/סופר מיני שודרגה למשפחתית) ושהזמנתי דברים ייחודיים בדרך כלל קיבלתי אותם.

פעם באנגליה - נתנו לי ללכת למגרש לבחור רכב. זה היה מעולה. לצערי זה מאוד נדיר.

פורסם (נערך)

יצא לי להזמין פורד פיאסטה או דומה ולקבל פיג'ו 108 במקום בשדה התעופה בבלפאסט. התווכחתי איתם, לא עזר והילד התחיל לצרוח אז ויתרתי.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא נדיר בכלל בארה"ב.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
ומה? פשוט השארת את הילד והלכת?

דחסתי אותו ל108, באותו שלב עדיין חשבנו שנשאיר אותו אצלנו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בארצות הברית זה בכלל מערב פרוע. בכל מדינה הקטגוריות שונות וישנן קטגוריות שמבחינתם מקבילות.

לפני כעשור הזמנתי בניו ג'רזי מאליבו וקיבלתי קרייזלר PT קרוזר. לאחר יומיים של קללות בניסיון לדחוף את המטען ולתדלק כל שעתיים, נכנסתי לסניף במסצ'וסטס וכמו ישראלי טוב כבר הכנתי רשימת טרוניות כנגד הרכב שקיבלתי אך להפתעתי שאלו אותי מה בא לי לקחת.

מסתבר שבמסצ'וסטס אפשר לקחת גם SUV כמו אקספלורר באותו המחיר. לא רציתי אותו מאחר ומשומה הם פרקו מכולם את המדף האחורי באופן שהשאיר את המטען חשוף. החלטתי לחזור לפלאן איי ולבקש מאליבו אך הופתעתי שכל המכוניות היו מאליבו הצ'בק (כן הייתה זוועה כזו) עם בגאז' קטן גם כן. שלא לדבר על מנוע 4 צילינדר עייף ורעב. בעודי מדבר עם הנציג חצתה את המגרש במהירות מאליבו סדאן עמוסת כרום. הצבעתי עליה ואמרתי לו: "את זו". הוא עצר את הנהג בקשר ומסר לידי את המפתחות למאליבו LTZ שהייתה בת לוויה לא רעה בכלל להמשך הטיול, עם מנוע V6 מתלים מוקשחים, עור וסאנרוף.

ההורים שלי שכרו בקולורדו SUV קטן וקיבלו (למיטב זכרוני) ראב4. מאחר והיינו אמורים להצטרף אליהם בהמשך והיה חשש כי הטיוטה תהיה קטנה מדי, כאשר הם הגיעו לאסוף אותנו מהשדה אבא שלי עבר בדלפקי חברת ההשכרה ושאל לגבי שידרוג. הציעו לו טויוטה סקויה תמורת סכום מסוים. הוא אמר שהוא התכוון לשלם פחות מחצי מזה. הנציג בדק משהו במחשב אישר לו את העסקה ואנחנו נסענו לשלום עם המפלצת. כך שבהחלט מסתבר שגם ניתן להתמקח איתם. ואבא שלי ממש אינו מהטיפוסים המתמקחים...

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

השכרתי בצרפת יונדאי i30 או דומה - קיבלתי ג׳וק דיזל ידני, חוץ מהמנוע גיר השאר היה מבעס - מצד שני זה הקטגוריה(מבחינת חברות ההשכרה ג׳יפון שווה ערך למשפחתית).

לי קרה בדיוק הפוך,

שטסתי לאנגליה טסתי ללוטון ושכרתי רכב בסיקטס(סניף גרוע,נסגר מוקדם,מרוחק מהשדה״ת ולא נמצא ביחד עם שאר חברות ההשכרה - נדרש להזמין מראש שאטל שלהם - נחתי בשעת הסגירה ולמרות שהבטיחו לי שמישהו ישאר תקעו אותי באמצע הלילה בלי רכב - לפחות נתנו החזר על המוניות למלון ומהמלון לסוכנות למחרת), מסתבר שלסיקטס פשוט אין מגרש באתר אלא מביאים רכבים מסוכנות אחרת - הביאו אאודי a3 דיזל מנוע 2.0TDI אוטומטית(חדשה עם 16 מייל על השעון ומאובזרת מעל הראש כולל אבזור s-line) אבל הזמנתי מרצדס איי-קלאס ידנית או דומה ורציתי מאוד גיר ידני, ממש ביקשתי שינסה לעזור לי ולמצוא רכב מקביל עם גיר ידני - בנימוס בריטי הוא ציין שאין לו רכב דומה עם גיר ידני והרכב היחידי(בכלל) האחר שיש לו זה ווקסהול קורסה ידנית, מן הסתם מכיוון שהזמנתי רכב בקטוגריה של האאודי ושילמתי עליו העדפתי לקחת את האאודי האוטומטית(למרות שאני שונא גיר אוטומטי).

בתחילת נובמבר אני טס לאדינברו לטיול בצפון סקוטלנד - הפעם הזמנתי אאודי a1 או מיני 3 דלתות ידני גם מסיקטס וביקשתי מהם במיוחד לא לשדרג לאוטומט.

בדרך כלל מדובר על רכב מייצג מקטגוריה, אבל תוכל לקבל רכב אחר בקטגוריה.

אם אתם רוצים להבטיח קבלה של דגם מסוים, יש רכבים מסוימים (יקרים יחסית) שיש התחייבות לגביהם בחברות מסוימות בחו"ל.

טסתי לקפריסין בחגים - הזמנתי מסיקסט גולף ידני מובטח(קטגוריה חדשה),אבל קיבלתי Audi A3 ידנית מודל 2015 עם אבזור מינימאלי(המסך המגניב של אאודי קיים, אבל שליטה מההגה,בקרת שיוט או דיבורית בלוטופ לא היה).

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מחר שוכר בפעם החמישית רכב (לא מצליח למצוא משהו מאז שהפונטו איבו נמכרה).

שלושת הפעמים הראשונות היו אצל שלמה,אח"כ ניסיון אצל קל אוטו ועכשיו שוב שלמה.

הוזמנה אדם,מבטיח לעדכן במה שיתקבל בפועל.

חושב לפתוח שרשור חוו"ד על הרכבים שקיבלתי (לצערי בעיקר אכזבות מרמת התחזוקה).

פורסם (נערך)

אני אוהב לקחת משלמה(בירושלים). ההזמנה באינטרנט, העובדים עם סמרטפון ואפליקציה, ללא ניירת. הכי נח.

הייתה תקופה מסויימת שהייתי חסר רכב וכל סופ"ש שכרתי משלמה. תמיד הזמנתי את הקטגוריה הזולה ביותר. אז הרכב הסטנדרטי שהולך זו פיקנטו אוטומט. אבל יצא לי גם פעם פיאט 500(חמודה וכיפית לנהיגה) , פעם סוניק סדאן(מרווח) פעם מיקרה(אוהב ת'רציף הזה..) , פעם יאריס(נחמדה למדי) , פעם ספייסטאר(זוועה[emoji57]).

אה, ופעם אחת קורסה ידנית שהייתה מעפנה והמנוע נשמע כמו מכונת תפירה, כנראה בגלל תחזוקת ההשכרה..

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

הזמנת רכב מיני וקיבלת מיני או אפילו יותר (סופר מיניז למיניהן), לא רואה כאן שום בעיה. שדרוגים נפוצים כשאין רכב זמין או כשיש להם אינטרס שהרכב יגיע לנקודה מסוימת.

(קח דוגמה - אני שכרתי השנה בדרזדן רכב משפחתי סטיישן שהייתי צריך להחזיר בפרנקפורט, קיבלתי פג'ו 308SW הולנדית [שבמצב הרבה פחות טוב מרכבים ששכרתי מהגרמנים ישירות בעבר בסיקסט, אבל עדיין עדיף מהמצב בארץ כמובן], כי פרנקפורט קרובה משמעותית להולנד, השתלם להם בתכלס. סביר להניח שגם אם היה להם רכב יותר יקר הם היו מנצלים את ההזדמנות או מנסים להציע שדרוג במחיר נמוך כדי שאקדם להם את הרכב).

אנחנו מדברים על קטגוריות הזויות, וכשבגרמניה בסיקסט קשקאי, אוקטביה וחיפושית יושבות על אותה קטגוריה, נראה לי פתאום שחברות ההשכרה בארץ בוחרות את הרכבים לקטגוריה בצורה הגיונית יותר.

גם באיטליה בסיקסט באחת הקטגוריות תוכל לקבל 500X, סיטרואן קקטוס או פיאט קובו. לא רואה מה הקשר בין מכוניות מוגבהות מגניבות כמו 500X או קקטוס לטנדר מרובע ומכוער.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ובכן,הגעתי הבוקר וביקשתי,ללא שידרוגים ללא טובות,רק רכב תקין.

מאוד רציתי שוב את האדם,מותק של רכב למרות הגיר הרובוטי.

לצערי התקבלה פיקנטו LX אוטומטית שעברה 45000 ק"מ,כמובן מכות ושפשופים כמעט בכל צד של הרכב.

לשם שינוי שום דבר לא רועש/מקרקש,הילוכים עוברים חלק,אז לשם שינוי הפעם מרוצה.

לגבי ניקיון הרכב מיותר לדבר.מלוכלך.

לשמחתי העובדים כבר מכירים אותי (פעם רביעית שאני שוכר מהסניף בחודשיים האחרונים),כך שתהליך קבלת הרכב עבר חלק.

3abebd6f-b842-43f5-9e14-22f358b0936f.jpg

• תוכן חדש...