Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבה (ג'ק) לסוזוקי SX4 קרוסאובר 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוג הרכב

סוזוקי קרוסאובר 2017.

אני יודע שזה מספיק.

עקב בעיות גב מאוד...

שיהיה יותר קל ונוח...

תודה

פורסם

אדם, הוא ביקש קל ונוח.

ג'ק עגלה כזה, משקל שול איזה 10-15 קילו, פי 5 ממקורי.

יותר קל להרים איתו, אבל הרבה יותר קשה להוציא ולמקם אותו.

פורסם

נכון, רציתי לומר שהוא כבד.

אם יש בעיות גב רציניות אז גם להרים את הגלגל יהיה כבד, של הקרוסאובר עם הג׳אנט הוא גם כבד במיוחד + לפתוח את הברגים דורש מאמץ ולחץ על הגב אז צריך לקנות גם ידית כוח.

עדיף כבר לנפח עם קומפרסור ולהגיע לפנצ׳ריה אם אפשרי.

פורסם

הבעיה היא לא בג'ק אלא בידיות הגרועות שמסופקות ע"י היצרן. אין לך מומנט לפתוח את הבורג של הגלגל ובסופו של יום אתה מסיים עם ידית עקומה ורכב תקוע.

השכלתי לפני שנתיים+ (אחרי פיצוץ צמיג כתוצאה מאבן\בוץ בכביש) לרכוש סט לכל רכב של מוט טלסקופי שמגיע עם 2 בוקסות (4 מידות). שילמתי דאז כ 40 שח לכל סט בפנצ'ריה שאני מטפל בה לעיתים.

מאז זה הציל אותי לא מעט פעמים. המגבה המקורי בכל הרכבים הוא אומנם לא הטופ של הטופ, אבל הוא עושה עבודה ואפילו דיי בקלות (לא צריך להפעיל כח רב בשביל לסובב אותו).

ההמלצה שלי גם היום עומדת בעינה: רכוש סט של מוט טלסקופי שמגיע עם 2 בוקסות בפנים - הרבה יותר נחוץ והרבה יותר יעיל בשעת חירום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אשמח לקישור לראות על מה מדובר ?

תודה

בנוסף למגבה הידרואלי ?

עריכה אחרונה על ידי JFKK
  • תוכן חדש...