Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם. אתמול הוספתי פס לד שמחובר במקביל לנורה הקטנה שיש בתא מטען. על מנת להגביר את התאורה בו כי אני משתמש ברכב בלילה וצריך תאורה טובה. מפה לשם בזמן שחיברתי את החוטים נגע ה + ב -... הנורה לא נשרפה. אבל פיוז הגנה נשרף.

השאלה היא. איפה הוא ממוקם. בדקתי פיוז פיוז. הכל תקין.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם (נערך)

בדקת בספר הרכב ?

איך בדקת את הפיוזים ?

האם התאורה הפנימית בתא הנוסעים עובדת ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

שאר התאורה כן עובדת.

גם השקע מצת ליד עובד.

בדקתי פיוזים. הוצאתי אחד אחד והסתכלתי כי הטסטר לא בהישג יד. הוא בעבודה.

ולא. לא בדקתי בספר רכב.

אבל בדקתי את כל הפיוזים. ממש מוזר.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
תבדוק פיוזים גם במכסה מנוע. אין משהו אחר רק זה. איזה תאורה עוד לא עובדת? בטח יש עוד כמה דברים על אותו פיוז.

בדקתי את הפיוזים בתא מטען עם טסטר, הכל נראה תקין

הבעיה שאין עוד משהו שהפסיק לעבוד

השקע מצת שבתא מטען גם עובד, אני לא מצליח להבין מה נשרף.

פורסם
איזה פיוזים בתא המטען בדקת ? עם איזה טסטר בדקת את הפיוזים וכיצד ?

על-מנת לעזור לך עלייך לספק תשובות.

סליחה, לא בתא מטען, התבלבלתי הכוונה מתחת למכסה מנוע, ויש גם כמה פיוזים בודדים מתחת להגה.

בדקתי את כל הפיוזים עם טסטר שצד אחד מחובר למינוס של הרכב והצד השני שפיץ... לפיוז.

כל הפיוזים תקינים - ועשיתי בדיקה נוספת עם אוהמטר, ובדקתי התנגדות בין שני הקטבים של הפיוזים, כולם מקצרים (לא שרופים)

אציין שאת הפיוזים הגדולים יותר, של ה 30 40 50 אמפר, לא בבדקתי.

אבל הם שקופים והצצתי פנימה ורואים שהם תקינים, אבל בשביל לבדוק אותם צריך ממש לפרק ולא עשיתי את זה.

גם כי אני לא מאמין שנורה מחוברת לפיוז כזה גדול.

אני רואה שבפורומים בחול יש עשרות אנשים ששואלים את אותה השאלה.

תודה על הנכונות לעזור !!!

פורסם

בהחלט כן. ברכבים מודרנים השליטה על תאורת פנים הרכב או גם חיצונית נשלטת על-ידי מודול בקרה (מחשב) ככה שרק למודול הבקרה עצמו קיים פיוז ולא לכול מנורה פנימית בנפרד.

מהי שנת הייצור של הרכב ?

פורסם

לעניות דעתי בסורק תקלות יעודי לאחר איפוס התקלה זה יסתדר מאליו.

היתה לי בסקודה תקלה דומה ולאחר איפוס ב vag-com חזרה לעבודה רגילה.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם (נערך)

לצערי נראה שאתה בבעיה, תעבור על השרשור בקישור.

https://www.mazdas247.com/forum/showthread.php?123815925-Trunk-light-fuse-Need-help-not-working

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בפעם הבאה שאתה מחליף מנורות ברכבך נתק את כבל המינוס לפני החלפת המנורה (המלצת הייצרן בדגמים מסויימים) או פרק את הקונקטור של בית המנורה לפני החלפת מנורות.

אין מנוס אלא לגשת למוסך מורשה הייבואן בכדי לבצע סריקת תקלות. אני מאמין שהם מכירים את סוג התקלה הזו והדרך המהירה לפיתרון.

פורסם

ואוו, יש למישהו מושג איך אפשר למצוא את המודול ולבדוק אם יש בו פיוז.

התחברתי עם מחשב איתור תקלות שיש לי, (לאנצ') הוא יחסית חדש ומאוד משוכלל, לא מצאתי שום תקלה בבדיקה מקיפה.

פורסם (נערך)

במודול עצמו לא קיים פיוז אלא קיים פיוז בודד של 15A לכול היחידה הנקראת בקיצור (RBCM). במידה והפיוז היה שרוף אז לא הייתה לך גם תאורהת מפות וגם תאורה לנוסעים במושב האחורי (תאורה מרכזית בתא הנוסעים).

אכן לא תמיד ניתן לחלץ קוד תקלה במידה וקיים בעזרת סורק אוניברסלי משוכלל אלא רק בעזרת סורק מקורי או סורק של בוש/SUN.

תבדוק שוב פעם האם המפסק של תאורת תא המטען תקין וגם המיקרוסווי'ץ של דלת תא המטען אשר אחראי על הדלקת התאורה בזמן פתיחת תא המטען.

ראה תמונה מצורפת של מיקום המודול.

ac5jjn00000150.gif

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
במודול עצמו לא קיים פיוז אלא קיים פיוז בודד של 15A לכול היחידה הנקראת בקיצור (RBCM). במידה והפיוז היה שרוף אז לא הייתה לך גם תאורהת מפות וגם תאורה לנוסעים במושב האחורי (תאורה מרכזית בתא הנוסעים).

אכן לא תמיד ניתן לחלץ קוד תקלה במידה וקיים בעזרת סורק אוניברסלי משוכלל אלא רק בעזרת סורק מקורי או סורק של בוש/SUN.

תבדוק שוב פעם האם המפסק של תאורת תא המטען תקין וגם המיקרוסווי'ץ של דלת תא המטען אשר אחראי על הדלקת התאורה בזמן פתיחת תא המטען.

ראה תמונה מצורפת של מיקום המודול.

לא מאמין שזה צירוף מקרים, הכבל קיצר לי ביד וזה מיד נכבה ככה שזה בטוח לא הכפתור, אני אבדוק את המודול - המיקום שלו ממש מאחורי המנורה, אולי אמצא כזה באיביי או משהו,

ידוע לי שעדיף לנתק את המינוס, אבל מי חושב על זה בכלל שיהיה קצר, ועוד בתור הנסדאי אלקטרוניקה זו פשלה שלי, אם היית יודע שאני מסכן מודול ולא פיוז, היתי מוציא גם את המצבר מהאוטו :)

סרט רע.

• תוכן חדש...