Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

ברשותי רכב חדש בן 4 חודשים.

כמו שחלקכם בטח קראתם כבר בנושאים הקודמים שלי, נאלצתי לעבור ניתוח שהשבית אותי ולא יכלתי לנהוג במשך חודש וחצי.

מחוסר ברירה נאלצתי לכסות את הרכב שחונה תחת כיפת השמיים כדי להגן עליו כמה שאפשר מצואת עטלפים, צמחים והשמש הישרה.

טרם הכיסוי שלו שטפתי אותו בצורה יסודית ויישמתי ווקס בנדיבות.

היום כשסוף סוף נכנסתי לאוטו לנהיגה קצרה, הורדתי את הכיסוי וגילית שנכנס קצת אבק תחתיו.

גיליתי שיש סוורלים מינוריים על הגג, למזלי הרכב שלי בצבע כסוף בהיר ככה שזה פחות בולט מברכב כהה.

צריך להצמד לגג ולהאיר עליו עם פנס/ שמש ישירה כדי לראות את מגוון השריטות על כל הגג.

מחר אשטוף אותו בצורה יסודית ואיישם 2 שכבות של אוטם צבע.

יישום אוטם צבע יכול לשפר את מצב הסוורלים?

פוליש לרכב בן 4 חודשים זאת לא אופציה נכון? במיוחד אם השריטות כ"כ מינוריות (אדם שהוא לא פריק רכבים כמוני בגלל לא היה שם לב :roll:).

תודה מראש.

פורסם

על מנת להוריד את הסווירלים צריך להשתמש בפוליש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה יודע יש רכבים שהולכים לדיטיילר לפני שהם מגיעים ללקוח גם... פוליש על צבע בן יום אחד זה גם לא משהו מוזר. אם צריך פוליש אז עושים פוליש.

פורסם

אני עדיין חושב עשיתי את המעשה הנכון, חודש וחצי של צואת עטלפים,יוני ושמש קיצית היו מזיקים לפח משמעותית יותר.

בכל מקרה שטפתי את הרכב כרגע, ואני חושב שלמזלי לאור העובדה שיישמתי על הפח שכבה יפה של ווקס באותו היום שבו שמתי את הכיסוי זה הציל את המצב. אחרי שטיפה טובה עם כפפה אני לא רואה יותר סוורלים על הגג, גם תחת אור חזק.

בכל מקרה קחו בחשבון אנשים, כיסוי יכול להזיק לרכב יותר משלהועיל לפעמים.

• תוכן חדש...