Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאמא שלי יש יונדאי i20 שנת 2010, ובימים האחרונים המזגן הפסיק לקרר.

היום היא הלכה למוסך שהרכב מטופל בו (מורשה יונדאי בהרצליה), ושם לאחר בדיקה שעלתה 400 ש"ח אמרו שהלך המדחס - סדר גודל שבין מעל 4000 ש"ח למקורי חדש, בערך 3500 לתחליפי (לא פרטו מותג או ארץ יצור), ועד סביבות ה 3000 למשומש מפירוק. כדי לקבל חוות דעת נוספת שלחתי אותה לעמוס מזגנים, מומלץ הפורום, ושם לאחר בדיקה קצרה נאמר לה שצריך למלא גז, "ואז לראות ולבדוק" - מה שמעורר את חשדי שזה הולך להיות "תיקון מתגלגל" שבסוף יגמר ביותר יקר מהמורשה.

וכאן זה התחיל להיות לי מוזר: אני מניח שיש דרך לבדוק את מצבו של מדחס המזגן ואם הוא הלך או לא, ויש דרך לבדוק חוסר בגז - אז או שעמוס מזגנים לא יודעים לבדוק את מצב המדחס, או שאין באמת דרך לבדוק אותו (נשמע לי קצת מוזר...), ובמוסך מנסים למרוח אותנו.

כרגע המצב הוא שאנחנו צריכים להחליט עד מחר בבוקר לאיזה כיוון הולכים, גם כיון שלסוע באוטו בלי מזגן זה סיוט, וגם כי הבטחנו תשובה למוסך.

פורסם

את זה אני יודע, מה שלי לא ברור זה אם המוסך עלה בקלות על זה שהמדחס לא תקין, האם זו לא בדיקה פשוטה לבדוק את תקינותו, ועמוס פשוט לא עושים אותה, או האם יכול להיות שזה רק גז, והמוסך פסלו את המדחס רק כדי להרוויח יותר.

• ספונסר פורום
פורסם

אצלנו לא מחייבים כסף על הסיקה כלל, ם לא עבור מילוי הגז שאותו שואבים בחזרה אם אין אישור לתיקון.

גם אם המדחס לא תקין, עלות החלפתו אצלנו תהיה הרבה יותר זולה מהמחיר שכתבת כאן.

אורן

פורסם

כרגע המצב הוא שאנחנו צריכים להחליט עד מחר בבוקר לאיזה כיוון הולכים, גם כיון שלסוע באוטו בלי מזגן זה סיוט, וגם כי הבטחנו תשובה למוסך.

אתם לא צריכים לתת תשובה למוסך מחר או מחרתיים אלא ברגע שיתאים לכם. גם ככה למוסך המורשה לא חסר לקוחות.

לדעתי פנה אל אחד המווסכים המומחים אורן או אל זיסו לשם בדיקה וקבלת הצעת מחיר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...