Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מתנצל מראש על החפירה:lol:.

כבר 3 חודשים אני בחיפושים אחרי הרכב הנוסף שלי, כשהרודיוס של סאנגיונג על הכוונת, בגלל הצורך בשבעה מקומות + תא מטען כמה שיותר גדול, בגבול התקציב הנמוך.

אחרי שבדקתי כבר 9 כאלו רכבים במכוני בדיקה (כן, כמעט 6,000 ש"ח רק על בדיקות) אני כבר ממש מותש, והחלטתי ללכת על האחרון, כיוון שמה שצריך לתקן - המוכר מוריד מהמחיר.

אני מצרף כאן את הדו"ח של הבדיקה ותמונות של הרכב.

אמשח לקבל תובנות בניתוח הנתונים, וכן לדעת כמה בערך יעלו התיקונים לרכב הזה.

תודה רבה מראש

P_20170823_121715.jpg

P_20170823_121701.jpg

P_20170823_121739.jpg

P_20170823_121750.jpg

דו''ח - סיכום.jpg

דו''ח בלמים.jpg

דו''ח גיאומטריה.jpg

דו''ח גיר.jpg

דו''ח מאפייני מנוע.jpg

דו''ח מחוונים.jpg

דו''ח שלדה.jpg

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם (נערך)

אל תתן ליאוש לדרבן אותך לקנות את הרכב הזה. חפש לך משהו אחר.

מדובר ברכב מאוד מוכה, עם קצה שילדה, זה כתוב שחור על גבי לבן. ועם חלודות במרכב ומה לא.

ועושה רושם שגם המצב המכני שלו לא מזהיר.

אני לא אומר שרכב בגיל הזה צריך להיות מושלם, אבל מה שמתואר שם הוא קצת יותר מדי בשבילי. אני לא הייתי קונה רכב שכזה בשום מחיר.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

הרכב עבר הרבה ועפ"י הבדיקה, תוחזק בתחזוקת שבר.

אני הייתי מוותר עליו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש פה מס' בעיות:

1. מרכב- רכב שבוצע בו תיקון בגג ייחשב לרכב בעל משמעות גבוהה ולא נמוכה. (אם ניתעלם מהקצה ושאר הירקות)

2.תקלות- האם המוכר ישקיע אלפי שקלים בתיקון המזגן וחלון הגג?

3. מכני- יש צורך בבדיקנ מקיפה במוסך להערכת עלות התיקון ויישור הקו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חלון גג אפשר עוד לקבל את זה שהוא לא עובד ובחרו ויבחרו לא להשקיע את הכסף באביזר לא הכרחי (כל עוד לא נוזל).

אבל מזגן? רכב שנמכר עם מזגן לא תקין אני מקבל את זה כעובדה בשטח שלא מדובר בעניין קטן וזול (רק חסר גז) כי אחרת, מי נוסע בקיץ הישראלי בלי מזגן ועוד מנסה למכור רכב עם תקלה כ"כ מפריעה במכירה כשכל העניין יכל להפטר ב"מילוי גז".

פורסם

הרכבים האלה פופולארים מאוד בקרב משפחות (בעיקר דתיים) עם הרבה ילדים.

מטבע הדברים, משפחה מרובת ילדים שמחפשת רכב זול לקניה, לא יהיו לה כיסים עמוקים לתחזוקה שוטפת ומהר מואד רובם מידרדרים לתחזוקת שבר.

פורסם

תודה לכולם.

הלכתי למוסך לקבל הצעת מחיר לתיקונים של הליקויים שצוינו בדו"ח בדיקה, יוצא בערך 12,000 ש"ח.

חיצונית הרכב נראה שמור, חוץ מהקמטים בתחתית הרכב, שלדעתי ולדעת המוסך נוצרו מליפטים\ג'קים ולא מתאונות.

מה שמצוין כ'רכב לאחר תאונה' זה מאחורה, כנראה בעת חניה לאחור.

הסיבה שאני עדיין רוצה לנסות את הרכב הזה - כי התוצאות בדיקה שלו הכי פחות גרועות! מכל מה שבדקתי עד היום.

חלון גג אפשר עוד לקבל את זה שהוא לא עובד ובחרו ויבחרו לא להשקיע את הכסף באביזר לא הכרחי (כל עוד לא נוזל).

אבל מזגן? רכב שנמכר עם מזגן לא תקין אני מקבל את זה כעובדה בשטח שלא מדובר בעניין קטן וזול (רק חסר גז) כי אחרת, מי נוסע בקיץ הישראלי בלי מזגן ועוד מנסה למכור רכב עם תקלה כ"כ מפריעה במכירה כשכל העניין יכל להפטר ב"מילוי גז".

אתה צודק, זה הכיוון שלי, להשקיע בחלקים המכניים של הרכב ולא בדברים שלא הכרחיים.

לגבי המזגן, יש דליפה מצינור קטן, במוסך נתנו הצעה של 450 ש"ח לתיקון כולל מילוי גז.

ניכר כי אלו רכבים שנרכשו בזול על ידי אנשים שלא רוצים להוציא שקל.

כדאי לנסות לבצע חשיבה מחודשת ולבדוק עוד אופציות, ולא להתפשר על נבלה.

הבעלים הנוכחיים רכש אותו רק לכמה חודשים (במקום לשכור), לכן לא השקיע כלום.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

פורסם

בדיקה מטונפת ללא ספק, אבל יחסית לבדיקה הזאת מה היה ברכבים הקודמים שגרם לך לוותר עליהם ואת זה לקחת ברצינות?

תכלס ברכב הנ''ל חוץ מהזעות שמן מכל מקום אפשרי (שגם ככה זה מאפיין כל רכב מסחרי דיזל) אין יותר מידי על מה לדאוג.

הוא צריך טיפול גדול וטוב (החלפת שמנים,בלמים,נוזלים)+תיקון למזגן+כיוון פרונט+שטיפה טובה ואפשר לחיות איתו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה רכב מוזנח ומגעיל עם קצה שלדה.

אם עדיין לא קנית אותו, אז אל תקנה גם!

אני מבין שזה מאוד מתסכל התהליך של החיפוש והוצאת הכסף על בדיקות.

אבל כבר הגעת כ"כ רחוק והשקעת כ"כ הרבה, וכל זה כדי להתפשר על הנבלה הזאת? לא ולא.

V5

פורסם
בדיקה מטונפת ללא ספק, אבל יחסית לבדיקה הזאת מה היה ברכבים הקודמים שגרם לך לוותר עליהם ואת זה לקחת ברצינות?

תכלס ברכב הנ''ל חוץ מהזעות שמן מכל מקום אפשרי (שגם ככה זה מאפיין כל רכב מסחרי דיזל) אין יותר מידי על מה לדאוג.

הוא צריך טיפול גדול וטוב (החלפת שמנים,בלמים,נוזלים)+תיקון למזגן+כיוון פרונט+שטיפה טובה ואפשר לחיות איתו.

זה גם מה שהמכונאי שלי אמר לי, והוסיף שאם אני רוכש את הרכב הזה - לשלוח את הגיר לבדיקה במכון גירים, ולהתכונן לשיפוץ גיר. זה מאוד מדאיג אותי ולכן כרגע הרכב הזה ירד מהפרק.

• תוכן חדש...