Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2. נסה לפרק את פילטר האוויר בכדי לבדוק האם קיימת גישה להכניס יד קטנה בכדי לבדוק אולי השרשרת נפלה לאיזור הפילטר.

בין הפילטר לבין תעלות האיוורור יש לפחות את מאייד המזגן ורדיאטור חימום, לא?

יום טוב גם לך

פורסם
אולי גם blueprints של הפנטגון?

מאיפה יש שרטוטים מפורטים של מערכות מיזוג ברכב?

תתפלא. אני לפני כמה שנים חיפשתי ומצאתי

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

באסה. אבל תוכל להכניס את זה תחת הסעיף "תוספות מיוחדות" כשתפרסם את הרכב. בכל אופן, הייתי מתייעץ עם בעל מקצוע בתחום המיזוג. קח בחשבון שפירוק של פלסטיקה בדשבורד לא תמיד תחזור להיות ברמת מפעל והשאלה אם שווה לך לקחת את הצ'אנס של קירקוש מעצבן שעלול להיגרם.

פורסם

מה שבטוח, שכשיגיע זמנו של הרכב להמכר לברזל, הוא יהיה שווה קצת יותר מאקסמפלרים אחרים בשוק.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
בין הפילטר לבין תעלות האיוורור יש לפחות את מאייד המזגן ורדיאטור חימום, לא?

כאשר אתה כותב דברים נכונים אני אומר שאתה צודק. אכן המאדה הוא הבעיה ולא הרדיאטור מכיוון שלרדיאטור החימום יש גם מסלול עוקף. במילים אחרות

רעיון לא מוצלח.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מיואש ולא יודע מה לעשות

יש מישהו שיודע איך זה עובד ולאיפה זה יכול ליפול ניסתי הכל בבקשה

בלי לפרק את הדשבורד

פורסם

הייתי מפרק את הרדיו/ מולטימדיה ומפשפש משם...

הגישה תהיה הרבה יותר נוחה, ותוכל לפחות לראות את המוביל אוויר לפתח .

פורסם

מקס, איך השרשרת יכולה להגיע לאיזור שציינת ?

פירוק מערכת השמע לא יעזור במאומה מכיוון שלא קיים איזה פתח גישה נסתר לתוך תעלות המיזוג. בימינו מערכת החימום והמיזוג הכוללת את כול הרכיבים של מערכת המיזוג כגון: מחליף חום+מאדה+מאוורר וכל הסרוואים והתעלות מותקנת כיחידה אחת שלמה לתוך הרכב ללא גישה לאיזור הפתחים בחלק העליון של הדש אלא אם אתה מפרק את הדשבורד ומשחרר כמה ברגים.

פורסם

מרק, לא מכיר איביזה מקרוב... אבל - במצב כזה אין לו מה להפסיד .

לך תדע... אגב, שיש רכבים דוגמאת אמריקאיות שם זה צמוד מאוד .

פורסם

גם אני לא מכיר את האיביזה של פותח האשכול אבל מבנה המערכת ברוב הרכבים של הקונצרן הוא די דומה כלומר קיימת אטימה בין תעלות המיזוג לדשבורד או לפתחי האוויר. תדמיין את השרטוט המצורף ותהפוך אותו לתלת מימד כאשר את רוב המערכת הדשבורד מסתיר ותגלה שאין אפשרות להכניס כף יד לתוך תעלות המיזוג אלא עם זו מערכת מיזוג של משאית.

לא הבנתי את הדוגמא של האמריקאיות ששם זה צמוד מאוד ? למה את מתכוון ?

Pages from Toyota-AIR CONDITIONING AND CLIMATE CONTROL.jpg

פורסם

קרה לי מקרה דומה פעמיים בחיים, פעם אחת בקאוואליר, פעם אחת במאליבו .

בשניהן פתח הפשרת אדים נמצא באמצע הקונסולה, בדש בורד קרוב יותר לכיוון תא הנוסעים .

שם פירוק של מערכת השמע הוביל אותי ישירות ל "מוצר" ;)

• תוכן חדש...