Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האם מישהו כאן רכב בעבר טויוטה (או רכב בכלל) מ"סוזוקי יפו"?

יש להם רכבים עם קילומטראז' מאד נמוך יחסית לשנתון (פחות מ-10,000 לשנה)

הם מוכרים במחיר מחירון וטוענים שהרכב ללא תאונות וללא פגמים כלשהם..

אני מעוניין לקנות שם טויוטה יאריס ומתלבט אם זה המקום לרכוש בו טויוטה, או שעדיף מסוכנות טויוטה רשמית כלשהי ("טויוטה ראשון" למשל)?

אשמח לשמוע מלומודי הנסיון כאן :)

פורסם

מגיעים לסוכנות הזו אנשים,שמחליפים את הרכב שלהם לסוזוקי חדשה מכל דגמיה,אלו לא סוחרי מדרכה ולי אישית קשה להאמין,שהם ירצו ללכלך את השם שלהם בגלל שטויות אבל צריך לבדוק עדיין בחשדנות מסויימת.

לבדוק אם קיימת הסטוריית טיפולים ולקחת את הרכב למכון בדיקה.

יתרון נוסף לקנות מהם ולא מטויוטה- בסוכנוינות טויוטה חושבים,שהרכבים שלהם זהב מינימום ובגלל אחריות סלקט מבקשים הרבה פעמים מעל המחירון בלי הצדקה מיוחדת ולא בהתאם לשוק היום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא משנה אם זה טרייד של טויוטה או של סוזוקי, תמיד תבדוק את הרכב טוב.

בוא נגיד סטטיסטית יש פחות סיכוי ליפול על רכב "לימון" בסוכנויות כאלה מאשר סתם במגרש רגיל.

• תוכן חדש...