Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני סטודנט שמסיים לימודיו וכיום בעל הונדה סיוויק 2008 שעברה אליי בתוך המשפחה.

אני מחפש להחליף את הרכב ולעבור לרכב עם מימדים קטנים יותר אבל מבלי לחסוך יותר מדי בביצועים.

מה חשוב לי: אוטומט, שנתון 2011 ומעלה, קטנה יותר ממשפחתית, יד ראשונה.

אני רווק ולכן אין צורך בתא מטען גדול. אני עושה כ70-90 ק"מ ביום בעיקר בינעירוני. אני אשמח גם לרכב שהוא טיפה יותר מאובזר טכנולוגית.

אשמח לשמוע הצעות,

תודה!

פורסם

ההונדה במצב טוב? מתוחזקת היטב?

אם כן אני לא כ"כ בטוח ששווה לך להחליף בסכום הזה לא תמצא פנינה טכנולוגית, וההפרש בדלק יהיה זעום.

בנסיעה בין עירונית יש פחות משמעות לגודל (מבחינת חניה וכו').

פורסם

מימדים קטנים יותר זה כמו מיני או סופר מיני?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ההונדה במצב טוב? מתוחזקת היטב?

אם כן אני לא כ"כ בטוח ששווה לך להחליף בסכום הזה לא תמצא פנינה טכנולוגית, וההפרש בדלק יהיה זעום.

בנסיעה בין עירונית יש פחות משמעות לגודל (מבחינת חניה וכו').

ההונדה במצב אחלה, פשוט בא לי רכב צעיר יותר וחדש יותר.

מימדים קטנים יותר זה כמו מיני או סופר מיני?

סופר מיני, כדוגמת סוויפט (שהיה לי כבר ומאוד אהבתי)

פורסם

קליאו 1.2 טורבו יכולה להיות אופציה טובה, תסחוב לא פחות טוב מהסיביק שלך, מאובזרת לא רע, נראית טוב (לדעתי), אין בעיות ידועות, צריכת דלק לא רעה לפי דיווחים בפורום, קטנה יותר מהסיביק. הדבר היחיד שהפריע לי בקליאו בכללי זה שהנוחות לא טובה כמו בדור הקודם (אני לא יודע איך היא ביחס לסיביק, זה תצטרך לבדוק בעצמך) ושיש רעשי מראות החל מ-100 קמ"ש בערך, למעט זה בסך הכול לא שמתי לב למשהו חריג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
קליאו 1.2 טורבו יכולה להיות אופציה טובה, תסחוב לא פחות טוב מהסיביק שלך, מאובזרת לא רע, נראית טוב (לדעתי), אין בעיות ידועות, צריכת דלק לא רעה לפי דיווחים בפורום, קטנה יותר מהסיביק. הדבר היחיד שהפריע לי בקליאו בכללי זה שהנוחות לא טובה כמו בדור הקודם (אני לא יודע איך היא ביחס לסיביק, זה תצטרך לבדוק בעצמך) ושיש רעשי מראות החל מ-100 קמ"ש בערך, למעט זה בסך הכול לא שמתי לב למשהו חריג.

תודה על התשובה!

היות ורוב הנסיעה שחי היא בבין עירוני מעל ל100 קמ"ש, נשמע שזה משהו שיפריע

יש עוד הצעות?

פורסם

אני בספק שתמצא בתקציב, אבל אולי 208 1.2 טורבו.

גם האיביזה יכולה להתאים אבל אני חושש מהDSG ולכן לא אמליץ עליה, מה גם שהיא מיושנת ביחס לקליאו ול-208 ולמעשה מיושנת מרוב המתחרות שלה בקטגוריה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני בספק שתמצא בתקציב, אבל אולי 208 1.2 טורבו.

גם האיביזה יכולה להתאים אבל אני חושש מהDSG ולכן לא אמליץ עליה, מה גם שהיא מיושנת ביחס לקליאו ול-208 ולמעשה מיושנת מרוב המתחרות שלה בקטגוריה.

תודה רבה על התשובות.

אם למישהו יש עוד הצעות, אשמח לשמוע

פורסם

לי אישית לא הפריעו הרכשים בקליאו בטח אם בזמן נסיעה שומעים מוסיקה, אל תפסול אוטומטית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מיושנת, לא אמינה- אבל הסופר מיני הכי נמכרת.

לדעתי האיביזה (או הקליאו) אופציות טובה- הבלאי לתיבה ולמצמדים נמוך בבין עירוני, ומנועי טורבו יודעים להיות מאוד חסכוניים בתנאים כאלו.

• תוכן חדש...