Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אנחנו זוג, כבר כמה שנים ללא רכב.

בעלי אינו נוהג אולי ינהג בעתיד. ואני ביום יום מתניידת עם אופניים אנחנו גרים במרכז העיר

לאחרונה החלטנו לרכוש רכב על מנת שנוכל לנסוע בסופי שבוע מחוץ לעיר 500 ק"מ בערך , ובמהלך השבוע אשתמש בו לנסיעות קצרות. ובנסיעות המשותפות עם בעלי אני אנהג כאמור

הרכב צריך להיות

חדש או מקסימום בן שנה

חסכוני בדלק

לא יקר ברכישה

לא גדול אך שיהיה שקט ומבודד מבחינת רעש

שיהיה בטוחותי

אני מאוד מאוד מתלבטת כי אנילאבטוחה וההיצע גדול מאוד

נכון לעכשיו אני מתלבטת בין טויוטה יאריס לאייגו ובכלל מכונית מיני כמו אייגו, פג'ו 108 או רכביםכמו יאריס, קיה ריו, או כאלו בינוניות

מחפשת לעשות סדר בבלבול כי כל יום אני מחליטה משהו אחר. תודה רבה ולילה טוב:wink:

פורסם

תקציב יעזור.

לנסיעות ארוכות רכב סופר מיני (יאריס, פולו, ריו, I20, מאזדה 2 ודומותיהן) עדיף על רכב מיני (108, אייגו, פיקנטו, I10, סיאט מיי ודומותיהן).

כמה זמן את מתכננת להחזיק ברכב?

פורסם

ידני או אוטומט?

מה התקציב?

יש צורך בתא מטען גדול? למשל להכניס עגלת ילדים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

רכבים עם גיר רובוטי הייתי פוסל כמעט על הסף.

הגדרת התקציב חשובה ונסיעות ארוכות כדאי ללכת על סופר מיני כיוון שמכוניות מיני לא יהיו נעימות לנסיעות של כאלו מרחקים ובבינעירוני.

I20 /סוזוקי סוויפט/מאזדה 2 / 208 חדשה/קיה ריו (שהיא יותר משפחתית).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ריו,מזדה 2 ,או יאריס יתנו לך שקט לשנים רבות ,שקט מתקלות והפתעות.

אם את מחפשת משהו זול יותר אז הפיקנטו אופציה מצויינת

פורסם

שלום לחברי הפורום.התקציב שלי הוא כמו של יאריס או אייגו כך שפולו או גולף למשל אין לי תקציב כבר בדקתי את השוק כך שפולו אין לנו אפשרות. אני מסכימה עם ההודעות שהסופר מיני עדיפה מבחינת נסיעות ארוכות כי חשוב לי בידוד הרעשה. השאלה היא האם בשבל העיר היא לא תהיה מסורבלת? מה שאהבתי באייגו הוא שהחלק של ההגה נמוך ואז אני יכולה לראות קצת יותר את הנוף שממול כיוון שאני זו שנוהגת ישבתי בדסיה וההרגשה לא נעימה פסלתי מייד. אני אוהבת לשבת קצת גבוהה ולראות את ההגה והחלקים שלו קצת יותר נמוך.

אגב עשיתי נסיעת מבחן עם היאריס והרגשתי אוטו גדול ודוושות נוקשות אז אמרתי אייגו. אבל עכשיו אני מבחנה שאייגו לא...

סליחה על החפירה

פורסם

אז אני הייתי מציע שתרדו שנה שנתיים בשנתון ותרכוש סופר מיני או משפחתית קומפקטית.

500 ק״מ בסופ״ש זה לא מעט, וההבדל בנוחות בין מיני כמו שאתם מחפשים וסופר מיני/קומפקטית יהיה משמעותי.

חניה יש לכם?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לגבי חניה. אין חניה. לגבי סופר מיני. ההבדלים לא גדולים כל כך מבחינת המחיר כשמדובר בקיה פיג'ו או טויוטה או קליאו. פחות או יותר כולם עולים כמעט אותו דבר חוץ מפולקסווגן וכמה אחרות.

אני חושבת משהו כמו סופר מיני

עצרתי מישהו ברחוב עם יונדאי ושאלתי אותו איך האוטו. אמר לי שהמנוע חלש. זה מחזיר אותי לשנת אלפיים בה קיבלתי יונדאי רכב חברה היה גדול מרווח ומנוע חלש 1300. לא אהבתי מי יודע מה את הרכב.אני אוהבת מכוניות קטנות אבל את הנוחות של

הגדולות.

פורסם

מה עם סיאט איביזה?

בתמורה ל-80 אלף שקל את מקבלת סופר מיני מתאימה לזוג (ואפילו למשפחה קטנה)- מאובזרת (בקרת שיוט, מראה נגד סנוור, חיישני אורות וגשם, מולטימדיה עם מסך מגע, בלוטוס), חסכונית (צריכה של 1-15 ממש לא נדירה ובשיוט בין עירוני רגוע עם 90 אפילו תגרדי מלמטה את ה-20 קמ"ל), שקטה יחסית ובטיחותית (4 כריות אוויר שמתנהגות כמו 6 [כריות הצד הן גם כריות וילון, בדומה לקליאו], כל האבזור הבטיחותי הפסיבי העדכני, ואם ממש תרצי אז גם מובילאיי תשימי). היא גם מאוד נמכרת היום בזכות התמורה הטובה למחיר.

פורסם

כמעט שוב דבר לא ימכר בקלות, מה שנפוץ לא לימכר בקלות, כי יש ממנו הרבה, והנדיר לא ימכר, כי אין הרבה ממנו.

אם את רוצה לדעת בוודאות כמה הרכב יעלה לך כולל ירידת ערך - אולי כדאי לכם לשקול ליסינג פרטי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האמת היא שהיא זו שרציתי בהתחלה.

כמשכירת רכב באופן קבוע יצא לי לנסוע על שתי איביזות מבלי להבין במנועים שלהם

הראשונה היתה חדשה מאוד וכשנכנסתי לכביש המהיר היא התעצלה להגיע ל 70 הייתי צריכה ללחוץ חזק. החווייה לא הייתה נעימה אבל בזמן זה לא חשבתי על רכישת רכב אז לא ממש התעניינתי. או שהדוושות היו קשות או שהמנוע לא היה משהו או שהיא היתה פשוט חדשה. לפני שנה שכרתי איביזה ולא זכור לי שהיו לי בעיות איתה ואז חיפשתי איביזה. אתמול ביררתי והמחיר סביר אלך לבדוק אותה השבוע הבא

פורסם
לגבי חניה. אין חניה.

אני חושבת משהו כמו סופר מיני

אני אוהבת מכוניות קטנות אבל את הנוחות של

הגדולות.

סיטרואן C3 החדשה די קולעת למה שאת מחפשת - אוטו שקט ונוח+ ,בנסיעה רגועה לא בזבזני בדלק וחזק.

יהיה נוח בנסיעות ארוכות.

ברמת-הגימור הגבוהה, יש לה חבילת-בטיחות בתוספת.

יש לה אחריות מורחבת (90K או 5 שנים).

יש גם את הכמעט-תאומה שלה שנקראת סיטרואן-קקטוס. היא פחות רכה מה -C3, ואולי היא תתאים יותר (=התנהגות טובה יותר). כמו-כן, הבטיחות האקטיבית שלה פחות טובה (תקנו אותי אם אחרת).

ויש גם את האחות מבית - פיז'ו 208.

מציע לך להזמין לנסיעת-מבחן ולהשוות.

מה שיש לשים אליו לב בבדיקה - אם המנוע בן 3 הצילינדרים לא מפריע לכם בנסיעה איטית/פקקים, ואיך את מסתדרת עם כיוון המזגן ומערכת stop-start שמשמשת לחסכון בדלק, ופועלת לפעמים בצורה אגסיבית מדי-

במכוניות אלו, כיוון המזגן ומערכת stop-start נעשה רק ממסך המולטימדיה.

לגבי start-stop - אם רוצים לבטל אותה, בכל פעם שמתניעים צריך לבצע זאת מחדש.

בהצלחה

• תוכן חדש...