Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני הפירוט שלי, יש גם תיעוד נפלא של חבוב אחר כאן. על התגובה המעליבה והמביכה של משרד התחבורה בנידון אין מה להרחיב, זה די מובן מאליו.

נתחיל עם הטיפים -

*תגיעו כמה שיותר מוקדם - כמה מוקדם? לפחות שעה לפני הפתיחה הרשמית. ישנה רשימה אליה נרשמים לפחות 100 ברי-מזל שהשכימו קום וייזכו להכנס אל כותלי המשרד בחצי שעה הראשונה שלאחר הפתיחה. כל אלו שהגיעו סמוך לשמונה ו/או לא טרחו להירשם, ייכנסו על פי הגחמות של השומר/ים.

*תגיעו כמה שיותר מאוחר - כמה מאוחר? רבע שעה לפני הסגירה (12:00), לפתע שלוש וחצי הפקידות שמאיישות את האשנבים (כולל האשנב ה"מהיר") ואמורות לתת שירות למאות אנשים, נכנסות להילוך גבוה ומתחילות לזרז אותם, לחץ בית ככל הנראה.

*ארגנו לעצמכם יום חופש נקי מכל עיסוק, על כל צרה שלא תהיה. זה יוריד במקצת את רף התסכול.

*הצטיידו במזון ושתיה (הרבה שתיה) ; מדובר בחלל של קצת פחות מ 100 מ"ר שדוחס לתוכו לפחות 200 אנשים, אין מיזוג ואין עמדת שתיה. כמו-כן גם אין שירותים בקרבת מקום, אז אם התברכתם בשלפוחית רגיזה או שאתם סתם סוכרתיים, תנחומיי - צריך לצאת אל מתחם דיזיין סנטר (לא לשכוח לשמור את הפתק עם המספר).

*עמדת ה"אשנב המהיר" - לאחר שקיבלתם מספר, היכנסו בכל מקרה לתור לעמדה הזו. הוא נע מהר יותר מהתור לאשנבים הגנריים. לפי הצהרת השומרים היא אמורה לספק מענה לכל מה שנוגע לחידוש רשיון נהיגה/רכב, אישיוז עם טפסים ירוקים, הורדת רכבים מהכביש לצמיתות וכיוצ"ב. לדברים מורכבים יותר, יש את האשנבים רגילים.

ה tradeoff - אם אתם צריכים לצאת מכל סיבה שהיא מהתור, אכלתם אותה. כמובן שעדיין יש לכם את הכרטיס עם התור הרגיל, אך עדיף לנסות את מזלכם בתור הזה.

כל ההתנהלות עם חלוקת התורים והמספרים היא קקיונית. כשנכנסתי (קצת אחרי שמונה בבוקר), התור עמד על 219. המספר שלי היה 292 וקיבלו אותי רק אחרי 12:00.

לפני שתמשיכו לתהות - עברתי קודם לכן בתור לאשנב המהיר, אך לכשהגעתי סוף סוף לאשנב הפקידה הדפ"רית שם חיזלשה אותי מיד אע"פי שבדיעבד יכלה לתת לי מענה (תהליך שלוקח בדיוק דקה), גם לפי השומר שטרח לגרד את הפדחת שלו ברגע שסיפרתי לו על הסיטואציה ("היא חדשה זאתי... מה היא מבינה"). אממה, סחבק לא מספיק ישראלי ולא נוטה לעשות בלאגנים, אז הלכתי כמו טטל'ה והתייבשתי עד שהגיע תורי באשנב הרגיל. סביר להניח שאם הייתי צריך לחזור לעבודה המצב היה נראה אחרת, אך לקחתי את זה בחשבון והחלטתי שאני מגיע רגוע. אין דרך שפויה יותר להתמודד מול משרד ממשלתי, לטעמי.

באשר לאלו שעושים צעקות (ויהיו המון כאלו), במקרים האלו אף אחד לא קיבל מענה זריז יותר אלא אם הפגין נכות ברורה. שלא שונה בהרבה מאלו שנדחפים בפקקים לנתיבים וחושבים שהם דופקים את המערכת, הם מתקשים להבין שהם אחד הגורמים העיקריים לפקק מלכתחילה. ישראלים, כבר אמרנו. הם יתעמתו עם הפקידות, יתעמתו עם השומרים, יספרו סיפורים קורעי לב ובשורה התחתונה יעכבו את כולם, כולל את עצמם.

זהו בגדול,

בהצלחה לכם ומאחל לכם מכל הלב שלא תזדקקו לשירות המפוקפק של משרד הרישוי.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
מדינת ההיטק מה-OECD....

ככה היא נראית

הבנתי שגם ה DMV בארה״ב ברוב המדינות שלה ממש לא שונה בהרבה מהמצב בארץ, גם מבחינת התור וגם מבחינת היחס של העובדים.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

אכן ישנם עוד מקומות עם שירות מחפיר ובמקרה של ארה"ב זה די תלוי במדינה/Province.

אני תוהה מדוע משרד שגורף כמות כה נכבדה של מיסים מהציבור לא מצליח (או יותר נכון, לא מעוניין) לארגן חלל שהוא לפחות פי 2 בגודל ומאייש אותו בלפחות פי 2 מכח האדם העצל והמתוסכל שמאייש אותו כעת, בייחוד בתקופה לחוצה בה משרד מרכזי באיזור המרכז סגור לרגל שיפוצים כבר מס' חודשים.

בדיזיין סנטר איתרתי לפחות עוד חמישה אולמות ריקים לחלוטין שיכלו לעשות בהם שימוש.

פורסם
היום משלמים מיליארדים במיסוי' date=' בלי שמץ של מחאה, ומוכנים לקבל שירות חרא. אז למה שלמישהו יהיה תמריץ לתת שירות טוב??[/quote']

בדיוק ככה 40 מיליארד על מה?

איש לא יודע.מצלמות מהירות ?

תחבורה ציבורית

עמדה מס 1

מיסוי יתר

תמצאו את התשובה אשמח לדעת

ישראל מדינת עולם 4 למה רביעי .כי מדינת עולם 3 יודעת שהיא כזאת.

אצלנו חושבים שאם יש קצת הייטק וכמה לווינים אנחנו הכי מתקדמים.

שירות לאזרח =0

מיסוי למדינה=100

דא בראשון לציון סתם לידיעה משרד הרישוי עובד מאוד יפה .ככהנ הכל תלוי בגחמות המקומיות של הסניף

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם (נערך)

ציבור הנהגים אשם משלם יקר מקטר (בצדק) ןשותק.

הייתי ברישוי עפולה ממש לאחרונה גם הגעתי בדיוק לפני הסגירה,

והתור היה ארוך כאורך הגלות.

הייתי צריך לשלם הפרשים של 11 ש''ח ולטובת העיניין הייתי צריך להגיע לדואר,

כי אי אפשר לשלם במשרד הרישוי.

הייתי צריך לרוץ לדואר שזה בערך 10 דק הליכה ממש מהירה,להמתין בתור,

ולרוץ בחזרה למשרד הרישוי ולקוות שעדיין לא סגרו שם, אחרת אצטרך שוב להגיע לעפולה,

ולבזבז דלק ו 3 שעות יקרות מזמני.

מזלי שאני דיי בכושר והצלחתי להגיע בדיוק דקה לפני שנגמר התור.

אבל חשבתי בדרך על נכים על כ''ג או מבוגרים ונאכל לי הלב,

מה הבעיה לשלם שם? למה אין אלטרנטיבה לתשלום סה''כ 11 שח!!!

מצד שני היחס של הפקידים ושל השומר היה מצויין, זה לא הוגן כלפיהם לעבוד

בתת תנאים כאלה מול ציבור זועם.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תוכן חדש...