Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, בעת חניה, נשמע מעין נפץ קטן, כמו אבן שפוגעת בשמשה, ולאחר מכן החלון לא עלה עוד, ובהמשך ירד עד למטה.

נשמעים רעשים מכיוון המנגנון.

כיוונים לפתרון? בעלי מקצוע מומלצים בגזרת עפולה בית שאן?

פורסם

במפעלים האיזוריים בבית שאן, ליד מועצה איזורית עמק המעיינות יש לך את מרכז שירות לרכב תומר, אחלה בנאדם, מחירים סבירים ושירות טוב.

אין לי מושג אם הוא מתעסק עם חלונות חשמל אז כדאי להתקשר לבדוק קודם.

פורסם

אבל מה הייתה הבעיה ומה התיקון שעשו?

אני מעריך שהוחלף מנגנון חלון בשלמות במשופץ.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

במחיר הזה אני מקווה שהחליפו לך מנגנון קומפלט בחדש ולא במשופץ...

זה מחיר לחדש דנדש (OEM לא מקורי אבל זהה בתכונות) משופץ זה מתכון לכשל נוסף בהמשך הלא רחוק בשנים...

**הכוונה במנגנון קומפלט ללא מנוע, אלא רק למסגרת המכנית עם הרצועות הנעה שמתלבשת על המנוע הקיים בדכ מה שנהרס זה הרצועות שמתבלות ואז נתקעות או גלגלות פלסטיק שנשחקות. אם המנוע נהרס הנזק יותר גדול לכיס...

• תוכן חדש...