Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך חוות דעת על סובארו B3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גירסת הסדאן. מנוע 2000.

שנת 09.

אשמח לתגובות על הרכב.

אני ממש לפני רכישה ואני הייתי נעול על לנסר 08.

אבל ראיתי שאני יכול להוסיף עוד כ7K ולקחת סובארו עם שנתון יותר גבוה ועם ק"מ נמוך יחסית נמוך.

ידוע ששניהם "עגלות" אך השאלה מה יותר סוחב? מה יותר אמין ?

אשמח לתגובות.

עריכה אחרונה על ידי baraktb
פורסם

סובארו מנוע 1500 עצלן,עגלתי ושתיין- לא הייתי רוכש.

מיצובישי אמנם לא מצטיינת בצריכת הדלק שלה אבל זריזה יותר ועדיפה על הסובארו הזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
סובארו מנוע 1500 עצלן,עגלתי ושתיין- לא הייתי רוכש.

מיצובישי אמנם לא מצטיינת בצריכת הדלק שלה אבל זריזה יותר ועדיפה על הסובארו הזו.

תודה

איך יכול להיות שהסובארו יותר איטית ? אם הרי יש לה יותר כוחות סוס והם אותו משקל ...

פורסם

אני לא מכירה את שתי המכוניות באופן אישי, אבל כ"ס ומשקל הם לא הפרמטרים היחידים שקובעים זריזות ומהירות לרכב, אלא גם עקומת מומנט ויחסי העברה בגיר.

שתיהן לא מכוניות מירוץ, הייתי מתמקדת בלברר אמינות ועלויות אחזקה לפני הכל.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

תרד שנתון אחד ( 2008 ) ותקנה מיצובישי לנסר הדור החדש 1.8.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין בעיה עם הגיר הרציף כל עוד הוחלף שמן גיר למקורי של מיצובישי אחרי 6 שנים /100 אלף קילומטרים. אותו הדבר לגבי פלאגים מאירידיום ( זה טיפול יחסית יקר בגלל כמות שמן גיר ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...