Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי את הדוח המצורף. לפי הדוח העבירה בוצעה בתאריך 15/12/2105, אבל הדוח נשלח רק ב 29/1/2017, לאחר יותר משנה. יש לציין כי לא עצר אותי כל שוטר תנועה באותו תאריך. כמו כן הרכב הוא רכב מחברת השכרה ליסינג. האם יש עילה לביטול על סמך הזמן שחלף?

כמו כן לא ברורה לי מקום ביצוע העבירה: מה זה "4 קמ 103"? אין לי מושג היכן זה. האם יש עילה לביטול על סמך מיקום לא תקין?

בנוסף בתיאור המעשה כתוב שהחניתי את הרכב על אי תנועה, מה שברור שלא המקרה. אם כבר לכאורה בוצעה עבירה לא היה צריך להיות כתוב "חציית אי תנועה"? האם יש עילה לביטול על סמך תיאור לא נכון?

אני בעל רשיון כבר קרוב ל 20 שנה, והעבירה האחרונה הייתה לפני מספר שנים, האם יש עילה לבקש המרה לאזהרה?

דוח תנועה.jpg

פורסם

המיקום תקין.

זה כביש 4 בק"מ ה103 שלו.

זה יוצא לדעתי ביאזור מחלף גן רווה.

אם חצית את אי התנועה, תגיד תודה שקיבלת את הדוח הזה, ולא את סימול העבירה ש"הגיע" לך.

הוא יותר חמור בהרבה

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

כן, בעבירת "ברירת קנס" שנאכפה ע"י שוטר "חי" יש התיישנות אחרי שנה.

אבל אם הרכב ע"ש חברה, אז יש למשטרה אפשרות לחרוג מזה.

בכמה? זה כבר יאמרו המומחים ממני...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

זה מה שחל עליך

תנסה להמיר לאזהרה

[TABLE]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]מועדי המצאה בעבירות קנס

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

225א. (א) עברה שנה מיום ביצוע עבירת קנס, לא יוגש עליה כתב אישום ולא יומצאו בענינה הזמנה לפי סעיף 222 או הודעת תשלום קנס לפי סעיף 228(ב); ואולם, בעבירת קנס שהיא עבירת תעבורה כמשמעותה בפקודת התעבורה, ובעל הרכב הוכיח כי לא חלה עליו אחריות לעבירה לפי סעיף 27ב לפקודה האמורה, ניתן להגיש כתב אישום או להמציא הזמנה למשפט או הודעת תשלום קנס, למי שנהג ברכב אם לא עברו שנתיים מיום ביצוע העבירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...