Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פרונט - עזרה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום החלפתי ברכב בולמי זעזועים ומוט שפור ובגלל השעה המאוחר לא הספקתי לעשות כיוון פרונט.

נאמר לי ע"י בעל המוסך כי במוסך בו הם עושים כיוון פרונט הם מעמידים את הרכב על משקל ומבצעים כיוון ולא ע"י מראות או לייזר. לפי מה שזכור לי מלפני כמה שנים שעשיתי כיוון ברכב השני בדרך זו הרכב משך לצד והייתי צריך לחזור אליהם לתיקון.

המחיר שהוא אמר לי הוא 200 ש"ח ללא מע"מ. אני אישית לא רוצה לעשות כיוון כך כי יש לי 4 צמיגים חדשים ויקרים.

האם אתם יכולים להמליץ לי על מוסך כיוון פרונט טוב, מה הדרך העדיפה לביצוע הכיוון ומה יכול להיות המחיר לכיוון לכל הגלגלים?

בתודה מראש!

פורסם

תראה ,במדינת ישראל פשוט לא יודעים לכוון פרונט ולא משנה לאן תלך .

לכן ,תדרוש שיראו לך במחשב מה הדרישות יצרן לזוויות שלך בגלגלים (שפיעה ,כינוס ,קידום) ושאחרי הכיוון יראה המחשב שאלה הזוויות ברכבך

JDM :twisted:

• תוכן חדש...