Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ברשותי זוג צמיגים של פאלקן 912 בני 3 שנים, המצב כיום הוא שכל הסוליה מתקלפת, פשוט אני לוקח את היד ומקלף כל מיני חתיכות מהסוליה - חלק מהחתיכות עפו בנסיעה כי רואים חורים קטנים. כמו כן, עומק החריצים הגיע כמעט למינימום לפי הסימן הידוע.

נסעתי עם הרכב והוא לא אוחז בכלל: בזינוק הצמיגים מתחפרים, בכביש רטוב אני מחליק (החלקתי פעמיים ותיקנתי היגוי, ה- ESP עובד כל הזמן).

הבעיה כאן היא שאני רוצה למכור את הרכב בעוד כחודשיים (באזור פסח, אולי מעט אחרי) ולא תכננתי להחליף צמיגים, אבל מצד שני מובן שאני לא אמשוך איתם ולו דקה נוספת.

אני מחפש זוג צמיגים איכותי וזול (אבל לא סיני) במידה 205/45R16 - על מה אתם יכולים להמליץ לי בהתחשב בנסיבות?

הצמיגים האחוריים ישנים יותר אבל במצב טוב ולכן אני לא רואה צורך להחליפם (כדאי להצליב?)

הרכב הוא סקודה פאביה שנת 2008 דגם הספורט, יש עליו 109K ק"מ, הצמיגים נסעו משהו כמו 30K.

אחסוך מכם את התמונות אולם רק אשאל: הצמיגים הללו ידועים כמתקלפים?

תודה,

גיא.

פורסם

אני לא יודע לעזור לך אבל וואו. אני שקלתי לקנות את המחליפים שלהם (914). מעניין באמת אם זה המצב.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

הדגם 912 שהיו לי 3 סטים על רכבים שונים, התחילו להתפורר אחרי שנה וחצי -שנתיים ולא עברו 45 אלף קילומטרים. הדגם החדש 914 יותר מוצלח, וזה מה שאני ממליץ לפותח השרשור לקנות ולנסוע עליהם עד שהרכב יימכר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם על ה- 912 כתבו לי בפורום שהוא מצוין - בטוח שה- 914 טוב יותר? יש לך ניסיון טוב איתו ולאורך זמן? (או ששמעת על מישהו שיש לו ניסיון איתו?)

אגב, המחיר שלו פה הוא כ- 350 ש"ח - ניתן להשיג אותו בזול יותר?

http://www.tireclub.co.il/catalog/205/45R16-87V-TL.html

תודה רבה :)

פורסם

יש לי חבר שכבר שנתיים נוסע על סובארו 2003 עם פאלקן 914.

הם יותר עמידים ואוחזים בסדר.

אם תוך חודשים ספורים הרכב שלך יוצא למכירה, מה זה משנה לך, האם הם יתפוררו יותר או פחות מאשר 912 אחרי 3 שנים ?

לדעתי, אם הם החזיקו מעמד 3 שנים אצלך, זאת היתה קניה טובה וקיבלת תמורה מעולה למחיר.

יותר זול את הצמיגים האלה (914) אפשר למצוא בב"ש או נס ציונה.

http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=6&aspectRatio=11&width=18

אגב, אלה צמיגים הכי זולים אחרי סיניים במידה שלך.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מתכוון להתקין צמיגים גרועים בגלל שאני ארצה למכור בקרוב - הקונה הוא גם בן אדם. כמו כן, לא מתכוון להשאיר ככה.

אצרף בכל זאת תמונה - כל הסוליה ככה.

פאלקן 912.jpg

פורסם

נכון, זה מה מאפיין פאלקן 912 - התפוררות סוליה בצמיגים קדמיים אחרי שנתיים, במיוחד כאשר הרכב ירד לשבילים / חצץ.

אבל 3 שנים זה גיל מכובד להחליף צמיגים, ומה שרואים בתמונה קורה עוד להרבה דגמים בגיל הזה.

לא צריכה להיות לך שום בעית מצפון לקנות פאלקן 914, גם אם הוא יחזיק אצל הבעלים הבאים 2.5 שנים. מהיכרות וירטואלית איתך,

אתה גם ככה יותר קדוש לאפיפיור , ופאלקן מייצרים צמיגים איכותיים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ובכן - לא הספקתי להחליף כי אמי קיבלה התקף לב קל והייתי עסוק, אבל הצמיגים לא ממש אהבו את זה ואחד מהם מתחיל להתנפח בדופן.

שאלה לי: אני יכול לנסוע בשקט על הרזרבי אם הוא משנת 2008 (אותה מידה מסוג קונטיננטל) אבל במצב מצוין וללא טיפת יובש? פשוט נראה חדש לגמרי.

תודה.

17155392_10212606110976506_3255378319752830720_n.jpg

פורסם
אני לא מתכוון להתקין צמיגים גרועים בגלל שאני ארצה למכור בקרוב - הקונה הוא גם בן אדם. כמו כן, לא מתכוון להשאיר ככה.

אצרף בכל זאת תמונה - כל הסוליה ככה.

Stio, אתה חונה או מתמרן לחניה שהיא לא על אספלט? אני שואל בגלל שאבא שלי (כשהרכב עוד היה שלו, גם סקודה) כשהיה נכנס לחניה שלו בבניין שהיא לא סלולה, היה מתמרן ומסובב את ההגה כשהרכב עומד. תוך פחות משנה ובק"מ נמוך (פחות מ-10K למיטב זכרוני) הצמיגים הקדמיים התקלפו בצורה דומה למה שאתה צילמת. הצמיגים אז היו המקוריים שהגיעו עם הרכב, Bridgestone Potenza וגם באותה מידה 205/45R16.

במקומם הוא הרכיב Toyo T1R שגם הם נשחקו יחסית מהר. כשהרכב עבר אלי שמתי Goodyear ומאז יש שקט בגזרת הצמיגים.

פורסם
נכון, זה מה מאפיין פאלקן 912 - התפוררות סוליה בצמיגים קדמיים אחרי שנתיים, במיוחד כאשר הרכב ירד לשבילים / חצץ.

אבל 3 שנים זה גיל מכובד להחליף צמיגים, ומה שרואים בתמונה קורה עוד להרבה דגמים בגיל הזה.

לא צריכה להיות לך שום בעית מצפון לקנות פאלקן 914, גם אם הוא יחזיק אצל הבעלים הבאים 2.5 שנים. מהיכרות וירטואלית איתך,

אתה גם ככה יותר קדוש לאפיפיור , ופאלקן מייצרים צמיגים איכותיים.

הוא דון קישוט שלנו - :)

גיא אכן תשים 914 וזה יהיה טוב גם לקונה.

אשלח לך ה.פ לגבי המולטימדיה

קובי

:-)

פורסם

אני לא מבצע תמרוני חניה כאלה עם הרכב, פשוט צמיגים זבל - נסעתי עם הרכב בלילה שבין שישי לשבת וכמעט נכנסתי בגדר לאחר שהצמיגים פגשו מים, ההגה פשוט הסתובב לבד...

בכל אופן הזמנתי 2 צמיגים, יגיעו ברביעי.

• תוכן חדש...