Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שהוא היה יכול לנסוע אחרי הגנב אבל ברוגע, להתקשר למשטרה ולדווח שהוא במרדף, והגנב לא היה שם לב אפילו שרודפים אחריו.

פתאום הוא היה מגיע למחסום וזהו.

פחות אלים ועדיין משתמש במשטרה בשביל לעצור אותו.

ההבדל הוא שלא היה נזק לרכבים.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מצטער מראש על התגובה אבל אני מצדיע לבחור כאן.

אולי עכשיו הגנב המלוכלך הזה שתמיד טוענים שהם מסכנים ילמד לקח שאחרים כמותו לא למדו.

אין ספק. מה זו הסכנה הפוטנציאלית הגבוהה לחיים של כל הנהגים והולכי הרגל שאיתרע מזלם להיות בסביבה בזמן שהמטורף הזה רודף בעיוורון דרך ארבעה רמזורים אדומים אחרי הסובארו שלו, לעומת ההזדמנות ״לחנך״ גנב מכוניות פשוט. שטויות, העיקר שיצא גבר גבר והראה לגנב הזה מאיפה משתין הדג.

אני גם בטוח שאחרי התקרית הזו הגנב תפס את עצמו בידיים, עזב את חיי הפשע והפך לאזרח נורמטיבי ותורם לחברה.

• תוכן חדש...