Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מודרני אני מתכוון למקסימום בן 5.

סובארו עדיין מומלצת?

מה עם VW?

מאזדה עם SKY ACTIV?

או שבכלל עדיף לקנות אוקטביה דיזל למטרת חיסכון ולא לשבור את הראש?

עריכה אחרונה על ידי outnex
פורסם

נראה לי דיזל עדיף

ה הVW והsky active של מאזדה זה מנועי בנזין הזרקה ישירה

ראיתי שני סובארו אימפרזה 2014 מוסבות לגז בנתיים אין בעיות במנוע לפי הבעלים המכוניות האלה הגיעו ל120 אלף קילומטר

פורסם

מנועים עם טורבו והזרקה ישירה לא מתאימים ברובם להסבה לגז. אתה צריך לשאול מתקין גז והוא כבר יגיד לך.

אז ברגע זה פסלנו את רוב רכבי VW,PSA

פורסם
מודרני אני מתכוון למקסימום בן 5.

או שבכלל עדיף לקנות אוקטביה דיזל למטרת חיסכון ולא לשבור את הראש?

רעיון מעולה. אוקטביה דיזל (במיוחד 2.0 TDI) רכב מספיק חזק ,אמין ומאובזר היטב.

אין צורך לשבור את הראש עם הסבה לגז.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם
מנועים עם טורבו והזרקה ישירה לא מתאימים ברובם להסבה לגז. אתה צריך לשאול מתקין גז והוא כבר יגיד לך.

אז ברגע זה פסלנו את רוב רכבי VW,PSA

יש היום מערכות שמתאימות גם לטורבו הזרקה ישירה, עדיין ניתן להסב הרבה רכבים חדישים של PSA ו-VW שישרפו לנו גם גז ביחד עם הבנזין.

ט.ל.ח

פורסם

מערכות גז היום היברידיות. גם גז וגם דלק. מצד אחד פחות חסכוני, מצד שני יותר אמין כי יש מה שמרטיב את המזרקים.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...