Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו נתקל בתופעה כזו? ממש משונה.

הוחלפה נורה רק באחד הפנסים לאחרונה, לא בשניהם. (מה שגורם לי בכלל לא להיות בטוח שזה לא היה המצב קודם לכן, ושהבוחן הצליח לשכנע אותי במשהו שהיה תמיד כך)

בעת בלימה נראה כאילו החלק הפנימי העליון של הצבע בפנסים שקוף יותר, ולכן נראה חלק קטן למעלה באור הבלם כאור לבן (לא בולט בכלל, שולי ביותר, רואים אדום, אך זה גרם לבוחן לטעון שאורות בלמים אינם כחוק).

תודה רבה.

פורסם

כנראה יש שחיקה או שבר קטן בפלסטיק האדום, ולכן רואים מעט אור לבן (בד"כ יש 2 שכבות של פלסטיק -> שכבה תחתונה לבן-שקוף. מעליה יש שכבה נוספת בהתאם לצבע הרצוי).

מצריך להחליף את הכיסוי החיצוני של הפנס (פלסטיקה)

פורסם

נשמע קצת הזוי, בהחלט תמונה תמחיש הרבה יותר טוב, אצלי במאזדה הפנסים תקינים ואטומים, הגלל שמותקן שם לד לבן דיי חזק(30W בכל המנורות האחוריות בצבע לבן קסנון) רואים פס לבן בין אזור לאזור, אם אכשל בטסט שבוע הבא זה יהיה ביזיון.

פורסם

תודה רבה לכולכם!

אבדוק את אופצית המדבקה, אם הדבר באמת ניתן, במקרה הגרוע - כיסוי לפנסים.

תמונות:

IMG_20161227_190626.jpgIMG_20161227_191018.jpg

פורסם

בוחן צודק, אור לבן לא אמור להיראות. זה מסנוור בשעות החושך וזה סעיף לפסילה.

למה להיות חאפר, לשים מדקה וכו? תבדוק כמה עולה פנס, אולי לא מאוד יקר.

פורסם

אני בספק אם מדבקה תעזור -> יש שחיקה מאוד בולטת של הצבע.

גם אם תשים מדבקה - זה עדיין מסנוור בשעות חושך (החלק שכביכול תקין).

הפלסטיק לא אמור להיות יקר.

כיסוי לפנסים - (במידה ולא השתנה משהו בעשור החולף.. :-) ) למיטב ידיעתי לא חוקי ומהווה עילה להורדה מהכביש (מאחר ומסתיר את אור הפנס בשעות היום)

• תוכן חדש...