Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום נאחס על הכבישים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מדבר על יום נאחס? משום מה היה לי היום , את היום נהיגה הכי גרוע בחיים שלי.

ואין לי מושג למה. היום קרו לי דברים שמעולם לא קראו לי.

כמה דוגמאות:

נסעתי מאשקלון לבאר שבע, אני בדרך כלל נוסע בכביש הזה 120. משום מה כל כמה שניות אני נותן ברקס, חוזר ל 120 יורד ל 100. לפני כל עץ. מי שנוסע מבין למה אני מתכוון. השוטרים מתחאבים בתוך ואחרי ועל העצים.

לא יודע מה קרה פתאום, כנראה חשבתי לעצמי - אז רגע הם שינו את הנהלים כבר.. או לא שינו את הנהלים?

הגעתי לבאר שבע, הסתובבתי כמעט 35 דקות, וגמרתי לפחות 15 ליטר סולר, בשביל למצוא את בנק אגוד שמה.

היתי צריך להפקיד כסף לחשבון של בן משפחה.

נכנסתי, היתי שלישי בתור וכשהגיע תורי התברר שהמספר חשבון שבידי - שגוי. טלפון לבעל החשבון פעמים - אין תגובה.

אמרתי טוב תודה מצטער, והלכתי.

סיימתי עוד כמה סידורים שלשמם באתי, ויצאתי מבאר שבע - פה התחיל הסיוט שלי .

במהלך נסיעה מנהלתית ורגועה 120 קמ"ש עוקפת אותי TOYOTA HELIAX או שלא קוראים לזה, וכמעט שזורקת אותי לתעלה. , כמה דקות אחרכך משאית החליטה שבא לה לחזור לנתיב הימני. והוא חזר בלי להתסכל בכלל במראות ועוד רגע היה מועך אותי. אני צופר צפירה קלה - אין קול ואין עונה.בלמתי רק כדי לגלות שמאחרי נוסע טנדר שלא שומר מרחק בגרוש ולא היה חסר הרבה בשביל תאונה.

טוב - בשלב הזה כבר התעצבנתי אנשים פשוט מנסים להרוג אותך.

איתות - נתיב שמאלי 150 קמש.השארתי את כולם כולל את הטנדר TOYOTA HELIAX

שמח וטוב לבב, אני מגיע לאשקלון לוקח שמאלה אני בנתיב השמאלי, משאית בנתיב הימני. המשאית החליטה שהיא רוצה לעבור לשמאל, וזה לא משנה אם יש מכונית או לא עכשיו מה - מי שמכיר החלק הזה שמה בכניסה הדרומית של אשקלון יש עיקולים כאלה - הכניסה היא לא ישרה. זה כביש שתי נתיבים מעוקל, ובדיוק הגעתי לחלק שבו מתחיל להיות אי תנועה, והמשאית פשוט נכנסת לחצי נתיב שלי, כבר אמרתי שמע ישראל והכנתי את עצמי לעלות על אי תנועה והכל קרה כל כך מהר. ברגע האחרון, אמרתי אני חייב לעשות משהו לנסות לברוח. הטורבו נכנס השעון הראה 18 PSI במכה אחת וממש התחמקתי ממנו באולי שתי סנטירמטרים. הגעתי הבית , לא מספיק כל זה מרוב כל המתח , החנתי את הרכב , ברוורס, ונכנסתי במדרכה. עליתי הביתה לישון וזהו, עכשיו התעוררתי. בוקר טוב לכם.

פורסם

כן גם אותי בדרך חזרה מיהוד כמעט שיטחה איזה משאית... פשוט מכה הנהגי משאיות האלה... בהשתלבויות לא מסתכלים אם הם אולי עולים על איזה פרייווט זבוב קטן כזה...

שלא לדבר על איך שחתכו אותי היום בדרך ליהוד איזה אידיוט אחד בטנדר... אחח פשוט תענוג הנהגים הארץ... :\

אבל אחד הדברים שבאמת עיצבנו אותי - נסעתי באיזה כביש צידי(מקביל לכביש מנתב"ג לצומת טייסים) והיתה שם איזה משאית שנסעה 60 במשך איזה 5 ק"מ....

כאילו. כמה חסר התחשבות בנאדם יכול להיות? מאחוריו שיירה נגררת של בערך 30 מכוניות מג'עג'עות ב60 קמ"ש על כביש של 80... קשה לעשות כמו באמריקה?(לרדת לשולים ולתת לעקוף?)

פורסם
יש לי הרגשה שבכל הארץ זה אותו עיקרון...:?
חח.. כן בערך אבל בלוד המצב ממש נוראי - כל 10 מטר יש לך בור בקוטר מטר שנבלע לתוך הכביש, מה שמזמן שבירות הגה בערך מטר שניים לפני הבור...

שלא לדבר על אתיופים, תמנים, ערבים וזקנות שפשוט הולכים דרך הכביש ולא ממש אכפת להם אם יש אוטו, אין אוטו, יש מעבר חציה וכו'... אני יכול להמשיך עד מחר אהה כן מכסי ביוב בולטים החוצה ומעברי חציה עם בליטות ענקיות עליהם(ברמלה המעברי חציה הם בכלל פסי האטה - דבר שכמעט גמר לי את הבולמים ברכב בקודם)

פורסם
חח.. כן בערך אבל בלוד המצב ממש נוראי - כל 10 מטר יש לך בור בקוטר מטר שנבלע לתוך הכביש, מה שמזמן שבירות הגה בערך מטר שניים לפני הבור...

שלא לדבר על אתיופים, תמנים, ערבים וזקנות שפשוט הולכים דרך הכביש ולא ממש אכפת להם אם יש אוטו, אין אוטו, יש מעבר חציה וכו'... אני יכול להמשיך עד מחר אהה כן מכסי ביוב בולטים החוצה ומעברי חציה עם בליטות ענקיות עליהם(ברמלה המעברי חציה הם בכלל פסי האטה - דבר שכמעט גמר לי את הבולמים ברכב בקודם)

הקשים היום יומיים שאתה עובר, פשוט מזעזע :wink:

גם פה (בדימונה) יש הרבה צרות על הכבישים... גם לנו יש מכסי ביוב בולטים, גם לנו יש פסי האטה תוצרת מע"צ (בורות ובליטות שמזעזעות לך את הרכב... בעצם זה לא תוצרת מע"צ, אבל כל הזכויות שמורות להם), גם לנו יש מעברי חציה שכאשר אתה עובר עליהם אתה מרגיש שאתה עוד מעט מחליק, גם לנו יש אתיופים שרצים בכבישים (וגם עם אופניים), גם לנו יש כאלו שהמדרכה צרה מדי בשבילם ולכן הם הולכים על הכביש, שלא לדבר על זה שאפילו לא מסתכלים כאשר הם חוצים אותו :x

ודרך אגב מה זה מע"צ, מועצת עבריינים ציבורית??

פורסם

חחחחח

האתיופים רצים עם האופניים בצד? :p

ברמלה יש מעברי חציה שבערך ב-40 קמ"ש כשאתה 5 מטר לפנייהם(40 קמ"ש מבקרה הטוב) אתה שם לב שהם בגובה חצי מטר... ממש משעשע... רק שאני כמעט הפעלתי ABS פעם אחת כשכמעט קפץ לי בולם החוצה דרך המכסה מנוע בפוקוס (אם הייתי עולה עליו במהירות הנ"ל)... :p

• תוכן חדש...