Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

ארבעה ג'יפונים, מובילי הקטגוריה והמתחרים החדשים - מי הבחירה שלכם?  

86 הצבעות

1. 1. ארבעה ג'יפונים, מובילי הקטגוריה והמתחרים החדשים - מי הבחירה שלכם?

• יונדאי טוסון
      6
    • סיאט אטקה
      17
    • פיג'ו 3008
      41
    • קיה ספורטאז'
      22

פוסטים מומלצים

פורסם

בפינת קארספורום הבאה בתוכנית "עולם הרכב" של ערוץ הספורט הנושא יהיה המצטרפים החדשים לקטגוריית הג'יפונים.

אנחנו נדבר על מה שאתם חושבים על שני המתמודדים החדשים בקבוצה הזו בשוק המקומי; פיג'ו 3008 וסיאט אטקה בעיקר בהתייחס לשני כלי הרכב הנמכרים בקבוצה הזו - יונדאי טוסון וקיה ספורטאז'.

נשמח אם תשתפו אותנו כאן בתובנות שלכם על כל אחד מהדגמים בהיבטים של עיצוב, תאי הנוסעים, טכנולוגיה, אבזור, בטיחות, ביצועים, תמורה למחיר וכן נקודות הזכות והחובה שלהם בהתמודדות בקטגוריה הזו.

אתם מוזמנים גם להצביע בסקר ולבחור את המכונית שאתם רואים כעדיפה מבין הארבע.

מערכת "קארספורום".

FullSizeRender_1.jpg3008.jpgIMG_6870.jpg5.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

תתקנו את התמונה של הפיזו, חוץ מזה, לדעתי, הפיזו מביאה עיצוב שהוא פורץ דרך, מנוע דיזל במחיר של בנזין, החיסרון היחיד, הוא אמצעי בטיחות אקטיביים

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

כתבתי את ההתרשמות שלי מנהיגה ב3008 בשרשור שנפתח לכבודה.

רכב מרשים מאוד שלטעמי בהחלט נושא ערך מוסף על פני שאר הג'יפונים בקטגוריה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

מצטרף לדברים שנאמרו כאן (ונידונו בשרשורים אחרים) אודות מערכות הבטיחות ב-3008, איתן דגם הדיזל היה הרבה יותר מעניין. מעבר לזה עדיין מדובר בכלי דיי ייחודי, מביא לקטגוריה ערך מוסף בדמות תא נוסעים מאוד מיוחד וגם עיצוב חיצוני נאה.

באותו נושא, ראוי שגם הטוסון יוותר על המובילאיי ויגיע ארצה עם מערכות בטיחות מקוריות, אם ספורטאז' יכול במחיר נמוך יותר אין סיבה שיונדאי לא.

האטקה רכב חביב, אני מניח שההגעה שלו עם יחידת כוח שמורכבת ממנוע טורבו וגיר רובוטי כפול מצמדים תערער מעט את מעמדם של הטוספורטאז', קצת כמו שקורה היום בקטגורית המשפחתיות הקומפקטיות בה מנועי הטורבו הולכים ודוחקים החוצה את הבנזין החלשים יותר והחסכוניים פחות.

חסר לי הקדג'אר שהביא לקטגוריה קצת לפני הפיג'ו את בשורת הדיזל והוא רכב מרווח ונאה שיכול להיות התקדמות טבעית ללא מעט בעלי פלואנס דיזל שירצו לשבת גבוה.

בשורה התחתונה בחרתי באטקה אבל אחרי התלבטות מאוד גדולה אל מול ה-3008.

בהתייחסות קצת יותר רחבה לג'יפונים בשוק הרכב הישראלי, התחרות העזה בפלח הזה והמכירות המטורפות רק מראים מה יכול להיות אם הג'יפונים הקטנים יותר יתומחרו במחירים אטרקטיביים יותר. פיג'ו תמחרו את ה-2008 החדש מעולה, הייתי מצפה שגם שברולט, אופל ורנו יישרו קו עם הדגמים שלהם.

עריכה אחרונה על ידי Mike808
פורסם

בתור חובב סיאט מושבע נאלצתי להצביע ל-3008.

אסכם זאת בקצרה - הספורטאז' והטוסון יפות אך כבר מאד המוניות ובעלות יחידות הנעה מיושנות.

האטקה מציעה חבילת משתלמת ביותר אך עיצובה החיצוני פושר ועיצובה הפנימי מעט משעמם ומועתק אחד לאחד מהלאון.

לכן נפלה ההחלטה על ה-3008 - עיצוב חיצוני מרשים בהחלט, עיצוב פנימי מיוחד במינו ויחידות הנעה מתקדמות.

אם הייתי לקוח פוטנציאלי, אין ספק שהייתי בוחר ב-3008.

פורסם (נערך)

ה-3008 הייחודי מכולם אך נועד לרכישה רק כרכב ליסינג או לפרנקופילים חסרי ישע....

הסיאט נראה מבטיח ובהחלט אפשרי גם לצרכן הפרטי ...

התאומות הסיאמיות אפורות, משעממות, וחסרות כל ברק או יכולת דינמית ....מאידך יחס פח/פוזה לשקל ללא תחרות....רכב החלומות למר ישראלי ולדודתו הפולניה....

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם

למה ה3008 מיועד לליסינג בלבד? מנוע הדיזל מוכח ואמין והגיר בכלל יפני.

מנגד, VAG בשנים האחרונות לימדו את הצרפתים שיעור בבעיות אמינות. כך שדווקא הסיאט צריך להיות הבחירה הראשונה בליסינג והאחרונה לצרכן הפרטי.

סטיגמות חיות לנצח, אני מניח.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

התוכנית ״עולם הרכב״ עלתה גם לאתר ערוץ הספורט.

פינת ״קארספורום״ בדקה ה-19.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

הטמעת הקישור לא עבדה, עמכם הסליחה.

מצ"ב קישור תקין:

http://cars.sport5.co.il/magazine.php?id=373

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

קינן - בפינת קארספורום בתוכנית "עולם הרכב" של ערוץ הספורט,

הופעתך המכובדת בתכנית מייצגת נאמנה את משתתפי הסקר וקוראי קארספורום.

פורסם

יפה מאוד. הפינה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...