Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תייר ועומד לקנות רכב ללא מיסים, ומציעים לי הונדה סיויק וסקודה אוקטביה (1.2) בערך באותו מחיר. מה יותר טוב ובדגש על - צריכת דלק, אמינות, שמירת ערך לאחר 5 שנים, נוחות.

פורסם

למעט שאלת האמינות לאחר מספר שנים (למרות שכיום כבר לא ידוע על מחלות מיוחדות באוקטביה החדשות), הסיוויק לא מצליחה להשתוות לאוקטביה באף פרמטר.

האוקטביה איכותית יותר, זריזה יותר, נוחה יותר, מרווחת יותר ועוד.

אם מדובר בסיוויק סדאן, אז בכלל יש פער אדיר ברמת האיכות. הסיוויק סדאן מרגישה מאוד מיושנת.

אם מדובר על הסיוויק 5 דלתות, אז יש כבר דגם חדש באופק. הנוכחית צפופה מאוד מאחורה.

אם אתה הולך על האוקטביה, תבדוק מתי מגיעה החדשה (יש מתיחת פנים) וכמו כן תוודא שאתה מקבל את הרכב עם רישוי 2017.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תודה.מי מוכן לתת חו"ד נוספת.האם צריך לחשוש מהגיר הרובוטי דו מצמדי של האוקטביה?להערכתכם, בעוד 5 שנים יהיה הפרש שווי גדול בין האוקטביה לסיוויק?

פורסם

עוד משהו על סיויק 5 דלתות (למרוץ שמשיקולי אמינות, מבין שתיהן הייתי דווקא קונה סיויק).

כשאני מנסה "לשבת מאחורי עצמי" (כלומר מכוון את מושב הנהג איך שנוח לי, ואז מנסה להתיישב במושב האחורי מאחוריו), אז בקורולה אני יושב בנוחות יחסית, עם מקום לרגליים אפילו, ובסיויק הגב של המושב כמעט נוגע במושב האחורי. אומר משהו על מרווח פנים ברכב הזה.

אולי בסדאן המצב יותר טוב, לא יודע, אבל גם היא לא ניראית מרווחת מי יודע מה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ההונדה רכב מאוד אמין וזה פרמטר חשוב וללא ספק בפרמטר הזה הוא עולה על הסקודה ,הסקודה נוחה יותר ,מורווחת יותר ומחודשת יותר מהדגם המקביל של הונדה.

עוד5 שנים לדעתי ההונדה תהיה שווה יותר וחשוב לזכור שבעיות הגיר של הסקודה עדיין כאן.

• תוכן חדש...