Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל החברים, חג שמח,

מדובר ברכב VW T5 Transporter 2013

כבר כמה חודשים שאני שם לב שעוצמת המים של המי מגבים לא הכי חזקה.

בהתחלה ניסיתי לנקות את זה עם מחט קטנה. ראיתי שהמליצו על הדרך הזאת בחיפוש בפורום.

לאחר שזה לא עזר ניסיתי להוסיף חומץ למיכל של המי מגבים - גם זה לא עזר.

כשכמעט התייאשתי, הבחנתי שיוצא זרם של המים כשאני מושך בידית, אבל לא מהכיוון של השפריצרים.

אלא מהפינה, בצד השמאלי.

התקרבתי וראיתי שיש צינורית שחורה שיש בה קרע / סדק.

כנראה שהמים בורחים משם ולכן הם לא יוצאים בלחץ כמו שצריכים לצאת במצב תקין.

אין לי מושג איך נהיה הקרע / הסדק הזה.

הרכב חונה כל היום בשמש, כי אין אפשרות אחרת. שמש חזקה וישירה. אז אולי זה קשור.

צילמתי מספר תמונות. תמונה אחת כשהמכסה מנוע סגור ושתי תמונות נוספות כשהמכסה פתוח ורואים קצת יותר מהצינורית.

האם אפשר לרכוש רק את הצינורית הזאת ולהחליפה, או שזה מסובך והיא ארוכה ומקושרת לעוד מערכות?

אם כן, איפה אוכל לרכוש את הצינורית הזאת?

יש מי מחברי הכנופיה שחושב שיוכל לסדר את זה? אני צריך לעשות טיפול נוסף, עברה שנה מאז שעשיתי אצל הכנופיה,

יש אולי חבר שיכול לעשות ואני אעשה את הטיפול אצלו וגם נתקן את הצינורית? אם כן אני אשמח מאוד.

חשבתי אולי אפילו אם זה מסובך להחליף את הצינורית, אולי רק לסתום את החור?

רואים בתמונה שהחור לא גדול. רק שאין לי רעיון עם מה אפשר לסתום את זה. אני גם לא חושב שכדאי שאנסה לבד.

תודה רבה, וכמובן חג שמח חברים.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

עריכה: יכול להיות שבקישור הבא, לאותו בחור גם הייתה הבעיה שלי, והוא פתר אותה בסה"כ בעלות של 8 פאונד? או שלא הבנתי נכון?

http://www.vwt5forum.co.uk/showpost.php?p=1740870&postcount=7

עריכה אחרונה על ידי super-man
פורסם

לא חייבים להחליף את כול הצינור. קיים קיט תיקון של הייצרן למקרים מסוג זה לכן אני מציע שתקפוץ למוסך מורשה הייבואן.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אהלן מרק,

המוסך מורשה יבואן שהיה בעיר שלי כבר לא מוסך מורשה.

כשפרסמתי את הנושא, חשבתי לעצמי שעברה שנה מאז הטיפול האחרון, ואולי אם אני גם ככה אעשה טיפול

אצל אחד מחברי הכנופיה, אוכל אחד החברים יוכל גם לסדר לי את זה. כמובן שאני אדאג לכל מה שצריך. לציוד ולתשלום.

השאלה רק האם זה פשוט לתיקון? מתשובתך אני מבין שכן, פלוס משיטוטי ברשת אני מבין שזו בעיה שאנשים נתקלו בה והצליחו לפתור אותה.

למשל קישור נוסף: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?6979101-Windshield-washer-fluid-line-broke

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4720808-replace-windshield-washer-fluid-hose&p=63678701&viewfull=1#post63678701

מצאתי גם שהשם של הצינורית הוא WIPER HOSE

בכלל מקריאה ברשת בפורמים בחול הבנתי שיש כאלה שמצפים את הקרע/הסדק וזה הכל - מה דעתך על הטיפול הזה?

שרינק מתכווץ לדעתך יוכל לעזור פה? או היית ממליץ על דרך אחרת?

עריכה אחרונה על ידי super-man
פורסם

בידוד מתכווץ (שרינק) לא יפתור את הבעיה. חותכים את הצינור באיזור הדימום ומחברים מחבר זכר-זכר או זכר נקבה לשני חלקי הצינור ועל החיבור מלבישים בידוד מתכווץ בכדי להקנות חוזק מכני לחיבור.

אפשר לרכוש מחבר מתאים זכר-זכר במידה המתאימה לקוטר הפנימי של הצינור בחנויות לאספקה טכנית במידה ואתה מוותר על המוסך המורשה.

יותר מאחור אני אצלם לך חיבור מתאים אשר רכשתי בת"א בעלות של כמה שקלים בודדים.

פורסם

בחנויות לגינון אין מחברים במידות המתאימות לתיקון הצנרת. ניתן למצוא חברים כאלה אצל טכנו צינור בת"א.

לא עובי אלא קוטר.

פורסם

היתה לי בעיה דומה, נפטרה בעזרת שלושה ליפופים של איזולירבנד ממש גמיש שמתכווץ עם חום(סוג של איזו+בידוד מתכווץ) החזיק שנתיים וחצי עד שנמכר הרכב.

קנה צינורית סיליקון וחבר במקום הצינור הפגום.

או מה שהמליצו עד עכשיו.

פורסם

בחנות גינון יש ואפשר למצוא מחברים מתאימים בקטרים של 8 או 6 מ"מ , ואפילו יותר,

מחבר כזה עולה שקלים בודדים.

לא צריך ללכת לחפש חנויות "המתמחות" במחברים, בהרבה מחנויות החלפים ניתן למצוא מחברים של גינון.

פורסם

לא ניתן למצוא מתאם מתאים בעל קוטר קטן של 5-6 מילימטר בחנויות גינון. לפעמים ניתן למצוא מתאמים כאלה בחנויות אשר מוכרות חלקי רכב.

• תוכן חדש...