Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למצדדי איקאה + הום סנטר: האם אלו מטבחים לדירה שלכם?

ממש מטבח שבכוונתכם להשתמש בו לטווח ארוך?

לי חשוב לא פחות - אפשרות הקיסטום ולא לקבל דגם מוגמר שאי אפשר לשנותו (רוחב, חלוקה, צירים ועוד...)

הכוונה שלנו היא באמת לא להחליף את המטבח בשנים הנראות לעין.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז זהו שהמבחן האמיתי יהיה בעוד 5-8 שנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה מצב המטבח הקיים? אם הוא מתאים לכם ומצבו טוב - אולי רק לחדש את החזיתות? הרי ממליא אני מבין שאין לכם אפשרות להפוך את המטבח למודרני מבחינת ציוד, אז אם הארונות במצב טוב - למה להשקיע בחדשים?

לגבי התנור והמיקרו - נסו אתה וזוגתך את הסידור אצל החברים. לדעתי ממש לא מוצלח, במיוחד המיקרו מעל גובה הראש. כשמרק חם ישפך לך על הראש תבין מדוע.

בכל מקרה - הסכום שהקצבתם נמוך מאד. רק השיש יגזול בין שליש לחצי ממנו, עוד 1000 ש"ח לכיור וברז בסיסיים ביותר - ומה על הארונות, הפרזול (פרזול איכותי עולה הרבה כסף) והתשתיות? לך לקבל הצעות מחיר רק על הנגרות ותבין שאתה צריך לחסוך עוד קצת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

* מצב הנוכחי: ישן מאד וחלק מקצוות הדלתות מתפורר.

אין מצב שהיא תרצה לחדש.

* יש לכ/ם רעיון לאחסון המיקרוגל (בכל"ז) בתוך ארון עם גישה נוחכה?

אני בטוח שאעלה זאת בפגישות.

* הסכום נמוך מאד? אנשים מדברים על סכומים של 5000 למטבח שלם...

יכולים להעלות ל-12,000-13,000ש"ח.

האם זה יספיק?

תודה!

פורסם

השרטוט שלך לא בקני מידה או שהוא מתוכנן ממש גרוע.

לשים מיקרו בגובה 2 מטר??

היכן שלא תשים את המיקרו ממליץ על דלת שנפתחת במקביל כלפי מעלה.

באזור המיקרו- תוריד את המיקרו קומה ותשים למעלה קלפה.

ובהמשך תוריד גם את התנור ותבטל מגרה אחת למתחת לתנור.

מיקרו צריך להיות בגובה העיניים ותנור מתחת לעיניים.

מקרר תבדוק שהפתח מספיק רחב.

מצד שמאל למטה, כדאי אולי מגירה עמוקה שתשמש לסירים.

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

פורסם

היי,

השרטוט חובבני ללא שום קנה מידה, סתם בכדי שאדע להעביר את מבנה המטבח המבוקש.

ממש אין בכוונתי למקם את המיקרו בגובה 2 מטר...ראיתי מטבח אצל חברים שהתא שלו (עם דלת שנפתח למעלה)

וזה היה מצוין. להערכתי מיקום התא היה בגובה 1.60.

אם אוריד את המיקרו, אצטרך להתכופף, לא?

לגבי הצעתך לביטול המגרה מתחת לתנור - בהחלט נראה צעד טוב.

המיקרו אכן היה בגובה העיניים שלי(טיפה מעל כי אני 1.60).

התנור אצלם בגובה החזה שלי.

בפתח המקרר חשבתי לקחת בחשבון מקרר מעט רחב (מ

פתח ברוחב 82ס"מ ; גובה 190ס"מ).

אשמח לשמוע שינויים/טיפים נוספים

המון תודה!

פורסם

מיקרו טוב ממוקם בגובה החזה, והתנור מתחת, כך זה אצלי ואני מאוד מרוצה, מעל זה אני צופה תאונות על ימין ועל שמאל.

אם תעלה מידות מדויקות אוכל לעזור לך בשרטוט.

פורסם (נערך)

אישתי דפקה בי מבט מה אתה עושה עם מטר בשעה כזאת אבל חפיף :-D.אצלנו זוג מגירות עמוקות לקופסאות כל אחת 30 סמ .אחרי זה מרכז התנור בילט אין 1 מטר מעליו מדף מיקרו 130 סמ .ומעליו ארון 57 סמ . יושב על מדרגה צוקל של 8 סמ

אתה יוכל לשחק עם המידה של הארון העליון אבל אין סיכוי למיקרו בגובה של 1.8 .הדלת של המיקרו זה דלת עם מנגנון וצילנדר שנפתחת כלפי מעלה לשימוש יותר נוח .בזמנו שעשינו שיפוץ קיבלנו חום מהמחירים של הנגרים עד שמצאנו נגר מנתניה עלה לנו בסביבות 10 .אתה תמיד יוכל ללכת למרכז לנגר החובב ולחתוך דלתות לפי מידה יוצא הרבה יותר זול בתנאי שהגוף של הארון במצב טוב

עריכה אחרונה על ידי קישו
פורסם

קישו

המון תודה - מדהים שמדדת בשבילי!!!

shapin

אין לי תמונות של המטבח, לא צילמתי אלא לקחתי מידות ושרטטתי.

מצ"ב שרטוט נאמן למקור (:

כמובן שהכל מכוסה בקלאפות. חלקן נפתחות לפנים וחלקן למעלה.

רוב תודות חברים.

שרטוט מטבח קיים.jpg

פורסם

עוד הערה - מומלץ מאד כי לתנור האפיה תהיה מעין ארובה - כלומר מאחוריו ועד התקרהצריך להיות מעבר לזרימת האויר החם לתקרה ופיזורו בחדר. לי אין הדבר הזה (התנור מתחת לשיש), אבל מומלץ מאד להקפיד על הענין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

discoTD5:

קנית מאיקאה לדירה שלך? מסכים שאין צורך לשפוך כסף...

כן. לבית שאני גר בו. אתה מוזמן לבוא לראות. ברמת השרון.

שני יתרונות להזמנה אצל נגר פרטי - התאמה מלאה לצרכים שלך, ידיעה ששילמת לאדם שמתפרנס מעבודתו ולא לאיזה תאגיד ענק.

מחיר - אין מצב שנגר פרטי יכול להתחרות במחיר של מטבח מתועש. יתרה מכן, אפילו השיש אצל איקאה (שיש קיסר) יצא זול משמעותית מכל קומבינה עם איש שיש אחר. הפערים במחירים היו עשרות אלפי שקלים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

sperial, לא זכור לי שנתקלתי במטבחים עם תנור בילד-אין עם אותו מעבר לזרימת אוויר שתיארת.

אולי התכוונת(אולי) למשל לחריץ שעשו בחלקו האחורי?

discoTD5, במקרה של בית בגודל 70מ"ר נטו אני מאמין שיש לאיקאה פתרון. אך דווקא במקרים כאלה אולי עדיף לעבוד דרך נגריה - כל עוד ההפרש לא עובר את רף ה-10% (וגם אני מעדיף לשלם לאדם פרטי).

לכן, במקרה הזה אני חשב שבמקרה הזה הום סנטר/אייס עדיפים על איקאה.

תודה!

פורסם
אם כבר אז לא הומו סנטר ואידס.

דווקא לי יש ניסיון מצוין עם הום סנטר. רכשתי שם מטבח יותר גדול מהמטבח המתוכנן שלך, לפני כ-6 שנים, עלה כ-15K ש"ח כולל הכל (שיש קיסר, ברז וכד').

לפי מידות ותצורה ראשונה שמסרתי הראו לי סקיצה (היה מאוד דומה למקור), אח"כ מדידות, אח"כ הביאו את החלקים ובאותו יום מאוחר יותר הגיעו מתקינים. הכל התאפיין ברמת שירות גבוהה.

עד היום אין תלונות והמטבח מחזיק יפה. במהלך 6 השנים הללו היו שני מקרים:

1. קלפה עליונה התנפחה - החלפה במסגרת אחריות.

2. בוכנת גז הלכה - הוחלפה במסגרת אחריות (ואפילו קיבלתי הממתקין הנחמד ספייר אחת שתהיה לי).

גם כאן השירות היה מצוין.

אני עשיתי בסניף חיפה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הום סנטר נשמעים בהחלט מרשימים ועם VALUE FOR MONEY מעולה.

נראה בהחלט שאין כלכך מה לחפש...אולי אצל 2-3 נגרים. לא יותר.

ממש נשמע מעולה!

תודה רבה!

פורסם

אציין שאני לקחתי את המטבח הזול שלהם. כמובן שבהתאם לתקציב, ניתן לבחור חומרים איכותיים יותר. לי בכל מקרה זה הספיק ומחזיק יפה.

הכל נכון כמובן ללפני 6 שנים כן?

בן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...