Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה האמת זה כי אני מכין שקשוקה נהדרת ואני צריך זכויות לקרוא לעצמי ד"ר שקשוקה בלי לחטוף תביעה מהמקורי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ללמוד רפואה? בשביל מה?

עדיף להיות זה ששולח אנשים לבית חולים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין פה שום עניין של הקצנה או אי פופולאריות, ברור שעדיף לרכוש מקצוע כטבח/ אינסטלטור/ חשמלאי/ מסגר/ פחח רכב/ שיפוצניק מאשר תואר בבי.איי כללי או מדעי הרוח או פסיכולגיה.

סילבן שלום הטיח בנתניהו: "שהבן שלך יהיה פחח"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4583078,00.html

זה מחלחל מלמעלה כנראה. דווקא ההשקפה של הביבי נכונה בנושא הזה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הוא מהנעלבים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הכי מצחיק זה מי יושבים לצידו ותומכים בו, ראש עיריית דימונה לשעבר ופרופסור "העובדים".

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

פרופסור או פרוספר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

"תואר אקדמי הוא לא חזות הכול", הייתה התפיסה שהוצגה - ואז פרץ העימות. "אתם רוצים לפתוח בתי ספר מקצועים לרתכים ופחחים ולהנציח את הפערים", צעק שלום בזעם

אוי ויי לנו אם אלה השרים אשר מייצגים לנו.

פורסם
במקרה אני עובד עם שוויצרים במשרד ומערכת החינוך שם עובדת בצורה שונה לחלוטין: בגיל 16 מסיימים ללמוד בתיכון והולכים ללמוד מקצוע.

זה ככה אצלם לפחות ב-40 השנים האחרונות. מה שכן, לימודי המקצוע שם רציניים וקפדניים בלי חוכמות -

נגר זה נגר, בנאי זה בנאי ואין דבר כזה חאפר-שיפוצניק. מי שמשלם בסופו של דבר ביוקר על ההכשרה הוא... הלקוח :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

טוב, עברה לה עוד שנה ולא עשיתי כלום עם המצב הזה וממשיך לדרוך במקום.

כרגע עובד באותו המקום בחצי-משרה. מעין dead end job שלא מקדם אותי לשום מקום.

המצב הזה כבר מתחיל להמאס עליי, והוא תוקע אותי בכל תחום אפשרי בחיים.

אני מרגיש כמו נער מתבגר ולא כמו אדם בוגר אמיתי.

עברתי על כל ההודעות כאן, וקראתי את העצות של כולם. רק לא יישמתי שום דבר...

1. לשבור את תקרת המינימום הזו ולהתקדם בשכר.

2. משרה שאצליח להחזיק ולעבוד בה לאורך זמן עם המגבלה הרפואית.

3. משהו עם עניין כלשהו.

אשמח לשמוע דעות נוספות, מאנשים טכניים למינהם/בעלי תעודות מקצוע.

-ניסיתי כמה וכמה גם ייעוצים תעסוקתיים למיניהם.

תמיד זרקו לי שם מידענות, והבנתי שזה מקצוע לא מבוקש שמאד קשה להגיע אליו...

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

מצטער אם זה נשמע כמו קלישאה נבובה, אבל זו האמת כפי שנראה לי - 'אתה זו השתקפות המגבלה של עצמך'.

אין לך שום מגבלה, למעט אתה.

נתנו לך את כל העצות. טובות יותר או פחות, נכונות יותר או פחות. אתה הוא זה שבחר לא לעשות עם זה דבר.

המצב שלך עכשיו הרבה פחות טוב מאשר אם היית מנסה משהו אחר ונכשל. לפחות ניסית.

מה אתה מצפה שירשמו לך עכשיו?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

9 עמודים עם ~120 דעות (לא כולל שלך לדוגמא) הן די והותר בשבילך בכדי לעשות שינויים - עוד 9 עמודים ועוד 120 דעות יעזרו לעשות משהו?

אתה צריך אדם פיזית או חברה שתנער אותך, תזיז אותך קדימה או שינוי מהותי בסגנון החיים או לצערי... מקרה מצער כלשהו במשפחה או בחיים.

רוצה עצה? תתחיל ממכינה במכללה אקדמית כלשהי, מכינה בכדי לפחות, להיות מוכן ללימודים בשנה כלשהי.

במידה ותסיים מכינה (אלה אם כן אתה בעל נתוני קבלה ואם כן, כבר היית מתחיל) ותראה מה מתקדם לך.

תתחיל מלחפש משרות בחברות גדולות אם יש לך אנגלית טובה מאוד כמו HP, אפלייד מטריאלס וחברות גדולות אחרות בתפקידי אינטגרטורים כלשהם, עבודה בסיסית או בהתאם לכישורים.

דווקא משם, לעיתים אפשר לצמוח.

נסה את חברת ההשמה MANPOWER וכו', אין באמת יותר מדי אפשרויות והכל תלוי גם היכן אתה מתגורר.

גש פיזית לסניפים! אל תצפה שמשליחת קורות חיים מבין אלפי האנשים, אתה תבחר.

***עריכה: חלפה שנה, רובוטים עדיין לא החליפו את האנושות, התעשייה לא עברה שינויים של 180 מעלות ושום דבר לא עבר שינוי קיצוני לכן - כל מה שכתבו לך כאן 9 עמודים זה מידע יקר ערך ותובנות ועזרה שלעשרות אלפים אחרים, אין! אשכרה קיבלת למעלה מה 120 תגובות ותובנות מאנשים שניסו לעזור, השקיעו מהזמן ונתנו נסיון חיים אמיתי, כמה אתה חושב שיש אנשים כמוך שזכו לפריבילגיה שכזו? מעטים עד בודדים.

***עריכה 2: במחשבה נוספת, אפשר לשפר שכר בצורה משמעותית בתמורה למסירת הנשמה שלך וחייך כפי שהם כיום ולהתחיל לעבוד בתור עובד קבלן באינטל קרית גת (אם אתה גר באיזור ושים לב שיש הסעות ואם לא, איך אתה מגיע בתחבורה ציבורית) כיוון שהעבודה היא 12-12וחצי שעות ואז יש לך נסיעות חזרה הביתה או בבוקר לשם.

הכוונה היא, מפעלי ייצור כאלו שמשם, אפשר לצמוח כיוון ששם יש תוכניות לימוד או התקדמות סבירות כלשהן, נסה את זה.

אם זה בכלל רלוונטי, מצא מקומות כאלו פארקי תעשייה ופיתוח עם חברות המייצרות דברים בתור מרכיב,אינטגרטור או מפעיל או עובד בחדר נקי כלשהו כללי וכו'.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם (נערך)

מה אתה מצפה שירשמו לך עכשיו?

לשמוע ממישהו ממקור ראשון שהיה במצב דומה לשלי, עשה סוויץ' בחיים ויצא ממנו זה כבר יכול לעשות טוב.

או בכלל לשמוע מאנשים שהתקדמו מקצועית לא באמצעות תואר אלא נסיון אישי/ לימודי תעודה.

מצטער אם זה נשמע כמו קלישאה נבובה, אבל זו האמת כפי שנראה לי - 'אתה זו השתקפות המגבלה של עצמך'.

אין לך שום מגבלה, למעט אתה.

אתה כ"כ צודק... עוד לא הצלחתי להתעלות על עצמי או עליה.

מסביב אני רואה אנשים מתקדמים, כל הזמן דוחפים קדימה ואני כל הזמן נשאר מאחור.

מצטיירת בפניי ההסתכלות המעוותת שצריך להיות "אדם-על", או אדם בעל כישורים מיוחדים שיכול לפרוץ ולדלג על כל המכשולים שהחיים מציבים...

עריכה:

***עריכה: חלפה שנה, רובוטים עדיין לא החליפו את האנושות, התעשייה לא עברה שינויים של 180 מעלות ושום דבר לא עבר שינוי קיצוני לכן - כל מה שכתבו לך כאן 9 עמודים זה מידע יקר ערך ותובנות ועזרה שלעשרות אלפים אחרים, אין! אשכרה קיבלת למעלה מה 120 תגובות ותובנות מאנשים שניסו לעזור, השקיעו מהזמן ונתנו נסיון חיים אמיתי, כמה אתה חושב שיש אנשים כמוך שזכו לפריבילגיה שכזו? מעטים עד בודדים.

אני מאד מעריך את זה, ומשתדל לא לקחת שום דבר כמובן מאליו...

אני אסביר מה היה איתי בשנה הזו:

לא קבלתי את המצב הבריאותי שלי.

לאחר שכל הנסיונות הקודמים נכשלו.

לאחר הרבה מאמצים, הצלחתי למצוא לבעיה הרפואית שלי. (משהו שגורר אחריו הרבה סטיגמות והמון בושה)

שדרש ממני הרבה מאוד השקעה.

לצערי,

הזה נכשל ועכשיו אני מתחיל לבין שכנראה אני אצטרך להשלים עם המצב הזה לחיות איתו, לקבל אותו ולהיות איתו כל החיים.

ולהבין שאני יכול לעשות הכל ורק אני בוחר להגביל את עצמי.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

לכן, אם תקרא את ההודעה שלי שעברה עריכה נוספת, חברות גדולות ורציניות ככל הנראה ומעצם היותן הוגנות כלפי אוכלוסיות רבות, יתנו לך הזדמנות שווה בהליכי המיון, נסה להגיע אליהן כפי שכתבתי, צפה בהודעה שוב פעם.

אתה צריך מקומות סוג של "הייטק" אבל תעשיה או מפעלים, שם אפשר להתקדם עם צמחית החברה גם כן.

• תוכן חדש...