Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה - חשבתי כי סגרנו ת'פינה :wink: לפני שנה.. - שום דבר לא נסגר. תמיד לומדים דברים חדשים.

השאלה גם מהיכן מגיעים הרכבים -

אם אני לא טועה, ל רנו /פז'ו - יש מפעלי הרכבה במרוקו ובמצרים.

רק אתה היית חסר באשכול הזה. מנפח ראשים :evil:

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

היום כבר לא מבצעים ניפוח ראש בחפירה ידנית (עבודה של המאה הקודמת) - מבצעים בדיקת התנגדות חשמלית.

כאשר ההתנגדות החשמלית חלשה - מבינים כי יש חוסר אטימה בריחה יחסית :lol: , ניפוח .. ראש.

ואו בדיקת עליית בועות גזי לחץ .. ושינוי כימי במערכת.

כאשר נתקלים בבעיות הללו - לא צריך ישר לשפץ או להחליף מנוע.(או לכתוב תגובה של יאוש בפורום :wink:)

אפשר כי פלאשינג לשחרור טבעות האטימה ומובילי השסתומים.

יעזור לניקוי הבוצה אשר פגעה באטימה ומניעת ניפוח..

כדאי לבדוק במוסכים המבינים בנושא, ולהיתייעץ בפורום עם עם בעלי ידע כגון: מרק10 - אשר ברשותו

ידע רב והוראות טיפול של היצרנים, לפני מספר שנים כדוגמה, הוא מסר הוראות של VAG .

למעבר לטיפול בשמנים בישראל, לאחר ביצוע פלאשינג.

ובנוסף קוד דגמי הרכב של VAG גולף, המיועד לשיווק באזורי אקלים טרופי ולישראל.

הבעיות הללו די נפוצות במנועים החדשים באזורי אקלים טרופי - המשתמשים בשמן מנוע

בצמיגות דלילה כגון 5W-30.

השמן הדליל עקב המאמצים וטמפרטורת העבודה והאקלים, לעיתים נשבר ומייצר בוצה.

לכן בהרבה מוסכי יבואן, כאשר מבצעים טיפול בשמן 5W-30 - מבצעים פלאשינג יזום אחת לשני טיפולים.

כל כ שנתיים, מכניסים תוסף פלאשינג לשמן הישן , נותנים למנוע לעבוד עם התוסף למשך כ 15 דקות.

מרוקנים את השמן וממלאים שמן חדש - כך מנקים את המנוע מבוצה, ומונעים את הבריחה / הניפוח

וחוסר האטימה.

רשימת מפעלים ויצרני רכב במדינות ערב.

https://en.wikipedia.org/wiki/Automotive_industry_by_country

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חברים, למה אתם הורסים את השירשור עם תגובות לא מכובדות ולא קשורות?

אני לא נוהג למחוק הודעות בשירשורים בהם אני משתתף בדיון, לכן אני מצפה שתבינו לבד שלא צריך להסיט את הדיון לנושא שמנים ולא צריך לזרוק הערות מיותרות.

בנוסף לכל מה שצויין כבר בשרשור, סימון של רכב ישראלי יכול לציין גם דברים טרויאלים כמו ספר רכב בעברית, מראות שעומדות בתקן מסוים, תדרי רדיו, תדרים לשלטים שתואמים למה שחוקי בישראל, התאמה של כל מיני טכנולגיות לתקן הישראלי כמו אינטרנט ברכב שלפי מה שהבנתי עדיין לא בדיוק חוקי בישראל וכדומה.

ספר רכב מתורגם ומפק בארץ (זה רשום בעמוד האחרון), הוא לא חלק ממפרט הרכב שמגיע מהיצרן. לא שמעתי אף פעם על תקן מיוחד למראות בישראל. בדגם הספציפי הזה אין אפילו רדיו מקורי, כך שאין מה לדבר על תדרים ולא על אינטרנט.

תדרים לשטים - אולי.

• תוכן חדש...