Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שלשום חבר שלי קנה רכב מסוג מאזדה שנת 97.

לרכב 80000 ק"מ, עבר בדיקה במכון , נמצא תקין ונרכש.

אין ספר טיפולים-לא מטופל במוסך מורשה.

בבעלות פרטית יד שנייה.

עזרתי לו לנקות את הרכב מבפנים קצת,בגאג, שטיחים...כל הטכס המוכר עם קניית רכב חדש...

בעודנו מנקים את השטיחים, הרמתי מעט את השטיח המקורי של הרכב, שליד הנהג וראיתי שיש שם חוט מנותק עם חיבור זהה לזה של חיבור לממיר כבלים של יס, מין בננה כזאת עם מחבר, מנותקת.

לא ייחסתי לזה חשיבות, אולי של פלאפון....

עברתי לבגאג, ופתאום ראיתי שיש במרכז המכסה של הבגאג,חור בגודל של ס"מ מרובע,אבל בכל זאת,וודאי היה שם חור, חור שסתמו עם חומר וצבעו (בבדיקה נאמר שמאחור הייתה מכה קטנה-לא שאסי, ושהמכסה נצבע שוב),

בקיצור, היה בעבר חור במרכד מכסה הבגאג, מין אנטנה שיושבת במרכז הבגאג, ואז קישרתי, נפל האסימון, החוט המנותק הוא למעשה של חיבור האנטנה הזאת, הרמתי את השטיח שוב וראיתי שבאמת החוט הזה עם החיבור כמו של הכבלים, הולך לכיוון הבגאג.

עכשיו, האם זה נותן לי נורת אזהרה שהרכב היה רכב חברה או שמירה או משהו בסיגנון?

מה זה חיבור כבלים ברכב? מה השימוש שלו? האם ניתן לפי סוג המחבר לדעת מה היה מחובר שם?

אני חוזר, מדובר בחיבור זהה לחיבור כבלים, כמו מה שנכנס לממיר, כבל שחור עבה עם סיכוך ופין מרכזי בולט כמו סיכה.

מה זה יכול להיות, מה לעזאזל היה מחובר שם בעבר?

תודה לכל העונים.

יום טוב .

פורסם

הכבל הנ"ל נקרא כבל קואקסיאלי coaxial cable ונמצא בשימוש של הרבה מאוד מכשירים - בעיקר לאנטנות כפי שניחשת... יכול להיות שזה היה חלק מדיבורית/איתוראן/מכשיר קשר - ועד כל מכשיר שהשתמש במכשיר כלשהו עם אנטנה (אפילו יתכן שהיה מחובר לרדיו אם האנטנה המקורית לא משהו).

בכל קמרה - לא נראה לי שזו סיבה להלחץ - ממש לא נובע מכך שזה היה רכב חברה אם בדקת מי היו הבעלים הקודמים אין לך מה לדאוג...

...Carpe Diem

פורסם

היי

מאזדה לאנטיס\323 הכי נפוצות.

אנטנה לרדיו קיימת והיא עובדת מצויין.

אגב, מי צריך מכשיר קשר ברכב פרטי?

מה יכול להיות היה מחובר לזה?

בדש בורד אין חורים סתאם,למשל אם הייתה דיבורית או מכשיר קשר אז היו חורים לא?

פורסם

כפי שאמרתי - זה יכול להיות לכל מכשיר שקשור לאנטנה ממכשיר קשר (יש לאנשי ביטחון, למתנחלים ועוד ועוד) ועד טלויזיה כפי שהציעו כאן - זה גם יכול להיות איתוראן וכל מה שתוכל לחשוב עליו - הכי פשוט יהיה לברר אצל הבעלים הקודמים - אבל אני בספק אם זה באמת צריך להטריד אותך...

...Carpe Diem

פורסם

שמר , פעם ראשונה שאני לא מסכים איתך

יתכן מצב שבו הרכב היה של חברה מסויימת (לא משנה כרגע איזה) , והבעלים לא דיווח על כך או אפילו שיקר

אני לא הייתי מרוצה מהעניין שקניתי אוטו מבנאדם ששיקר לי , ואולי שיקר לי לגבי דברים נוספים !

כמובן שבעיה טכנית , אין עם העניין הזה

פורסם

בתור "מתנחל" אני מעריך שמדובר באנטנה של מערכת "ברק" שהיא מערכת מכשיר קשר שמשווקת למתיישבים ביש"ע ומאפשרת להם להיות מעודכנים באירועים שקורים בדרך בזמן אמיתי.

מכיון שהרכב עבר מכה מאחור האפשרות הנוספת היא שזהו אינו המכסה המקורי של הרכב והוא נקנה מפירוק לצורך תיקון הנזק.

לא כל האנשים בעולם שקרנים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתור "מתנחל" אני מעריך שמדובר באנטנה של מערכת "ברק" שהיא מערכת מכשיר קשר שמשווקת למתיישבים ביש"ע ומאפשרת להם להיות מעודכנים באירועים שקורים בדרך בזמן אמיתי.

מכיון שהרכב עבר מכה מאחור האפשרות הנוספת היא שזהו אינו המכסה המקורי של הרכב והוא נקנה מפירוק לצורך תיקון הנזק.

לא כל האנשים בעולם שקרנים...

אולי אתה צודק, והמכסה נרכש מפירוק..

איך אתה מסביר את המצאות החוט ברכב ?

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

לא נראה לי שהמכסה מפירוק ובמקרה יש גם חוט משם למקום הנהג... בכל מקרה - אני לא מבין מה הבעיה? אז היה לבןאדם אנטנה או משהו בבגאז'? אני די לא מאמין שזה יהיה סימן שזה היה רכב של חברה...

ולzvit - מקווה שלא נעלבת - גם אני מתנחל אבל אני לא ידעתי איך קוראים למערכת הזאת :)

...Carpe Diem

• תוכן חדש...