Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בהתלבטות קשה לגבי גאנטים לרכב , יש גאנט אחד שנחמד בעיניי , אך הייתי שמח אם מישהו יוכל לדמות איך הוא יראה על הרכב? יש לי תמונות .

תודה רבה!

פורסם

איך נקרא הדגם של הג'אנט? או שתמצא תמונה אחרת שלו מורכב על רכב. מהתמונה ששמת יהיה קשה להפיק משהו שיראה נורמלי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הנה תמונה מהחנות:

http://www.siz.co.il/my.php?i=n5ewlmqzmjj0.jpg

ובהזדמנות הזאת , הייתי בכמה חנויות שמוכרות גנטים בעיר שלי , כולם מוכרות פחות או יותר את אותם דגמים , לא מצאתי אף דגם שאהבתי חוץ מזה שהוא בסדר , יש מקום שאפשר למצוא יותר מגוון ? המידה היא 16" נכון לעכשיו . עשיתי בחיפוש בכמה אתרים אך לא מצאתי משהו שדומה למקורי/נראה נורמלי.

פורסם

אתה מודע לזה שזה ג'אנט אחר, כן?

וחוץ מזה, רצוי תמונה שבה הוא מורכב על רכב.

חפש ב-ג.מ פורטל. יש להם מבחר ענק של ג'אנטים. הייתי מציע לכם לגשת אליהם פיזית כי בגלל המלאי הענק שלהם וקצב התחלופה הגבוה האתר לא מצליח לעמוד בקצב.

פורסם

כן כי אז לא היה לי תמונה.. אבל מה שצילמתי למעלה זה הגאנט המדויק.

הייתי בכל האתרים ולא מצאתי משהו מיוחד.. ולגשת אליהם טיפה רחוק כי אני מהדרום.

אין אפשרות איכשהוא לנסות לשים את הגאנט על הרכב?

והאם יש באזור הדרום עוד צמיגיות מומלצות?

פורסם
אתה מודע לזה שזה ג'אנט אחר, כן?

וחוץ מזה, רצוי תמונה שבה הוא מורכב על רכב.

חפש ב-ג.מ פורטל. יש להם מבחר ענק של ג'אנטים. הייתי מציע לכם לגשת אליהם פיזית כי בגלל המלאי הענק שלהם וקצב התחלופה הגבוה האתר לא מצליח לעמוד בקצב.

http://images.hgmsites.net/med/2013-bmw-m6_100412764_m.jpg

http://ag-spots-2014.o.auroraobjects.eu/2014/02/19/bmw-m6-f13-c322019022014183651_4.jpg

הכי טוב שמצאתי,

דרך אגב זה הג'אנטים של BMW M6 2014.

Seat Ibiza FR

פורסם

"וואי, תודה ספייר, איזה מגה גבר אתה שככה השקעת מזמנו הפנוי כדי למצוא תמונה של הג'אנטים, ועבדת כדי להתאים אותם כל כך טוב לאוטו."

-"נאאא שטויות, בכיף בנאדם. זה היה ממש לא הרבה עבודה"

"בכל זאת, המון תודה."

סעמק. סעמק כל האינטרנט הזה. טוב?

פורסם

ספייר - עברתי על השרשור ולקח לי כמה שניות להבין שאתה כותב לעצמך, אבל אז פרצתי בצחוק :-D (סחה על הציניות)

אז אולי הוא לא אמר לך תודה על הפוטושופ, אבל יש לך תודה ממני, לצחוק כשחולים זה יותר מוצלח ממרק עוף.

:-P

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש אנשים שחושבים שזה כלול בתשלום על חבילת האינטרנט שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ספייר - עברתי על השרשור ולקח לי כמה שניות להבין שאתה כותב לעצמך, אבל אז פרצתי בצחוק :-D (סחה על הציניות)

אז אולי הוא לא אמר לך תודה על הפוטושופ, אבל יש לך תודה ממני, לצחוק כשחולים זה יותר מוצלח ממרק עוף.

:-P

אם ככה אז זה היה שווה את זה 8)

פורסם
"וואי, תודה ספייר, איזה מגה גבר אתה שככה השקעת מזמנו הפנוי כדי למצוא תמונה של הג'אנטים, ועבדת כדי להתאים אותם כל כך טוב לאוטו."

-"נאאא שטויות, בכיף בנאדם. זה היה ממש לא הרבה עבודה"

"בכל זאת, המון תודה."

סעמק. סעמק כל האינטרנט הזה. טוב?

חח באמת שלא היה לי זמן אפילו להסתכל על התמונה , רק עכשיו התפנתי להסתכל עליה כמו שצריך .

באמת מעריך את העזרה שלך , המון המון תודה! :)

• תוכן חדש...