Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העולם חרא, בזה שאתה מסיע אנשים לפאבים ובסוף הם מכירים בחורות ואתה עדיין נשאר לבד.

העולם חרא בזה שאנשים משיגים בנות אפילו בלי להתחיל איתן, סתם כי חייך להן המזל ואילו הבנות שאתה רוצה לא הולך איתן, לא חכמה להתחיל עם מישהי שאפילו להסתכל עליה אתה לא נמשך.

פורסם

אל תסיע אנשים לפאבים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חשבתי שאתה מחפש 'אישה' לא 'בנות'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אושריקו, אני לא יודע בן כמה אתה אבל שנה גישה.

אם אתה מחפש זוגיות אמיתית תפסיק לחפש קישוט ותתחיל לחפש בן אדם. אם אתה רואה בחורה תראה קצת מעבר לצורה. ככה אני בטוח שתגלה עולם שלם של בנות זוג פוטנציאליות שיהיה לך טוב איתן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אל תסיע אנשים לפאבים

אל תדאג, הקורולה שלי ראתה יותר מדי שוטרים והחברים כבר מבינים.:-D

חשבתי שאתה מחפש 'אישה' לא 'בנות'.

אני לא יודע איך להגיב על זה, הורגלנו לחשוב "שבנות" זה בנות צעירות "ואישה" זו אישה בוגרת. בכל מקרה, זה כמו גברים ובנים.

אושריקו, אני לא יודע בן כמה אתה אבל שנה גישה.

אם אתה מחפש זוגיות אמיתית תפסיק לחפש קישוט ותתחיל לחפש בן אדם. אם אתה רואה בחורה תראה קצת מעבר לצורה. ככה אני בטוח שתגלה עולם שלם של בנות זוג פוטנציאליות שיהיה לך טוב איתן.

זאתמ הסופ רלא הייתה נראיתמיליוןדלראבל מספיקחמודה ובכלזאת לא הלךאז...

ד"א, נכון שגם אתם הייתם מתעצבנים שאתם מסיעים מישהו לפאב שאין לו רשיון ותלוי בכם ובסוף הוא יוצא עם בחורה משם ? הכל בזכות ה4 גלגלים. ושמישהו ימשיך להגיד שרכב זה רק פח...

פורסם

אותי יותר מעצבן שהוא משתכר ואני צריך לסבול אותו ואת היצורה שהוא מוצא שם.

לכן מצאתי את הפתרון האולטימטיבי - אני לא אוהב אלכוהול גם ככה, אז אני לא הולך עם אנשים לפאבים. יש gett, שישתמשו בזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
העולם חרא, בזה שאתה מסיע אנשים לפאבים ובסוף הם מכירים בחורות ואתה עדיין נשאר לבד.

אותי יותר מעצבן שהוא משתכר ואני צריך לסבול אותו ואת היצורה שהוא מוצא שם.

לכן מצאתי את הפתרון האולטימטיבי - אני לא אוהב אלכוהול גם ככה, אז אני לא הולך עם אנשים לפאבים. יש gett, שישתמשו בזה.

חשבתם לצאת יחד?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אושריקו גם אני בגילך בערך ואולי את המבוגרים פה אתה יכול לחרטט אבל אותי לא. אתה לא תוציא בחורה בפאב רק אם תהיה זה שנהג לשם ותתן לה מבט על הבר. החיים זה לא סרט. צריך לדעת לעשות move כמו שצריך. הוצאתי בחורות גם בשלילות עם מונית הביתה אז בחיאת.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אושריקו, לצערי אחי....

לדעתי - אתה צריך להשקיע קצת בשיחות עם הגבר הצעיר.

בסטייל הנכון, הפונז, להיות יותר קול ולא לחוץ, ולך יש את הגישה הנכונה.

בדיוק כמו שיפוץ BMW - בסוף :wink: אתה תתקן אותו.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

או שתעשה טרייד אין בשביל קורולה

פורסם

עדיף שלא, אני לצערי לא משפץ את הבמוו אלא מקפיד לשמור עליה במוו :)

למשל אני לא מסיע חברים-אני נוסע איתם .

למשל אני לא הולך לתפוס, לצוד,לזיין בחורות... אני הולך לבלות עם חברים, אם יצא משהו על הדרך על הכיפכפאק.

החבר'ה פה מחפשים זוגיות בשביל סקס קבוע,ואני די בטוח שאלה שלא הולך להם זאת המטרה שלהם.

יש בזוגיות הרבה יתרונות והרבה חסרונות, לפעמים החסרונות זה גם היתרונות אבל את זה מבינים רק קצת מאוחר יותר.

כמו אלה שרוצים בתולה אבל אלילה במיטה .

להיות טובה במיטה זה כמו בישול... עניין של נסיון .

אגב,לא צריך לקחת ללב כל בחורה שיוצאים איתה לדייט.

עוד בן אדם במקרה אישה שפגשתם ולא הייתה כימיה .

במקרה יצא לי פעם לצאת שנה עם מישהי שהכרתי כשבאה להעיר לי שהסיגריה שלי חונקת אותה .

תזרמו עם החיים ואל תחפשו שלמות בכל מקום, כדי להיות בת זוג טובה לא צריך להיות עם תואר שני, לי אישית מספיק אינטילגנציה... גם בלי תעודות וחותמות .

פורסם

אז עשיתי היום פרופיל בOKC.

ראיתי כמה בנות שרשום שיש לי תאימות 80-90 אחוז איתן.

ראיתי שאפשר לשלוח הודעות (חשבתי בהתחלה שזה כמו טינדר - חייב ששניכם תעשו לייק אחד לשני).

ומחקתי את הפרופיל.

מגיע לי את עצמי. למרות שמההודעות כאן אני מבין שלא פספסתי הרבה.

פורסם

מה היתה המטרה במעשה הזה שלך?

לראות שאם תרצה תוכל למצוא מישהי?

להכיר את האפליקציה?

ולמה אתה חושב שאם תצא עם מישהי היא תיקח ממך את עצמך? האמנם זה דבר שיכול לקרות, אך אם הוא קורה, פשוט מדובר במישהי הלא נכונה.

וגם חוויות רעות וטעויות שלא חווית, יכולות להחשב כפספוס, הפחד מאי נעימות הוא הגורם העיקרי לפספוס.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...