Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה החדשה כבר כאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כאמור, מחר תיערך מסיבת העיתונאים ובה יחשפו הפרטים והמפרטים המלאים של הקורולה החדשה.

ננצל את השרשור המפואר הזה על מנת להזמין את החברים להעלות שאלות, תהיות, תובנות או כל דבר אחר שתרצו שנעלה מחר במסיבת העיתונאים בנוגע לשיווק הדור החדש.

מערכת קארספורום.

אגב, בהמשך הערב נעלה כאן כתבה היסטורית מפוארת נוספת של חן פרחי, הפעם על יום ההולדת 50 לקורולה.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

למה אם X טוב, Y בוודאות גרוע מX ?

רכב הוא מכלול שתפקידו לענות על דרישות.

הדרישות שונות מאיש למישנהו ולכן הוויכוח מיותר שלא יוביל לדבר .

פלוני ימשיך להעדיף את X ואלמוני לעומת זאת ,את Y .

פורסם

היום בצהריים הייתי בנסיעה באזור בני עייש וראיתי משאית מובילית של מכוניות שהיו עליה יאריסים חדשות וקורולה המחודשת ונראה שחוץ משינויים חיצוניים בפנסים וטמבונים אין משהו כזה שונה מהדגם האחרון אבל היא לדעתי יפה יותר :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אני לא בטוח שאני זוכר נכון אבל כשהדגם הנוכחי הוצג דיברו על גרסה היברידית לקורולה.

זה הולך לקרות?

אם לא, מה בעצם הסיבה?

פורסם
אני לא בטוח שאני זוכר נכון אבל כשהדגם הנוכחי הוצג דיברו על גרסה היברידית לקורולה.

זה הולך לקרות?

אם לא, מה בעצם הסיבה?

יש גרסה כזאת - נכון להיום היא נמכרת רק בסין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...