Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה החדשה כבר כאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והאוקטביה חביבת הפורום מסעירה מאוד? למי שאין צורך בהובלת גופות ומחפש אמינות לאורך זמן, בטח שהיא טובה יותר מהוואגיות גם בתחום הגיר בפקקים.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה לא להתלהב? כל רכב חדש שיוצא תמיד יהיו כאלה שיתלהבו.

זה פורום רכב "הכל כלול" ולא רק רכבי ספורט.

מתלהבים פה מפז'ו 208 אז למה שלא יתלהבו מקורולה?

אתה מודע לכך שה208 יותר יפה מכל טויוטה שיש כיום

פורסם
המחיר יהיה בטח 128,000 שקלים או 130,000 למאובזרת כמו בדור הקודם.

ידנית? כמו בכל דור, אבל כאן בגרסה המאובזרת וב-5,000 שקלים פחות מהגרסה המאובזרת.

ואם יטרחו להביא את הידנית, אז ב124 אש"ח תהיה ידנית מאובזרת.

דיברתי עם איש מכירות בסוכנות טויוטה, והוא אמר לי שהמחירים יישארו אותו דבר כמו בדגם הקודם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לאן הגענו שאנשים מתלהבים מה"קורולה החדשה", המקרר שלי במטבח מעוצב יותר ממנה.

לאן הגענו שאנשים שיש להם סמלון של פולקסוואגן מדברים בזלזול על הקורולה שאכן מתרעננת בצורה יפה בכל שינוי דגם לעומת הגולף שנראית תמיד כמו עוד מתיחת פנים.

haters will hate

פורסם

כולם פה מדברים כאילו הם נוהגים על מינימום קונטאצ'.

אז בואו אני אחדש לכם,גם לא ה208 ,גם לא הגולף ובטח ובטח שלא האוקטביה מעניינות יותר מהקורולה.

ולבחור שאמר שה208 יפה יותר מכל טויוטה שיש היום,אז GT86,והג'וק הזה שנקרא 208 ממש לא יפה מלבד הGTI שנראית עוד סביר.

ולא אין לי קורולה,מעטים חברי הפורום שיש להם רכבים מעניינים,כל השאר נוהגים ברכבי mainstream משעממים,אז אל תעופו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לאן הגענו שאנשים מתלהבים מה"קורולה החדשה", המקרר שלי במטבח מעוצב יותר ממנה.

רכב איכותי ואמין מאד, לפחות מתרענן ולא נשאר עם עיצוב כבר 10 שנים כמו הגולף, אותו הדבר עם אוקטביה שזה בכלל מקרר לאכסנת 200 ק''ג בקר.

פורסם

לטעמי הקורולה נאה מבחוץ, פחות מבפנים. בכל שנה אלפי משפחות קונות אותה באופן פרטי כרכב מועדף, אמין, לאחרונה גם מרווח ועם שוק בריא כמשומשת. אין בזה כל פסול. האם הייתי רוכש כזאת? כנראה שלא, אבל רק בגלל הגיר הרציף והפלסטיקה. לעומ"ז בכיף הייתי שוקל קאמרי 2011 מנוע 3.5 מאובזרת - אולי הטויוטה האחרונה שלטעמי שווה קניה.

פורסם
לאן הגענו שאנשים שיש להם סמלון של פולקסוואגן מדברים בזלזול על הקורולה שאכן מתרעננת בצורה יפה בכל שינוי דגם לעומת הגולף שנראית תמיד כמו עוד מתיחת פנים.

פולקסווגן לא נוגעת בעיצובה הבסיסי של הגולף מסיבה פשוטה - מכונית שנמכרת בכמעט מיליון יחידות בשנה, זו לא מכונית שלוקחים עליה סיכונים, חד וחלק.

בדיוק מאותה סיבה טויוטה תמיד שמרה על עיצוב שמרני בקורולה, למן היום בו הוצגה לפני 50 שנה.

הקורולה החדשה מכונית מצויינת, למעט התנהגות התיבה הרציפה בסל"ד גבוה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

צריך לאסור על כל התדיינות או איזכור של משפחתומטיות ליסינגיות בפורום הזה ובעולם בכלל...:multi:

נ.ב: נוהג על קיה פיקנטו ואוכל בארומה כמו כל ישראלי טוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נחמד לראות שהיא התחדשה קצת (מתיחת פנים?).

לא הייתי קונה אותה לעצמי, אבל מאמין שהרבה אחרים כן. כל אחד ומה שחשוב לו...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לדעתך ה - 208 נראת לא טוב, ולדעת אחרים היא כן נראת טוב.

זה שיש לחלקנו רכבים פשוטים, זה אוסר עלינו להביע דעה על רכבים אחרים?

כל פעם מחדש מצחיקה אותי הטענה הזאת.

ממש לא אוסר.

לא הבנת את הכוונה שלי בכלל.

לצעוק "מקרר" "רכב אפרורי ומשעמם" כשאתה נוהג גם באחד כזה,זה פשוט טיפשי לחלוטין.

העניין שהם יורדים על קורולה בזמן שהם נוסעים גם ברכבים שלא יותר טובים ממנה,מה העניין?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...