Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה החדשה כבר כאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרר מקרר, אבל עדיין נמכרת במספרים יפים.

אין ספק שמתיחת הפנים טיפלה בשני דברים מהותיים - עדכון פנים הרכב (איכות ונראות), וציוד בטיחות.

ניתן לראות את מצלמת מערכת הבלימה האוטומטית בשמשה הקדמית, ואולי גם יציידו אותה במערכת לשמירה על נתיב.

אין ספק שהרענון מתבקש, וזה יעזור לה לתחרות החמה בשוק!

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממש לא אוסר.

לא הבנת את הכוונה שלי בכלל.

לצעוק "מקרר" "רכב אפרורי ומשעמם" כשאתה נוהג גם באחד כזה,זה פשוט טיפשי לחלוטין.

העניין שהם יורדים על קורולה בזמן שהם נוסעים גם ברכבים שלא יותר טובים ממנה,מה העניין?

עכשיו הבנתי את כוונתך.

רועי

פורסם
לא מבין איך ב2016 רכב משפחתי חדש שעולה 130 אלף עדין מגיע עם פנסים ב20 שקל ובלי עדשות..

הוא כן מגיע, היבואן התקמצן והביא פנסי לוגאן עם תאורת לד ליום.

2017-toyota-corolla-altis-facelift-8.jpg

פורסם

אין תאורת לד ראשית קדמית (יש אחורית)

שינויים קוסמטים מבחוץ(לא משהו דרסטי)

הבפנים הפך להיות כמו באוריס.

מוביל איי כבר לא נצטרך ברכב הזה

(שמירה על הנתיב ללא התערבות בהגה

בלימה אוטומטית במקרי חירום

תאורה גבוהה אוטומטית

זיהוי תמרורים)

אהה ומראה נגד סנוור כמו שהיה בקורולה 2007(:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
לא מבין איך ב2016 רכב משפחתי חדש שעולה 130 אלף עדין מגיע עם פנסים ב20 שקל ובלי עדשות..

זה כמו בקבוצת פולקסווגן בכל השנים האחרונות - רפלקטור פשוט או קסנון/לד.

פורסם

מקרר לא מקרר, יש רכב שמחזיק/שורד לאורך שנים ולא רק מכאנית אלה ב-כ-ל /אמין/סחיר/סוחב מעולה/בעל עלויות אחזקה טסט וביטוחים שהוא גם משפחתי ...יש משהו טוב יותר שמכיל את כל החבילה הזאת? אם כן אשמח לשמוע/לדעת.משעמם, אפשר לחשוב בפקקים של איילון כל יום מינימום מסלול מרוצים שם....

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

האמת היא שבתור בעל משפחה עם שני ילדים, משכנתא ועבודה שלא משאירה הרבה זמן פנוי אני יכול להבין ולהעריך את מה שהקורולה מייצגת, כלומר תחבורה אמינה מאוד, מרווחת מספיק ששומרת על ערכה במכירה...

אבל להתלהב ולהגיד שהולך להיות מעניין ממתיחת פנים (לא דגם חדש) מרכב שכל מטרתו היא לקלוע לטעם הסטנדרטי במכוניות של מי שקנה אחד כזה לפני 3 שנים? פה זו כבר הגזמה.

כמו שאומרים...עוד קורולה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
יהיה מאוד מעניין

למה אתה מתכוון ב"מעניין"? ועוד "מאוד"?

הדבר האחרון שקורולה עושה זה להפתיע, להיות נועזת. זו הגדולה שלה.

זה נכון למוצר וגם למחיר שלו.

זו מכונית לאנשים שיציבות ובטחון זה צורך דומיננטי עבורם.

אגב, הייתי בטוח שהתמונה שצרפת זה של הדגם היוצא...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
רכב מאוד יפה. ראיתי פה בארץ כמה בצבעים לא שיגרתיים.

הייתה שיירה של קיה, יונדאי, מאזדה, סקודה והקורולה החדשה וכולם עם דגלים של טויוטה, מעניין מה הסיפור?

כנראה הדרכת מתחרים שמבצעים לאנשי המכירות של טויוטה.

פורסם
ממש לא אוסר.

לא הבנת את הכוונה שלי בכלל.

לצעוק "מקרר" "רכב אפרורי ומשעמם" כשאתה נוהג גם באחד כזה,זה פשוט טיפשי לחלוטין.

העניין שהם יורדים על קורולה בזמן שהם נוסעים גם ברכבים שלא יותר טובים ממנה,מה העניין?

ראית בחורה לא יפה, אמרת וואו היא לא יפה.

יבוא חבר של בר רפאלי יגיד לך גם אשתך לא משהו, אז אל תדבר על נשים אחרות.

שאלת מה העניין? העניין הוא שגם מי שנוהג ברכב אפרורי יכול להביע דעה על רכב אפרורי אחר.

גם מי שאין לו פרארי, יכול להגיד שרכב X משעמם אותו.

ככה זה עובד העניין הזה של חופש הביטוי.

אתה גם יוצא מתוך נקודת הנחה שהם חושבים שהרכב שלהם לא משעמם. זה גם לא בהכרח נכון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

העניין בקורולה הוא שהרכב חסר אופי. העיצוב פרווה, והאמינות נובעת מהמוטו המאפיין את הקורולה- מי שלא מנסה אף פעם לא נכשל. בטח שהמנועים שלהם יהיו הכי אמינים כשכולם התקדמו לטורבו עם שילוב של זמינות כוח וחיסכון והם עדיין עם מנועים אטמוספריים אפורים ובטח שהגיר שלהם ישרוד לנצח כשכולם משתמשים ברובוטיים או פלנטריים משוכללים והם בוחרים בגיר הרציף. חוץ מסעיף האמינות באמת שאני לא רואה שום סיבה לקנות את הרכב הזה.

Sent from my HUAWEI VNS-L22 using Tapatalk

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אמרו כאן נכון מאוד ואפיינו את הרכב. מצד אחד משעמם ולא מחדש, מצד שני פשוט ומביא את המשפחה הישראלית באמינות מ-A ל-B.

קורולה משקפת בצורה מסוימת את ה"תרבות" המוטורית שקיימת בישראל..

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

הבאנרים באתרי הרכב כבר מספרים על אפשרות להזמנה מוקדמת של "המשפחתית הבטיחותית בישראל" אז לפחות מערכות בטיחות מודרניות ומקוריות יהיו שם.

אני לא בין אלה שחושבים שהיא מכונית מסעירה אבל גם לא מאלה שחושבים שהיא מיותרת ודיון בה הוא מרדים.

בדור הנוכחי מדובר במשפחתית טובה שיש לה יתרונות מסויימים ביחס למתחרות שלה והיא רלוונטית ותחרותית ביחס אליהן.

פורסם
אמרו כאן נכון מאוד ואפיינו את הרכב. מצד אחד משעמם ולא מחדש, מצד שני פשוט ומביא את המשפחה הישראלית באמינות מ-A ל-B.

קורולה משקפת בצורה מסוימת את ה"תרבות" המוטורית שקיימת בישראל..

תרבות תרבות אבל בנתיים האוקטביה עם הטורבו והרובוטי משווה מכירות לקורולה ה"אפורה".

העניין בקורולה הוא שהרכב חסר אופי. העיצוב פרווה, והאמינות נובעת מהמוטו המאפיין את הקורולה- מי שלא מנסה אף פעם לא נכשל. בטח שהמנועים שלהם יהיו הכי אמינים כשכולם התקדמו לטורבו עם שילוב של זמינות כוח וחיסכון והם עדיין עם מנועים אטמוספריים אפורים ובטח שהגיר שלהם ישרוד לנצח כשכולם משתמשים ברובוטיים או פלנטריים משוכללים והם בוחרים בגיר הרציף. חוץ מסעיף האמינות באמת שאני לא רואה שום סיבה לקנות את הרכב הזה.

Sent from my HUAWEI VNS-L22 using Tapatalk

ומה בעיה בזה? מה בדיוק אפור במנוע הזה, רק כי הוא אטמוספרי ולא כמו בGTI שלך? ממש לא חסר לה כוח, מגיבה יפה מאוד נוחה ומרווחת. נהגת עלייה?

טויוטה ניסו עם הגיר הרובוטי, לא הלך ועזבו אותו.

אתם יורדים וצוחקים על זה שטויוטה בוחרת לבנות רכבים פשוטים ו"אפורים" ולא מיישרים קו עם היצרניות האירופאיות, אבל למה להם לגעת במשהו שעובד טוב? כל מי שאין לו טורבו הוא אפור?

טענה מביכה שאם אין לה טורבו וגיר רובוטי אז היא משעממת, בחייאת.

פורסם
תרבות תרבות אבל בנתיים האוקטביה עם הטורבו והרובוטי משווה מכירות לקורולה ה"אפורה".

ומה בעיה בזה? מה בדיוק אפור במנוע הזה, רק כי הוא אטמוספרי ולא כמו בGTI שלך? ממש לא חסר לה כוח, מגיבה יפה מאוד נוחה ומרווחת. נהגת עלייה?

טויוטה ניסו עם הגיר הרובוטי, לא הלך ועזבו אותו.

אתם יורדים וצוחקים על זה שטויוטה בוחרת לבנות רכבים פשוטים ו"אפורים" ולא מיישרים קו עם היצרניות האירופאיות, אבל למה להם לגעת במשהו שעובד טוב? כל מי שאין לו טורבו הוא אפור?

טענה מביכה שאם אין לה טורבו וגיר רובוטי אז היא משעממת, בחייאת.

קודם כל מבחינתי הטויוטה היא רכב אפרורי ומשעמם פשוט כי זה מה שהיא גרמה לי להרגיש כשנסעתי בה. מעבר לזה שאני מתעב גירים רציפים אין לי בעיה עם אוטומט ואטמוספרי בכלל. הייתה לנו במשפחה מאזדה 3 2L אוטומאטית ונהננו ממנה מאוד,מחודדת יחסית למשפחתית, נוחה אמינה איכותית מבפנים ובעלת זמינות כוח מספקת. הבעיה שלי עם הקורולה היא שהיא לא מספקת שום דבר שהיה גורם לי לקנות אותה (אמינות ובטיחות [שבבטיחות אני בטוח שיש טובות ממנה בקטגורייה] הן לא מה שמוביל אותי בקניית רכב כדרישה ראשונה ולכן אין לרכב הזה מה להציע לי). מעבר לזה בדיוק כמו רכבים היברידיים כדוגמת הפריוס, אני מאוד לא מתחבר לרעיון שלפיו רכב צריך להוביל אותך מנקודה A לB עם מינימום הוצאות ומקסימום שמירה על הסביבה ולכן איני מץחבר לז'אנר.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תוכן חדש...