Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כייסים יש בכל אירופה - בפראג כייסו את אשתי (ניסיון ראשון כושל, שני מוצלח - אבל אני מאשים אותה בכך שלא שמעה לי כשהסברתי לה איך להגן על התיק שלה "כי זה לא נוח"), בברצלונה פתחו את התיק שלה 4 פעמים בשבוע אחד (כל הנסיונות כשלו בזכות ארגון נכון של התיק), ברכבת מסינטרה לליסבון תלשו לה שרשרת (בשווי 5 ש"ח, אבל הסיטואציה לא נעימה) ובחיפה כייסו לה טלפון נייד. לא יודע, אבל הבחורה מושכת אש.

אה. בפריס היינו עדים לכיוס בתחתית ואני לא מבין איך לא נעשה ניסיון כיוס בצפיפות של הטרמיני ברומא בשעה 9 בבוקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום,

מנסיון שלי (1ו-2) והמלצה של חבר (3)אציע כמה אפשרויות :

1) מסלול מעגלי ברומניה שמשלב עיר, טבע, מים, וכו', אפשר לזלוג לבולגריה - לא יקרה עדיין.

2) קרואטיה-סלובניה-צפון מזרח איטליה או דרום אוסטריה

3) נורבגיה-שבדיה

טיול נעים !

• תוכן חדש...