Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע אם ה GTI על כל הגרסאות שלו, מצדיק את הפער העצום במחיר מהגולף הרגילות.

שלא לדבר על המחיר המופרע של ה R.

הפער הזה מוגזם, בעיקר ללקוחות הסטנדרטיים.

רוכשי ה GTI בדרך כלל הם לקוחות נישה, חסידי הדגם והקטגוריה הזאת של הרכבים.

ואנחנו באמת בבעיה... לאן נתקדם עוד כמה שנים?

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם
לדעתי כן אפשר ריפוד בהיר עם כל צבע... פשוט זה כרוך בהזמנה ספציפית ובזמן אספקה ממושך יותר.

בדור VI זה היה אפשרי ועשיתי הזמנה מיוחדת לריפוד בהיר. בדור VII זה לא אפשרי, כל הזמנה מיוחדת לא אפשרית.

פורסם
כן. אתה צודק. כמו שלגלוף אין מתחרות שנותנות את אותה חבילה באותו מחיר ככה גם ל GTI אין מתחרות...

לאון קופרה מייתרת את הגירסא הרובוטית של ה-GTI.

יש דיפרנציאל ואפילו עוד יותר כוח, והיא גם יותר מרווחת.

ואכן, היא גם נמכרת יותר טוב.

אם היו מוציאים לה גירסה ידנית ב-180...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קצת פרופורציות בבקשה...

היום נגמרה תקופת ההרצה אז הרשיתי לעצמי ללחוץ קצת.

פשוט וואוו ענק, הרגשתי כאילו לבשתי את החליפה של Iron man. הרכב פשוט טס! לא משנה באיזה מהירות או באיזה עליה.. תמיד יש הרגשה של כוח בלתי נגמר.

אני גם רוצה להוסיף, שיחסית למכוניות שהיו לי: סוויפט 2008, יאריס 2007. המעבר לגולף מרגיש כמו לעבור ממגורי חיילים בבסיס למלון חמישה כוכבים באילת. פשוט רמה אחרת בהכול...

הרכב בהחלט זריז. בוודאי ביחס ליאריס או סוויפט מלפני עשור. טס בכל עליה? כח בלתי נגמר? בואו נחזור למציאות... והיא מגיעה בציטוט הבא.

דניאל,

עכשיו אתה בבעיה כמוני..

הרכב הבא שלך יצטרך להיות GTI, כדי שתרגיש ממש הבדל ;)

זו באמת אבולוציה סבירה. ההבדל מול ה- 1.8T לא מספיק מורגש. גם אני בעברי עברתי מגולף 160 ל- GTI. אבל אם ה- 150 הוא מטוס, מה יגיד על GTI? ;-)

כן. אתה צודק. כמו שלגלוף אין מתחרות שנותנות את אותה חבילה באותו מחיר ככה גם ל GTI אין מתחרות...

בסוכנות הציעו לי את הGTI הידנית ב190k על הכביש.

זה אחלה מחיר. 3 או 5 דלתות?

אבל קצת מוגזם להגיד של- GTI אין מתחרות, יש לה כמה מתחרות לא רעות בכלל, אפילו מבית, ותלוי מה בדיוק אתה מחפש. קופרה חזקה יותר, VRS מרווחת יותר. ואז יש גם מתחרות מחוץ לבית, כגון תלתן או סדרה 1, במחיר שהוא רק מעט יותר גבוה, אם בכלל (תלוי מו"מ ואבזור שאתה רוצה). כיום יש גם V40 זריזה מאוד (מאוד!) עם T5, ששמה בכיס מבחינת תחושת כח את ה- GTI, לפחות לטעמי בנסיעות המבחן שביצעתי בהן, גם אם היא פחות "ספורטיבית" באופיה. אבל מול 150, היא פונה בערך אותו דבר... אולי רק קצת פחות טוב, למרות זווית גלגול פחות מורגשת.

אני לא יודע אם ה GTI על כל הגרסאות שלו, מצדיק את הפער העצום במחיר מהגולף הרגילות. שלא לדבר על המחיר המופרע של ה R. הפער הזה מוגזם, בעיקר ללקוחות הסטנדרטיים. רוכשי ה GTI בדרך כלל הם לקוחות נישה, חסידי הדגם והקטגוריה הזאת של הרכבים.

ואנחנו באמת בבעיה... לאן נתקדם עוד כמה שנים?

ראשית, הפער אל ה- GTI מוצדק. אני לא יודע אם בש"ח, מכיוון שבארץ יש כל מיני תמחורים ומסים, אבל פער לכשצעמו כן מוצדק, מכיוון שמקבלים משהו אחר. לגבי מחיר ה- R, גם לדעתי מוגזם. אבל, רוכשי GTI הם מאוד מגוונים, וממש לא "נישה". יש בכל הגילאים ומכל המינים. לגבי ה"לאן נתקדם"... נו נו, אפשר לחשוב. יש קופרה במחיר של GTI, שנותנת הרבה יותר כח, יש יצרנים אחרים, עם הגה אחר, זווית גלגול אחרת, צליל שונה, צורת פניה שונה, ובלי עין הרע, המבחר רק הולך ומשתפר. אולי גם אתה תשתפר עימו :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אולי אני פחות רגיש לזה. כשאפשר - אני מזמין ריפוד בהיר, משום שאז עוד אלמנטים בפנים הרכב הם בהירים ולא שחורים, ומשקיע 400 שח בניקוי מידי שנה/במכירה.

9f3cb696b32395f0f8cd6eb192fccfe8.jpg

אני גם חושב שריפוד בהיר הרבה יותר יפה משחור. הרבה יותר יוקרתי ומרשים

פורסם
דיברו על זה פעם בפורום, כנראה ההבדל הוא בתוכנת ניהול מנוע.

ממש לא. אלה מנועים שונים. זה אמנם לא נקרא טווין טורבו אבל המנוע והחלקים שלו שונים. מי שמבין בזה קצת יותר ממני מוזמן להוסיף.

לעומת זאת, בפולו- המנוע 1.2 הוא זהה וההבדל בין ה 90 כ"ס ל- 110 הוא בעוד צ'יפ.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

המנועים שונים - בגרסת ה-150 2 בוכנות מתנתקות בשיוט להבדיל מגרסת ה-125.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
המנועים שונים - בגרסת ה-150 2 בוכנות מתנתקות בשיוט להבדיל מגרסת ה-125.

ניתוק הבוכנות לא קשור לגירסת המנוע. יש 150 שמגיע הפיצ'ר (ACT) ויש כאלו שלא. בארץ המנוע מגיע ללא היכולת לנתק 2 בוכנות.

פורסם

זה גם מה שהיה ידוע לי. בנוסף למיטב זכרוני ציפ מביא כל מנוע למקום אחר כך שכנראה הם לא זהים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...