Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מוכר רכב מסוף גולף בן שבעה חודשים 8K קילומטר.

בבדיקת קניה התגלה ליקוי באחד מבולמי הזעזועים, כשהערך בבדיקה היה 4%

יש לי מספר שאלות בנושא:

1. איך יכול להיות ליקוי שכזה ברכב חדש? מה יכולה להיות הסיבה?

2. האם התוצאה של הבדיקה אמינה במקרה כזה?

3. האם מדובר בליקוי חמור שיפריע לתהליך המכירה? כמה יעלה תיקון של בעיה זו?

תודה לעונים!!

פורסם

אם אין נזילה מהבולם ואם בלחיצה עמוקה של פינת הרכב הוא לא קופץ יותר מפעם אחת, זה סתם קשקוש של הבוחן.

הרכב גם עדיין באחריות. תיכנס למוסך מורשה יבואן לבדיקה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

כשעשיתי לפני שלושה שבועות בדיקת קנייה במכון מסויים (מהצד של הקונה), בדו"ח נכתבו הרבה ריג'קטים כמו כשל בחיישן חמצן, נזילות שמן מהאינטרקולר, חופש תנועה בבולמי הזעזועים וכו'. בבדיקה במוסך מורשה התברר שרובם פשוט לא היה נכונים!

אז כמו שכבר אמרו כאן בפורום לא פעם, קח את זה בעירבון מוגבל.

פורסם

כאן מדובר, להבנתי, במדידה על מתקן הרעדה (ניתן מספר באחוזים). זה לא כמו חופש אשר נאמד (ולא נמדד) בבדיקה ידנית.

כמובן ששווה לבדוק בעוד מכון, אבל אי אפשר להתייחס לזה באותה מידה של ביטול כמו בדיקות אחרות שמתבצעות ברכב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...