Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, עכשיו ראיתי אוטו יד 2 מדובר ברכב ספורט עם מנוע טורבו. המנוע 1.2 טורבו וכשאני שאלתי אותו על האוטו וראיתי אותו בעיניים שלי הוא אמר שיש צ׳יפ או דבר כזה שמוסיף כוח סוס למנוע. עכשיו כשפתחתי את המכסה מנוע ראיתי קופסה אדומה כזאת שמחוברת בחשמל. האוטו אמור להיות 105 כוח סוס ועכשיו הוא עם הציפ הזה שנה וחצי בערך... ואמרתי לו אם אני קונה את הרכב אני רוצה להוציא את זה הוא אמר שאין בעיה הוא יוציא. עכשיו השאלה לי אליכם זה במידה ואני מוציא את הציפ הזה לאחר שהיה שנה וחצי בערך במכסה מנוע וגרם למנוע להתאמץ יותר בכך הוא מוסיף לו כוח סוס האם אחרי הוצאת הציפ הקופסה האדומה הזאת המנוע יחזור לקדמותו? יעבוד תקין ללא כל בעיה או שחיקה? הרי המנוע התאמץ יתר על המידה בגלל הציפ הזה עכשיו אחרי שמוציאים המנוע יעבוד תקין חזרה גם אחרי שהיה עם הציפ שנה וחצי+? ההספק שלו יהיה רגיל 100 אחוז לדעתכם? תודה רבה.

פורסם
אותי בעיקר מעניין באיזה רכב "ספורט" מדובר :roll:

סיאט איביזה מהחדשות. ואין לי מושג בציפ אבל זה עניין של כמה אלפים .. אז אם אוריד עדיין יכולה להיות בעיה?

פורסם

אף אחד לא יודע לומר ואף אחד לא יגיד "אין בעיה",לא שמענו על בעיות בגלל

קופסא,השאלה איזו חברה הקופסא,מוכרת או סינית מאי ביי? מאיזה יצרן עלום שם?

הקופסאות מוסיפות כוח וקג"מ למי שרוצה יותר,אם מספיק לך מה שיש תשאר בלי...

אבל בקש מהבחור שישאיר לך את הקופסא מנותקת וברר מהיכן נקנתה.

אן בעיה להסיר,הרכב חוזר לקדמותו.

פורסם

אף אחד לא יודע לומר ואף אחד לא יגיד "אין בעיה",לא שמענו על בעיות בגלל

קופסא,השאלה איזו חברה הקופסא,מוכרת או סינית מאי ביי? מאיזה יצרן עלום שם?

הקופסאות מוסיפות כוח וקג"מ למי שרוצה יותר,אם מספיק לך מה שיש תשאר בלי...

אבל בקש מהבחור שישאיר לך את הקופסא מנותקת וברר מהיכן נקנתה.

אן בעיה להסיר,הרכב חוזר לקדמותו. הרכב ברור שיחזור לקרונות ללא הציפ אך השאלה איך הוא יחזור... אם הוא לא נשחק יתר על המדיה בגלל שהמנוע התאמץ בגלל הציפ או שפשוט הוא יחזור להיות 105 כוח סוס רגיל וטוב כמו הכל. וההספק מנוע שלו יהיה 100 אחוז לאחר שנה וחצי עם הציפ פעיל. אני ברור שרוצה להוציא אותו.

פורסם

ירון שלום, אף אחד לא יכול להבטיח לך שהמנוע בסדר גמור, אם או בלי הצ'יפ.

תלוי באיך הבנאדם התנהג לרכב.

אם הרכב מוצא חן בעינייך קח אותו למוסך מורשה לבדיקה והם יגידו לך בידיוק כמה שווה הרכב מכל הבחינות.

שתדע שרוב בעלי מכוניות ספורט מתקינים צ'יפ ולא שמענו על תקלות למיניהם כמובן שתמיד יהיה משו לא צפוי אך שווה בדיקה.

מקווה שעזרתי.

פורסם

ירון שלום, אף אחד לא יכול להבטיח לך שהמנוע בסדר גמור, אם או בלי הצ'יפ.

תלוי באיך הבנאדם התנהג לרכב.

אם הרכב מוצא חן בעינייך קח אותו למוסך מורשה לבדיקה והם יגידו לך בידיוק כמה שווה הרכב מכל הבחינות.

שתדע שרוב בעלי מכוניות ספורט מתקינים צ'יפ ולא שמענו על תקלות למיניהם כמובן שתמיד יהיה משו לא צפוי אך שווה בדיקה.

מקווה שעזרתי. ברור שאקח אותו לבדיקה במורשה לפני הקנייה. ברור.

אבל שוב אתם לא עונים על השאלה העיקרית! אם הדבר הזה יכול לגרום לבעיות לאחר הורדתו מהאוטו.

איני מעוניין בצ'יפ אני מעוניין רק במנוע הרגיל ואיך שהאוטו מגיע מהחברה.

במידה והורדתי את הציפ (כי זה לא עובד טסט וגם לפני כל טיפול אצטרך להוריד ואין לי כוח להתעסק עם זה) משהו יכול להיות חריג?

פורסם

ראשית רק תיקון קטן, אביזה היא לא רכב ספורט. היא מכונית סופר מיני (דיי טובה לקטגוריה שלה). יש לה גרסאות ספורטיביות אבל זה לא ה-1.2 TSI.

(FR , קופרה הן הגירסאות החמות).

שנית אף אחד לא יכול לענות לך על השאלה העיקרית כי אף אחד לא נביא. זה תלוי איזה צי'פ ישב שם וכמה הספק הוא העלה בנוסף ברור שיש גם המון משתנים מסביב כמו האם הרכב טופל בזמן ובחלפים איכותיים? מהי צורת הנהיגה ברכב? (אגרסיבי כל הזמן או מתון) ויש עוד כמובן.

פורסם (נערך)

ראשית רק תיקון קטן, אביזה היא לא רכב ספורט. היא מכונית סופר מיני (דיי טובה לקטגוריה שלה). יש לה גרסאות ספורטיביות אבל זה לא ה-1.2 TSI.

שנית אף אחד לא יכול לענות לך על השאלה העיקרית כי אף אחד לא נביא. זה תלוי איזה צי'פ ישב שם וכמה הספק הוא העלה בנוסף ברור שיש גם המון משתנים מסביב כמו האם הרכב טופל בזמן ובחלפים איכותיים? מהי צורת הנהיגה ברכב? (אגרסיבי כל הזמן או מתון) ויש עוד כמובן. אוי יהיה לנו ביום שג'אנטים מגנזיום ומפלט עם שתי סופיות יהפכו למה שמבדיל רכב סטנדרטי לגירסה חמה של אותו הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Menashe123

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

שנית אף אחד לא יכול לענות לך על השאלה העיקרית כי אף אחד לא נביא. זה תלוי איזה צי'פ ישב שם וכמה הספק הוא העלה בנוסף ברור שיש גם המון משתנים מסביב כמו האם הרכב טופל בזמן ובחלפים איכותיים? מהי צורת הנהיגה ברכב? (אגרסיבי כל הזמן או מתון) ויש עוד כמובן. אוי יהיה לנו ביום שג'אנטים מגנזיום ומפלט עם שתי סופיות יהפכו למה שמבדיל רכב סטנדרטי לגירסה חמה של אותו הרכב.

אני מאמין שהוא התכוון לגירסת FR לפני מתיחת הפנים עם מנוע 1.4 TSI הוציא במקור 150 כ''ס .

פורסם

הוא מתכוון לקופסא חיצונית. בדרך כלל ברכבים האלו שמים קופסא של TMC (תוודא עם המוכר).

יש שיפור מורגש עם הקופסא, כך שאם הוא מוכן להשאיר לך אותה, אז אל תוציא. מקסימום אם לא תרצה שהיא תישאר ברכב, תוכל למכור אותה בכיף ב700 ש"ח לפחות.

לי אישית הייתה סיאט איביזה FR 1.2TSI ואהבתי את השינוי. יותר מזה, לפני טסט הייתי מפרק את זה (קל ממש לתפעול), ומחזיר לאחר מה. לי אישית לא עשה שום בעיות

נ.ב

אם בכל זאת בא לך על האוטו אבל ללא הקופסא, תבקש מבעל הרכב להוציא אותה/לאפס אותה (יש מחוג בין 0-10, כאשר במצב 0 לקופסא אין השפעה על האוטו. תכבה ותדליק את האוטו אחרי האיפוס), ותראה אם הסחיבה של האוטו עדין עונה לצרכים שלך

• תוכן חדש...