Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשתף אתכם ולהתייעץ בחוויה שעברתי היום, לאחר טיפול בחברה הכולל :החלפת שמנים, נוזל בלמים, נוזל קירור, גומיה לצירייה של זיז מנוע או משהו כזה ועוד כמה תופינים. לאחר שהאוטו היה יומיים במוסך ולאחר שנפרדתי לשלום מ2000 שקלים. לאחר כמה שעות נסיעה הרכב התחיל לרעוד ואז פשוט הגלגלים לא הגיבו לגז, הרכב נעצר בשעת לילה באמצע 443, המתנה של למעלה משעתיים לגרר, חיילים שפטרלו לראות שהכל בסדר, הרכב נשלח אחר כבוד חזרה למוסך.

עד כאן הסיפור, איתכם רציתי להתייעץ, לאן הסיפור הולך להמשיך? תרחישים אפשריים:

א. אני אומר למוסך זה בגלל הטיפול , הם אומרים לי היה לך איזה אטם/גומיה/מגב שבור לכן זה קרה,מתקנים לי בעוד 2000 שח, יתכן שהסיפור חוזר, יתכן שלא.

ב. אני אומר למוסך זה בגלל הטיפול, הם אומרים שזה לא בדיוק קשור, לפנים משורת הדין יחליפו לי את אטם/גומיה/מגב שהיה שבור כבר ויגבו לי רק עלות חלקים.

ג.אני אומר למוסך זה בגלל הטיפול, הם אומרים שזה לא בדיוק קשור, לפנים משורת הדין יחליפו לי את אטם/גומיה/מגב שהיה שבור כבר ולא יגבו על התיקון הנוכחי.

ד.אני אומר למוסך זה בגלל הטיפול, הם מודים ומזכים אותי גם על הטיפול הכושל+פיצוי על עגמת הנפש. (אולי בארה"ב או גרמניה).

ה. אני מאיים בתביעה אם לא יזכו/יפצו אותי, יחייכו ויביאו לי כוס קפה.

ו. אני אומר להם שאפרסם את שמם כאן בפורום ואז העיניינים יתחילו לזוז.

ז. אני הולך למוסכניק אמיתי לא חברה , אפשר אולי מורשה, ושוכח מהסיפור.

אודה לכם מאוד אם תסייעו בידי בהתנהלות מול המוסך:roll::roll:

פורסם

אם לא היו לך בעיות כאלו קודם לטיפול , אז ככל הנראה משהוא לא היה בסדר בטיפול .

גם זה שיומיים הרכב היה במוסך עבור טיפול פשוט שבדרך כלל לא לוקח יותר מ2-3 שעות גורם לי להרים גבה , אולי אחד הפועלים גרם נזק ולקח למוסך לתקן אתזה עוד יום ?

תחזור למוסך - אם ינסו לנפנף אותך , תסביר שקודם לא היו בעיות כאלו .

תשתדל להקליט את השיחה .

פורסם

קצת פרטים כללים.

איזה, רכב, שנת יצור... ק"מ וכד..

מה בדיוק עשו בטיפול?

כדי להיות הוגן כלפי המוסך ברור לך שיתכן שתתרחש תקלה שלא קשורה לטיפול שנעשה!

היה לך מזל רע, שילמת כסף רב והרכב עדיין לא תקין... קח אוויר ותן למוסך לפחות להצביע על מקור התקלה הנוכחי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

העלה את צילום החשבונית כדי שנראה מה בדיוק בוצע בטיפול שהיה (ומה זה ה"זיז מנוע").

אפשרות נוספת - אתה מבקש (ואם לא עוזר - דורש) מהמוסך קודם כל, לדעת מה הבעייה של הרכב עכשיו.

אחרי זה - ניתן אולי לקשר בין הבעייה למה שבוצע בטיפול.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...