Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלת שטוטגרט -

האם שווה לבקר במוזיאון של פורשה או מרצדס הסמוכים?

האם יש מרכזי קניות שוים בסביבה?

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במוזיאון פורשה הייתי, אכן שווה את הכסף.

מוזיאון מרצדס גם הוא מתוכנן לטיול הקרוב.

לי המליצו על מצינגן, עיר העודפים, הבנתי שזה לא רחוק משטוטגרט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

דור - אתה מכיר את דעתי מדיונים קודמים. אני חושב שאתה מתפזר, הטיול שאתה מתכנן יהיה בעקר טיול אספלט.

לגבי ימי פתיחה - מרבית המוזיאונים סגורים דווקא ביום שני (כמובן שיש מוזיאונים הפתוחים כל השבוע ומצד שני ארועים מיוחדים, לכן כל מוזיאון מצריך בדיקה פרטנית לגבי התאריכים המתוכננים). נתקלתי בעניין כאשר רציתי לבקר במוזיאון מרצדס (בדרך מהיער השחור למינכן) וגיליתי שהוא סגור - למזלי זה היה בדרך אז תיקנתי את מסלול הנסיעה. גם כך ה-A8 היה במצב זוועתי בגלל שיפוצים.

מצינגן די אכזבה אותי, אבל כנראה שסבלתי מאד מכך שרוב הכבישים שם היו פתוחים והיה קשה להתנייד בין האאוטלטים, וגם מיהרנו להגיע לצימר (וטוב שמיהרנו, גם כך התברברנו בצורה מסוכנת). מכל מקום, נחשבת למומלצת לנשים ולשאר חובבי אופנה. אם אתה מחפש מרכז אאוטלטים ארגן לך טיול לסלובניה והקדש יום-יומיים ל-BTC city שבפאתי ליובליאנה. או לחצות את השלולית לארה"ב

לגבי צ'כיה - קרוב לודאי שנמצאת מחוץ לתחום מבחינת הרכב השכור, אבל קרא את החוזה.

לגבי אוסטריה - איזור זלצבורג מצריך לפחות 4-5 ימים לעצמו, לא כולל גיחות לטירול או לכיוון מזרח או הגרוסגלוקנר האהוב בפורום (לא הייתי)

אם אתה מתעקש על שריפת קילומטרים בכיוון דרום יש יופי של מוזיאון תחבורה בלוצרן. בהחלט בטווח טיול יום מהגבול הגרמני (אני הגעתי לשם מ-Weil am Rhein, פרבר של באזל בצד הגרמני של הגבול, שם אתה יכול גם לעבור גשר רגלי ולתקוע דגל בצרפת לצורך ה-וי בטיול). כמובן לודא שיש לך מדבקת אוטובאהן שויצרית, אחרת המדבקה תעלה איזה 40 פרנקים, וכמובן צריך לקנות כמה פרנקים בכספומט הקרוב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל - אני לא מתכנן טיול כוכב. מתכנן להתקדם מיעד ליעד, האם גם אז זה נורא?

קומפיוטר פריק - בפורשה כבר ביקרתי, אבל לא אמנע מהחבר שלא היה בגרמניה לבקר שם. אם פורשה ריצה אותי, כנראה שמרצדס ירצה אותי גם כן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מישהו מכיר את האתר Hotels.com למלונות?

המחירים טובים יחסית ובחלק מהמקרים אפשר לשלם בעת ההגעה כך שלא צריך להשאיר פרטי אשראי.

פורסם (נערך)

הזמנתי דרכו פעם-פעמיים, היה תקין לחלוטין.

עדיין אני רגיל ל-booking.com, וחייב לציין את שירות הלקוחות המדהים שלהם. לפי מספר הטלפון שממנו חזרו אלי כשהיתה בעיה הם יושבים בגרמניה (אם כי booking.com עצמה חברה הולנדית).

במרבי, המלונות עליך להשאיר מספר כרטיס אשראי למקרה no-show, גם אם יש מדיניות ביטול גמישה מאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנחנו מתכננים להזמין מלון רק ללילה הראשון ולאחר מכן למצוא מלון בהתאם למיקום (או דרך אפליקציה או סתם איזה צימר), זה נראה לך אפשרי או שכדאי לסגור מלונות?

פורסם

אישית אני מעדיף לסגור מלונות מראש. אם מדובר בהשמנה זמן רב מראש עדיף לסגור עסקות גמישות, ונדמה לי שמרבית המלונות בגרמניה מאפשרים ביטול עד 18:00 ביום ההגעה, או אולי יום קודם, כך שכדאי לבצע הזמנה גמישה ואם יש לך זמן וכוח אתה יכול להכנס לאפליקציה ביום ההגעה ולחפש מציאה יותר טובה.

ואם אתה חושב שמדובר בגישה של זקן - גם הבן שלי (שלא מבוגר ממך בהרבה) דוגל באותה שיטה. בטיול לארה"ב לפני 3-4 שנים עשה הרבה שינויים של הרגע האחרון, בשני הטיולים האחרונים שלו (איטליה ואנגליה) נסע בדיוק לפי התוכנית, למרות שבהזמנת המלונות לאיטליה שילמתי קצת יותר בשביל הגמישות (באנגליה התוכנית היתה קשיחה בגלל תוכניות אחרות).

פורסם

חשבתי לסגור מקומות שאני סגור עליהם ב100% (כמו שאני יודע שאת הלילה האחרון אני אעשה בהמבורג ואת הראשון בפנרקפורט) ומקומות שאני לא סגור עליהם ב100%, לסגור במהלך הטיול (תוך כדי התקדמות והתחשבות בקצב ובהספק שלנו) או לתפוס צימרים. מניח שבסוף מאי תחילת יוני (התקופה שאני טס) לא אמור להיות עומס גדול.

אגב, זאת הצעה של החבר שטס איתי ולא שלי. אני מעדיף לסגור מה שאפשר מכאן.

פורסם

תשמע העצה היחידה שאני יכול לתת לך זה שתוריד קצת מהעומס, אל תיעלב אבל זה נראה כאילו אתה רוצה להיות בכל מקום אפשרי במעט מדי זמן, חלק מהכיף זה לקחת דברים באיזי, לא לרוץ לא לרדוף אחרי יותר מדי מקומות כי אף פעם לא תצליח לראות הכל.

פורסם

BloodFist, אני לא יודע אם עברת על כל השרשור, אבל זה לא פעם ראשונה שלי בגרמניה. היעדים אכן נראים מפוזרים אבל יש מביניהם יעדים של שעה או שעתיים.

בכל מקרה אם אראה שזה יותר מדי אז אולי אוותר על אוסטריה.

פורסם

עברתי על השרשור, ואני זוכר גם את הקודם בנושא גרמניה.

בתור אחד שעשה נסיעה מאמסטרדם לברלין בשלושה ימים (עם העצירות בדרך בשביל לא להשתגע..) ואכן יעדים של שעה-שעתיים זה עדיין מרחק, וכשיש כמה אטרקציות ביום במרחקים כאלה זה לא תענוג גדול לדעתי...

בכל אופן הכי חשוב שתהנו

פורסם

על מה היית מוותר למשל?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש למישהו המלצות מה כדאי לעשות בקטע גישור בין מינכן לברלין ובין ברלין להמבורג? (אני יודע ששני קטעי הגישור הללו ארוכים בטירוף)

וכמובן בהמבורג עצמה, חוץ ממפעל איירבאס וסתם לטייל בעיר, יש אתרים מומלצים?

הרכב צמוד אלינו כל הטיול כך שאין בעיה לצאת ולחזור וכו'.

• תוכן חדש...