Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן סימנתי, אבל מה כדאי לעשות שם?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

קחו סיור מודרך של שעה-שעתיים או סתם להסתובב קצת.

במסגרת המוטורית אני רואה שיש שם מוזיאון תחבורה ומוזיאון רכבות (גם בנורמברג יש מוזיאון של ה-DB ובטח אפשר למצוא גם שם עוד דברים). לא הייתי באף אחד מהם, אז לא יודע אם שווה או לא להתעכב.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מה אריק? :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

Google it.

ובפרנקפורט יש לך את המלון Hampton by Hilton, זול ובמרכז העיר יחסית.

חיסרון 19 יורו ל24 שעות חניה.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מישהי שמתאמנת לידי בחד"כ היתה לאחרונה 5 ימים בהמבורג ולא היה לה רגע דל. לא טרחתי להכנס לפרטים, אבל כנראה שלעיר הזו יש לא מעט מה להציע. סוף סוף, העיר השניה בגודלה בגרמניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בפרנקפורט לקחתי את ההולידיי אין של שדה"ת פרנקפורט. עולה לי 62 יורו לשניים (כלומר 31 יורו לכל אחד מאיתנו) כולל ארוחת בוקר.

יש לי ניסיון טוב עם הולידיי אין מהפעם הקודמת בגרמניה.

לא מחפש חדר פנסי, מחפש חדר נקי לישון בו ומקום חניה.

ספריאל - אני לא חושב שאנצל 5 ימים בהמבורג, לכל היותר יומיים שלושה.

פורסם

לא הבנת את כוונתי. מה שרציתי לומר הוא שככל הנראה שיש להמבורג מה להציע, עכשיו פתח את אתרי האינטרנט הרלוונטיים ואולי גם מדריך טיולים (אני נוהג להזמין את הספרים הרלוונטיים של Lonely Planet מאתר BookDepository, מוודא שמדובר במהדורה מעודכנת ומביא בחשבון זמן משלוח של 2-3 שבועות. מוריד גם אפליקציות מתאימות לטלפון\טאבלט, אבל מתברר שאין תחליף לנייר) ומצא מה מעניין אותך ואת חברך לטיול. אני לא מצפה שתתחומי העניין של בחור בן 23 יחפפו לאלה של אשה כבת 70 שבודאי לא תלך לבקר במפעלי אירבוס או לשוטט בין המנופים בנמל, אבל עיר גדולה כזו מציעה משהו (והרבה משהו'אים) לכל אחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מתלבט לגביי הסיור במפעל של איירבאס, יש רק סיורים בגרמנית בתאריכים שאני שם.

מצד אחד זה מגניב, מצד שני אני בקושי אבין מה הם רוצים.

כשטסתי לברלין בדצמבר, בטעות הוזמן סיור בגרמנית לרייכסטאג. אז הבנתי פה ושם אבל לא יותר, זה היה מתסכל למדי.

לעומת זאת סיור בשדה התעופה של המבורג יש באנגלית בתאריך שמתאים לי ואזמין סיור כזה.

• תוכן חדש...