Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע שבכדי שהכורכום יבוא לידי ביטוי מבחינה רפואית, יש ליטול ממנו כמות על בסיס יומי, כלומר התבלון הרגיל שלו באוכל שלנו לא מספיק.

אני יודע שיש לרכוש כמוסות שלו.

1. אילו כמוסות עדיפות כיום?
  2. היכן מומלץ לרכוש?
  3. האם בכלל לאכול ממנו בצורה הטבעית שלו - כלומר אבקה? אם כן איך? למהול?
  4. האם הכל שטויות ואתם ממליצים שאעזוב את הקשקוש הזה?

שבוע טוב!

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה שלי לוקחת אותם על בסיס יומי

1. כמוסות של אלטמן. קיבלה עליהם המלצות

2.היא קונה בעדן טבע מרקט. זול יותר מכול הפארמים השונים

3.הצורה הטבעית היא זולה הרבה יותר, אבל בתור אבקה הוא לא טהור וגם הוא לא נספג בצורה טובה.

4. היא סובלת קבוע מדלקות שונות, והיא אומרת שהכמוסות האלה עזרו לה מאוד בעניין הזה. אני קצת סקפטי וחושב שזה יותר פלסבו מאשר הכדורים עצמם.

אבל תנסה בעצמך, רע זה לא יעשה

פורסם

אני נוטל ביוכורכומין על בסיס יומי כמעט לאחר שהתחילו לי בעיות וכאבים במפרק הכתף (דו צידי).

אני משתמש בכמוסות של אלטמן אבל רק מהסיבה שהן היו במבצע.

מבחינת יעילות אני יכול להגיד שהן מאוד עזרו לי בהורדת הדלקת, שיפור טווח התנועה והורדת הכאב.

אני לא יודע להגיד האם זה פסיכולוגי או שיש לביוכורכומין השפעה פיזיולוגית כל כך חזקה אבל לפני שהתחלתי איתו נטלתי נוגדי דלקת/משככי כאבים מאוד חזקים במינון די גבוה והם לא הביאו לשיפור משמעותי לעומת הביוכורכומין.

פורסם
ידוע שבכדי שהכורכום יבוא לידי ביטוי מבחינה רפואית, יש ליטול ממנו כמות על בסיס יומי, כלומר התבלון הרגיל שלו באוכל שלנו לא מספיק.

מעניין. למי זה ידוע ? מאיפה הקביעה הזאת ?

1. האם הכל שטויות ואתם ממליצים שאעזוב את הקשקוש הזה?

בקצרה ? כן, זה שטויות.

!

1. אם לכורכום היו השפעות רפואיות מוכחות - חברות התרופות היו מנצלות זאת כדי למכור לנו תרופה המבוססת על החומר הפעיל.

מאחר ואין לזה הוכחה רפואית מוכחת....

2. כל העניין של פתרון ממקור צמחי/ טבעי וכו' נובע מחוסר יכולתה של הרפואה הקונבנציונלית למצוא פתרון לכל בעיה + נטייה של אנשים להאמין בכל שטות שמוכרים להם בטענה שזה יתרום לאיכות החיים/ יאריך את חייהם (כאשר במציאות, יש מקרים בהם גורמים לנזק ).

בחיפוש קטן בגוגל מצאתי הצהרות כי הכורכום מרפא סרטן/ איידס/ צהבת (ובטח יש הצהרות שהוא "מרפא" עוד מחלות נוספות, פשוט לא טרחתי להתעמק...).

סתם שאלה מתוך סקרנות (ולא מעט ציניות) - האם אותם אנשים שמהללים את יכולתם של מוצרים על בסיס צמחוני/ טבעוני לרפא מחלות כאלו ואחרות (במיוחד המחלות הקשות) - האם הם סיימו בהצטיינות יתרה את האוניברסיטה של החיים ? או אולי רק בהצטיינות ?

פורסם

Guya72, אני למשל צורך ביוכורכומין אבל לא מהלל אותו, אני מאמין ברפואה הקונבנציולית אבל מבין שיש עוד דברים שעובדים ועוזרים.

אתה צודק שאי אפשר להסתמך על דברים שכתובים ברשת ללא סימוכין למחקרים מדעיים מבוקרים אבל מצד שני חיפוש פשוט בגוגל זה לא בדיוק מנוע חיפוש למחקרים ופרסומים מדעיים/מחקריים.

תיכנס לאתרים יעודיים ותחפש שם ואולי כן תראה שבוצעו מחקרים בנושא שמהם כן ניתן להסיק מסקנות כאלו ואחרות.

אני עובד בתחום הבריאות וכמו שרשמתי בהודעה המקורית שלי שלפני שפניתי לביוכורכומין ניסיתי נוגדי דלקת/משככי כאבים חזקים במינון די גבוה והם לא הביאו לשיפור משמעותי לעומת הביוכורכומין.

כמובן שלא ניתן להתייחס לזה כאל מחקר ומאוד יכול להיות שאני מוטה והתוצאה היא יותר פסיכוסומטית אבל במבחן התוצאה מצב הדלקת השתפר, טווח התנועה השתפר והכאבים ירדו.

פורסם

אולי זה צירוף מקרים אבל אחרי שנה של כאב במפרק כף היד בעקבות פציעה מסויימת במילואים הבעלים של החדר כושר שלי המליץ לי על כורכום ותוך פחות מחודש עבר הכאב ולא חזר.

קניתי טבליות בשם "כורכומין אפקט" או משהו כזה.

אמנם אני לא הכי מאמין בתרופות סבתא אבל עזר.

פורסם

לא מצאתי את הקישורים שרציתי, אך מצאתי משהו חלופי שבעקיפין מדבר על הנושא:

קישור לפוסט בפייסבוק - בדף של מדע גדול, בקטנה. למי שלא מכיר, אלו פרסומים שונים ע"י דוקטורנטים ופרופסורים באקדמיה מתחומים מדעיים שונים - כל אחד אחד על התחום בו הוא מתמחה.

http://on.fb.me/1TXlMSw

בפוסט שצירפתי קישור אליו, יש הפניה ל-2 קישורים:

1. הרחבה לגבי הומאופתיה של אחד ממנהלי הדף

http://on.fb.me/1OWvvRm

2. בלוג של גלעד דיאמנט חשיבה חדה:

http://bit.ly/1BwdYOZ

מעבר לכך - מי שרוצה להאמין בכך- שיבושם לו.

אני רק מניח את העובדות. מי שרוצה לקבל אותן - בבקשה.

מי שלא - גם בבקשה.

רוצים להאמין בפתרונות קסם כאלו ואחרות ? זכותכם. זאת הבריאות שלכם.

פורסם

זה לא משנה למה. אם אתה מרגיש יותר טוב כשאתה לוקח כורכום אז הכורכום עוזר גם אם זה פלצבו.

לי רופא בזמנו המליץ על מגה גלופלקס שמאוד עזר לי ואחר כך התברר שזה בולשיט. אישית לא אכפת לי שזה בולשיט אם זה גורם לי להרגיש יותר טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כורכום זה התבלין הכי בסיסי בהרבה מדינות.

פרסים בטוח לא מעבירים יום בלי מנה של כורכום.

הבעיה שהם גם אוכלים אורז כול יום ולפי המחקרים האחרונים אורז מסוכן.

קונים רק בלווינסקי אצל הפרסים

אייל

פורסם

פרסים יותר מסוכנים מאורז (ואני חצי עירקי. גם אצלנו האורז מככב).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כורכום כאבקה על הפצע עוצר דימומים קשים מהר מאד. אני יודע את זה כי כשהייתי ילד התערבתי עם חברים שאני יכול לשבור חלון זכוכית באגרוף וניצחתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל זה לא יכול לעשות זיהום?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל דבר שיש בו חיידקים יכול לעשות זיהום. כשאתה מאבד הרבה דם זה פשוט פחות קריטי מלעצור את הדימום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...