Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף, הסופרב הגיעה (L&K 280 4*4)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש.

היא שחורה או חומה?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

תתחדש!!!

כל הכבוד שהלכת בסוף על הדגם הבכיר :arrow:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תתחדש.

היא שחורה או חומה?

בצל היא נראית כשחורה.

בשמש - הצבע נגלה טוב יותר והוא גם קצת חום.

ותודה לכולם.

אעלה פוסט בעוד כמה יומים/שבועות עם סיכום ביניים קצר, ועוד תמונות.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

הרכב נראה מצויין! לדעתי פולקסוואגן פישלו במקרה הזה. הרכב הזה של סקודה נראה כלכך הרבה יותר טוב מהפאסאט! ולפחות לפי הביקורות, הרכב הזה גם בהחלט יודע לתת ולתת.

תתחדש וסע בדרכים טובות ובטוחות!

פורסם
הרכב נראה מצויין! לדעתי פולקסוואגן פישלו במקרה הזה. הרכב הזה של סקודה נראה כלכך הרבה יותר טוב מהפאסאט! ולפחות לפי הביקורות, הרכב הזה גם בהחלט יודע לתת ולתת.

תתחדש וסע בדרכים טובות ובטוחות!

וטוב שכך.

אם היו קוראים לה פאסאט

אז היא היתה עולה עוד 50K-70K

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

אם כבר המתנה לרכב בסגנון פרארי (10 חודשים ומעלה), אולי תנסה למכור אותה במחיר שקנית +איזה 20K ש"ח, תשדרג אותה ל...

עזוב, תהנה ממנה, אין למה לשדרג בעוד 20K ש"ח.

על איזה מדבקה אתם מדברים שצריך להוריד/יורידו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המתנתי לה בסוף "רק" 4 חודשים.

שזה בדיוק מה שכתוב בחוזה.

אני יודע על כמה (עשרות או מאות...), שימתינו עוד 5 חודשים...על ה4 שהם כבר ממתינים.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

ראשית, תתחדש ותהנה, אני בטוח שהרכב מצויין.

בכל זאת, אני מנסה להבין משהו:

ברוב המקרים יש הלימה די מדוייקת בין דעתם של מנהלי הפורום הזה, הגולשים בו, ודעתו של רוני אהרונוביץ על רכב ספציפי.

דווקא במקרה הזה, רוני נתן לרכב 2 כוכבים שזה ממש מעט. אם זה בגלל המחיר (מחיר המחירון) שאני מניח שניתן לקבל ממנו הנחה, אני מבין. אבל אם לא, מעניין מה גרם לו לתת ציון כזה נמוך לרכב.

הייתי שואל, אבל אני חסום מהפורום שלו כבר זמן רב מאחר ולא נכנעתי לדיקטטורה שלו בפורום.

תודה

• תוכן חדש...