Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתרעה על חגורה היא פשוט נודניקית, וברכב שהזמנתי זה מתריע גם על הנוסע ליד - פשוט סיוט. כאחד שאוהב לזגזג מנתיב לנתיב, הבנתי שגם המובילאיי יעשה לי צרות צרורות, אז השאלה שלי היא איך מנטרלים את הדברים האלה?

(בגדול אין לי בעיה עם חגורה בנסיעות ארוכות, זה מציל חיים וזה נכון. אני גם לא מזגזג מנתיב לנתיב אם אני רואה שהנתיב עמוס, ולא חותך אף אחד ממרחק אפס)

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חגורות מצילות חיים גם בנסיעות קצרות, תתפלא.

על הצג של המובילאיי יש כפתור, אתה יכול פשוט לכבות את המערכת, או להנמיך את הצפצוף.

פורסם
בגדול אין לי בעיה עם חגורה בנסיעות ארוכות, זה מציל חיים וזה נכון.

בוא תסביר לי את ההגיון.

אז בנסיעות ארוכות אתה מאמין שזה מציל חיים, אבל בנסיעות קצרות לא?

מאוד מקווה שאין לך משפחה שמחכה לך בבית, ואם כן, לא מבין את החוסר אחריות הזו.

פורסם

מוביל-איי למיטב ידיעתי ניתן לבטל כל אחד מהמרכיבים שלו בנפרד, כך שאתה יכול לבטל את התרעת הסטיה מנתיב (החלטה מקובלת) ועדיין להישאר עם פונקציות שכן מועילות כמו התרעת שמירת מרחק.

לגבי חגורה - הסיבה היחידה שהחגורה תציק לך (או לנוסע שלידך) היא - אם לא תחגור. זה פעולה מסוכנת (ולא חוקית) שיכולה להשפיע לא רק עליך אלא על זולתך (ואני לא מדבר רק על עלית פרמית ביטוח החובה), וכל חבר פורום בר דעת לא יסייע לך בנסיון לנטל את זה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
חגורות מצילות חיים גם בנסיעות קצרות, תתפלא.

על הצג של המובילאיי יש כפתור, אתה יכול פשוט לכבות את המערכת, או להנמיך את הצפצוף.

אם אני לא טועה, מזיכרוני, כיבוי המערכת ו\או הנמכת הווליום, מתאפס כל פעם שאתה מניע מחדש את הרכב.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

נכון מאוד.

אם היה מדובר ברכב שלי הייתי מוציא למערכת את הפיוז ומשאיר אותה מותקנת לבא אחריי שייהנה מנפלאות הבריאה.

פורסם

רציניים מאד. אני בשלבי רכישת רכב כשר מחירו כולל מובילאיי, אבל אחרי נסיעה עם קרוב משפחה שבה המכשיר צפצף בערך 30% מהזמן אני מתלבט מאד אם להתקינו או לאו. מצד שני - בנסיעת המבחן המכשיר לא צפצף בלו פעם אחת. אולי בגלל סגנון הנהיגה השונה שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני כבר לא יודע אם אנשים כאן מטרילים או שהם רציניים.

אם התכוונת אליי, כנראה שלא נסעת ברכב עם מובילאיי.

מערכת ארורה.

פורסם

אני טיפוס "חם" על הכביש ואומר תודה בכל רגע למובייל איי שמרסן את הנהיגה שלי ומזכיר לי שלא כדאי להיכנס לסטטיסטיקה.

ואגב... התרעה על החגורות לדעתי זה לא מהמוביל איי. לדעתי זה מהרכב עצמו לא??

כמה שפחות לזגזג, לשמור מרחק, לחגור (גם מאחור) - מתכון לחיים!

פורסם (נערך)
רציניים מאד. אני בשלבי רכישת רכב כשר מחירו כולל מובילאיי, אבל אחרי נסיעה עם קרוב משפחה שבה המכשיר צפצף בערך 30% מהזמן אני מתלבט מאד אם להתקינו או לאו. מצד שני - בנסיעת המבחן המכשיר לא צפצף בלו פעם אחת. אולי בגלל סגנון הנהיגה השונה שלי.

גם, אך גם כי פשוט ניתן לכוון את דרגת הרגישות לרמה שזה באמת לא מפריע וכבר עדיף שיהיה.

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם

לי יש בעיה אחרת - בבוקר אני מניח את התיק עם ציוד חדר הכושר על המושב הימני. ברגע שאני מגיע ל-5 קמש חיישן כריות האויר מתחיל לזעוק חמס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יצא לי לנסוע עם המכשיר. אני לא רואה בו משהו נחוץ, אבל דבר אחד בו לדעתי יכול לעזור מאוד וזה התרעה על שמירת רווח.

האומדן שלנו לגבי המרווח בין מכוניות הוא לא מדויק בלשון המעטה, וגם רווח שנראה מכובד ומרגיש לנו בטוח לחלוטין עשוי להיות קטן מדי ואם אנחנו לא שומרים רווח סביר אז באותה מידה אנחנו יכולים לשבת למכונית שלפנינו מטר מהפגוש...

אז אני נוהג לבדוק את עצמי ידנית (כן, סופר שניות) כמה פעמים בכל נסיעה, אבל גם זה לא מאוד מדויק ואתה חייב למצוא סימן על הכביש (עמודים בצד הכביש זה ממש לא מדויק) ולסמוך על כך שהמכונית ממול לא בדיוק האטה קצת וחירבה לך את החישוב.

בגלל זה תמיד מצחיק (והאמת שגם מדאיג) אותי שאנשים אומרים שהמערכת כל הזמן מצפצפת להם, כי ההתרעה שלה (בברירת מחדל) על שמירת רווח היא על משהו מגוכח כמו 0.8 שניות, בעוד ששמירת רווח בטוחה היא 2-3 שניות מלאות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כל אחד יעשה כאוות נפשו עם המוביל איי שלו.

בנוגע לחגורה, לא ניתן לנטרל את החיווי.

בנימה עניינית יותר, כל נהג שנוהג ברכב עם כרית אויר בהגה ובלי חגורה הוא סוג קמיקזה.

לפחות תתחיל להפריש יותר כסף לביטוח חיים, שיהיה לאלמנה ממה לחיות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כל אחד יעשה כאוות נפשו עם המוביל איי שלו.

בנוגע לחגורה, לא ניתן לנטרל את החיווי.

בנימה עניינית יותר, כל נהג שנוהג ברכב עם כרית אויר בהגה ובלי חגורה הוא סוג קמיקזה.

לפחות תתחיל להפריש יותר כסף לביטוח חיים, שיהיה לאלמנה ממה לחיות.

אצלי ברכב ההתרעה של החגורה כבר לא עובדת, לבדוק מצב הקונקטורים בכסא, או שאולי הבעיה ממקור אחר?

אם התכוונת אליי, כנראה שלא נסעת ברכב עם מובילאיי.

מערכת ארורה.

דיברתי על העניין עם החגורה.

• תוכן חדש...