Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוקטביה חדשה 2015 1.4 טורבו בנזין. אוטו נוח לנהיגה בטירוף!

אבל הבעיה שאי אפשר להכניס אליו שתי כסאות תינוק + בוסטר. לכן אני נאלץ להחליפו למשהו שמאפשר זאת.

מן הסתם הכיוון הוא רכב 7 מושבים.

היות ואני מבלה לא מעט זמן בנהיגה חשוב לי ללכת על משהו שייתן לי כנהג את הנוחות של הסקודה

תקציב עד 200k

עוד פרמטר חשוב ששמתי לב ,תמיכה לגב תחתון לא קיימת בכל דגם . לי זה חשוב מאוד כמי שסובל מכאבי גב. ובסקודה מושב הנהג נוח מאוד.

תודה לעוזרים

פורסם

רנו גרנד סניק דיזל - בטיחותית ומרווחת

סיטרואן C4 פיקאסו דיזל - כנ"ל.

שברולט אורלנדו דיזל (אני מחזיק אחת כזו) - נוחה טובה וזריזה.

סאניונג רדיוס - ג'אמוס ענק מרווח מאוד וחסכוני יחסית.

בכל מקרה כסא נוח - סע לריקארו תשקיע עוד 5000 ש"ח בכסא שיעבור איתך מרכב לרכב.

פורסם

אם אתה רוצה להשאר עם VAG ו-TSI יש את הסיאט אלהמברה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מניח ששתי כיסאות תינוק ובוסטר יכנסו בסופרב החדשה (אם אין צורך ב-7 מושבים מלאים), הבגאז ענק ובתקציב נכנסת לך 1.8 מאובזרת (סטייל, ברמה השנייה מתוך 4).

פורסם
תבדוק ניסאן אקס טרייל, נראה לי תפור עליך. גם מבחינת סידור מושבים למרות שהוא לא מגודל וגם המושב לנהג שאמור להיות מהנוחים שיש, איזה טכנולוגיה חדשה שהם פיתחו עם נאסא...

http://www.nissan-global.com/EN/TECHNOLOGY/OVERVIEW/zero_gravity_inspired_car_seat.html

המושבים האחרונים מתאימים בקושי לילדים בגיל 3... זה לא באמת 7 מושבים כמו באאוטלנדר. וגם המחיר גבוה בהרבה ללא שום הצדקה

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
המושבים האחרונים מתאימים בקושי לילדים בגיל 3... זה לא באמת 7 מושבים כמו באאוטלנדר. וגם המחיר גבוה בהרבה ללא שום הצדקה

לא ראיתי שפותח השירשור ביקש 7 מושבים למבוגרים...

פורסם

אכן, אבל אתה דיברת על מושבים נוחים... אז ראיתי צורך להדגיש שהניסאן זה בעצם 5 מושבים + איזה משהו קטן שבקושי אפשר לקרוא לו מושב לילדים.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אאוטלנדר. רכב מעולה. המעבר מאוקטביה לאאוטלנדר יהיה לך קשה הן מבחינת זמינות הכח והן מבחינת יציבות על הכביש. קח בחשבון.

מצטרף להמלצה על סופרב. רכב מרווח מאד במידה ואין לך צורך אמיתי ב7 מקומות.

פורסם

אבא שלי מחפש גם כן רכב בסגנון הזה אז אני אשתף אותך במה שמצאנו עד עכשיו - פורד קוגה מההתרשמות שלנו בסוכנות רכב פצצה, מצובישי אוטלנדר מרגיש סתמי וזול , לא שווה אתה המחיר. Nissan X-trail לדגם היקר TEKNA עולה 200K מגיע עם הכל מהכל ובאמת שווה את זה, מנוע 1.6 טורבו דיזל צריכת דלק אמיתית 1 ל 15.

בהצלחה!

פורסם

גרנד סניק טורבו דיזל מפורסמת עכשיו במחיר מבצע של 140 אלף שקלים. רכב נוח, מרווח, חסכוני מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אבא שלי מחפש גם כן רכב בסגנון הזה אז אני אשתף אותך במה שמצאנו עד עכשיו - פורד קוגה מההתרשמות שלנו בסוכנות רכב פצצה, מצובישי אוטלנדר מרגיש סתמי וזול , לא שווה אתה המחיר. Nissan X-trail לדגם היקר TEKNA עולה 200K מגיע עם הכל מהכל ובאמת שווה את זה, מנוע 1.6 טורבו דיזל צריכת דלק אמיתית 1 ל 15.

בהצלחה!

אאוטלנדר מרגיש סתמי וזול. לא שווה את המחיר. מוכן לפרט כיצד הגעת למסקנה הזו? נסעת על המכוניות האלה או שזה רק ממראה? על בסיס מה כתבת את התגובה הזו? בלי ציניות אני מנסה להבין עד כמה התגובה שלך מבוססת ובעיקר על מה היא מבוססת.

פורסם
אאוטלנדר מרגיש סתמי וזול. לא שווה את המחיר. מוכן לפרט כיצד הגעת למסקנה הזו? נסעת על המכוניות האלה או שזה רק ממראה? על בסיס מה כתבת את התגובה הזו? בלי ציניות אני מנסה להבין עד כמה התגובה שלך מבוססת ובעיקר על מה היא מבוססת.

אענה לך בכיף. נסיעת מבחן לא עשיתי נכון שזה הדבר שיכול לקבוע באופן מוחלט אבל הייתי בסוכנות וראיתי את הדגם. ישבתי בו מקדימה מאחורה ראיתי את האבזור את המושבים. חוץ ממראה (שנראה הרבה יותר טוב עם הג'אנט 19 בגרסת הפרימיום) לא ראיתי איזשהו משהו שמשך אותי לרכב. בנוסף למנוע 2000 שמפיק 150 כ"ס גם לא אטרקציה גדולה ואני יכול לשער שצריכת הדלק שלו לא קטנה. מבחינת צורת הישיבה של הנהג הרכב מרגיש כמעט זהה לשל רכב פרטי (ואני נוסע על מאזדה 6 הדגם החדש) , המסך עצמו אולי זה היתרון היחידי ולא יותר מזה. מבחינת איכות החומרים היה נראה שחסכו עלינו. מבחינת שני המקומות הנוספים כמו שאתה יכול להעריך אין שם כל כך מקום ואם כן אז אלו שבאמצע יצטרכו להידחף קצת קדימה. ופרט נוסף לחלק חשוב לחלק פחות זה תריסי מזגן מאחורה שלא קיימים. לכן, חוץ מהמראה החיצוני לא היה שום דבר ברכב שהצליח להלהיב אותי ,מקווה שעזרתי . :)

פורסם

סורנטו בסיסית. נוחה מאוד, שקטה ואם אתה כבר עושה שיפור מבחינת המרחב, הסורנטו היא קפיצה קדימה ולא רק שדרוג. היא גם לא רעה בכלל לנהיגה (לא ספורטיבית, אבל לא עונש כמו דברים אחרים בגודל הזה).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...