Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ככה

מדובר ברכב מסוג דייהטסו אפלאווז שנת 97

הייתה לי נזילת מים בעבר והחלפתי לפני מס' חודשים רדיאטור

הנזילה עדיין הייתה קיימת.. החלפתי משאבת מים לפני בערך חודשיים ומאז לא נזל שום טיפה, עד עכשיו

היום חזרתי מהצפון אחרי נסיעה ארוכה, נסעתי לחרמון ושחזרתי בדקתי שמן מים לפני הנסיעה חזור (לאיזור חדרה) ונוכחתי לגלות שאין לי מים לא ברדיאטור ולא במיכל עיבוי

מילאתי מים ולאחר מכן נסעתי שוב בערך 10 דקות, בדקתי שוב ושוב לא היה מים במיכל עיבוי (אבל ברדיאטור נראה לי שכן היה).. אז מילאתי שוב את המיכל עיבוי.. וככה עד שהגעתי הביתה עצרתי אולי 6 פעמים בדרך למלא כול פעם מים

נכנסתי למוסך בדרך ושם נאמר לי שעליי להחליף פקק לרדיאטור ללחץ 1.1 במקום 0.9 שיש לי עכשיו..

בדקתי בערך גם את השמן והוא לא נראה לבן (אולי התערבב עם מים?)

מה יכולה להיות הבעיה? האם החלפת פקק ל1.1 יפתור את זה?

פורסם

חסרים פרטים חשובים כמו כמה קילומטר עבר המנוע ,פקק 0.9 זה הפקק המקורי שהיצרן קבע שמתאים ללחץ מערכת המים במנוע עד כמה שאני יודע , ברגע שתחליף לפקק 1.1 אתה גורם למערכת לעבוד בלחץ יותר גבוה לא בטוח שלא יפרוץ לך דבר אחר במערכת רצוי לעשות בדיקה מקיפה למערכת המים לפני ביצוע שינוי כל שהוא במערכת ,והדבר החשוב ביותר המנועים של דייהטסו לא אוהבים מים רגילים כלל כמו הרבה רכבים אחרים .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

פעם הייתי שם מים ירוקים..

העניין שהתחילו הנזילות אז שמתי כבר מים רגילים כי זה נזל לי על ימין ועל שמאל אז לך תתחיל לבזבז גלונים על הדבר הזה.....

פורסם

טוב זה מוזר הייתי אצל איש רדיאטורים בדק לי עם מד לחץ אם יש נזילה - ואין כלום! מוזר

החלפתי לפקק 1.1 באר

נקווה לטוב...

פורסם

אין טעם להחליף למי קרור טובים , הנזק שיכול להגרם מההחלפה למנוע יהיה יותר גדול עקב שימוש במי ברז כשנתיים , חבל ששמת פקק 1.1 חדש ולא 0.9 חדש במקום הישן !

פורסם

מי קרור איכותיים מורכבים מאתילן גליקול חומר המונע קפיאה , רוב סוגי המים המיוצרים בישראל לדעתי לא מומלצים לשימוש למי שרוצה לשמור על מנועי המכוניות ומערכות הקרור והחימום .

מה לגבי סכנת הקרחה של המים?

האם אפשר להוסיף תוסף אנטי פריז כלשהו במקרים כאלה?

• תוכן חדש...