Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב הנ"ל משנת 07' מנוע 1.6 (BSE) טרנדליין נדלקה נורית כרית אוויר. קוד התקלה הוא 01218 side airbag iginiter pass-aide N-200.

ההיסטוריה עם התקלה היא שלפני כמה שנים פורקו המושבים הקדמיים לשם ניקויים. מאז נדלקה הנורה. אחת לשנתיים בערך הייתי מבקש מרון ממוסך רון שימחק לי את התקלה ממחשב הרכב וזה החזיק כאמור שנתיים בערך ונדלק שוב. בטיפול אחרון (במוסך אחר) ביקשתי שיאפסו את התקלה ואכן איפסו אותה והנורה כבתה אולם אחרי שבועיים בערך נדלקה שוב (להערכתי כתוצאה של הזזת המושב).

כעת, נסיונות למחוק את התקלה לא צולחים והנורה נשארת דולקת. זה קוד התקלה.

ניסיתי לנתק ולחבר את הקונקטורים הצהובים שמתחת למושב ומתחברים לרצפת הרכב אך ללא הועיל. כמו כן לא נראה שיש חוטים רופפים או קרועים.

אשמח אם למישהו יש עצה מה ניתן לעשות לפני שאני פונה לאיש מקצוע שיפרק חצי מכונית ויגבה ממני הון.

תודה

תודה

פורסם

ניתוק הקונקטורים וחיבורם מחדש גם אם לא קיימת תקלה אחרת במערכת כריות האוויר הדבר יגרום להדלקות מנורת תקלה של כריות האוויר לכן הפעולות שביצעת אינן עוזרות אלא אם לאחר ניתוק וחיבור הקונקטור מחדש מחקת את קוד התקלה בעזרת סורק תקלות.

* כאשר מנתקים קונקטורים של מערכת כריות האוויר חובה לנתק את כבל המינוס של המצבר וכמובן הוצאת המפתח מהסוויץ לפני פעולה זו.

איזה כייף לי :)

פורסם
ניתוק הקונקטורים וחיבורם מחדש גם אם לא קיימת תקלה אחרת במערכת כריות האוויר הדבר יגרום להדלקות מנורת תקלה של כריות האוויר לכן הפעולות שביצעת אינן עוזרות אלא אם לאחר ניתוק וחיבור הקונקטור מחדש מחקת את קוד התקלה בעזרת סורק תקלות.

* כאשר מנתקים קונקטורים של מערכת כריות האוויר חובה לנתק את כבל המינוס של המצבר וכמובן הוצאת המפתח מהסוויץ לפני פעולה זו.

תודה על המידע.

המפתח לא היה בסוויץ.

לא ידעתי לגבי ניתוק המצבר.

בכל אופן, האם יש לך רעיום למקור התקלה?

תודה

פורסם

אם אתה מסתכל טוב טוב על החוטים שמגיעים אל הקונקטור והכל נראה שלם,

והכל שלם ונקי כנראה הבעיה היא בחלק עצמו.

נתקלתי גם כן באודי שנרטב לה כל הסלון בגלל שיטפון ולא היה מנוס מלהחליף את כל המנגנון.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אם אתה מסתכל טוב טוב על החוטים שמגיעים אל הקונקטור והכל נראה שלם,

והכל שלם ונקי כנראה הבעיה היא בחלק עצמו.

נתקלתי גם כן באודי שנרטב לה כל הסלון בגלל שיטפון ולא היה מנוס מלהחליף את כל המנגנון.

תודה.

תוכל להגדיר את "כל המנגנון"?

תודה

פורסם

יש לך פה סרטון דוגמה איך בערך נראה כל המנגנון גם ברכב שלך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הבעיה היא הקונקטורים הצהובים מתחת לכיסא, יש לפרק את שני הקונקטורים מתחת לכיסא ולנקות אותם עם ספריי מגעים. המחשב של הכריות אוויר מאוד רגיש לרמת ההתנגדות של נפץ כרית האוויר. במידה ויש אפילו לשניה מגע לא טוב בקונקטור אז ההתנגדות עולה ונדלקת נורת הכרית אוויר. בסיום תהליך הניקוי יש צורך לאפס את הנורה. אם יש ברשותך היכולת והסבלנות בצע את התהליך וקפוץ אלינו למוסך לאיפוס התקלה ללא תשלום.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
הבעיה היא הקונקטורים הצהובים מתחת לכיסא, יש לפרק את שני הקונקטורים מתחת לכיסא ולנקות אותם עם ספריי מגעים. המחשב של הכריות אוויר מאוד רגיש לרמת ההתנגדות של נפץ כרית האוויר. במידה ויש אפילו לשניה מגע לא טוב בקונקטור אז ההתנגדות עולה ונדלקת נורת הכרית אוויר. בסיום תהליך הניקוי יש צורך לאפס את הנורה. אם יש ברשותך היכולת והסבלנות בצע את התהליך וקפוץ אלינו למוסך לאיפוס התקלה ללא תשלום.

תודה על הנכונות.

האם אתם נמצאים באיזור הצפון בואכה חיפה?

האם מנסיונך פעולה שכזאת בהחלט יש סיכוי שתביא לאפשרות איפוס התקלה?

תודה

פורסם

אינ עובד במוסך רון בישראל ב"ק 18 בתל אביב, אני בהחלט מעריך על פי ניסיוני שבסבירות גבוה זה יפתור לך את הבעיה.

בברכה,

אופיר רודניצקי

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני אוכל את הסרט הזה כל כמה חודשים , כמו שאופיר אמר פעם אחת עברתי על כל החיבורים היטב נקיון וספריי מגעים , איפוס תקלה ושלום על ישראל.

אם התקלה חוזרת אז כנראה שיש בעיה ממשית יותר, מה שלא נראה לי תקף אצלך לאור ההיסטוריה שאתה מתאר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אני אוכל את הסרט הזה כל כמה חודשים , כמו שאופיר אמר פעם אחת עברתי על כל החיבורים היטב נקיון וספריי מגעים , איפוס תקלה ושלום על ישראל.

אם התקלה חוזרת אז כנראה שיש בעיה ממשית יותר, מה שלא נראה לי תקף אצלך לאור ההיסטוריה שאתה מתאר.

היי

אצלך ברכב יש גם כן קונקטור אחד לרצפה ואחד שמחובר לתחתית המושב?

פורסם

אצלי אין קונקטורים כאלה כלל כי אין לי כריות במושב ( רכב בן 20 בחייך ), אבל זה קורה לי עם החיבורים של הכרית אויר והנפצים של מותחני החגורות… טוב קרה, עכשיו זה לא קורה כי עברתי על הכל כמו שצריך.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...