Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלק בטח מכירים את זה, קנית רכב יד שניה ויש חיישני רוורס פשוטים סינים מכוערים. לא בא לך להחליף טמבון או לעשות עבודת פחחות בשביל חיישנים איכותיים תואמי מקור מה עושים? הנה פתרון למי שיש את הכלים והידיים.

למי שלא הבין או שיש שאלות מוזמן לשאול.

580376_996656120390529_8288751666157879034_n.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

פורסם

עבודה יפה - אבל איך.. תן הסבר - :wink: לא רק תמונות יפות.

האם רק החלפתה את טבעות ההיקף בטבעות אחרות שקועות, והחיישנים הם שהיו.

או החלפתה גם חיישנים.

איך זה מחובר לפגוש, דבק הברגה מאחור..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מה העלות של עבודה כזאת?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קודם כל יש צורך בפירוק הטמבון והסרת החיישנים הקיימים. העבודה המורכבת בסיפור היא לעשות חור נקי "מגרדים". החור שתמצא אחרי שתפרק חיישנים קיימים יהיה לא נקי במקרה הטוב, ובמקרה הגרוע גם לא ממש עגול.

יש צורך בסט חיישנים שקועים (תמונה מצורפת) החיישנים הנ"ל מותקנים מאחרי הטמבון ומגיעים עם דבק חזק מספיק להחזיק את החיישן במקום (לא לשכוח לנקות באלכוהול לפני ההדבקה ).

מאחר והחור שקדוח הוא גדול יותר יש צורך בטבעות שיסגרו את הרווחים. את הטבעות אפשר להדביק לחיישן או לטמבון עצמו.

חיישנים.jpg

פורסם

פרוייקט יפה, עבודה נקיה.

לציין שכיום הסינים מוכרים גם קיטים שטוחים כמו זה שרואים בתמונות. למען האמת יש לי ניסיון עם סט סיני פשוט כזה (מהבולטים, של פעם) - ובהתקנה במיקום הנכון בפגוש הוא פשוט מעולה ומאוד מדוייק (הרכבתי ב 306 לפני כמה שנים וזה עובד עד היום). הצרה היא שבחלק מהמכוניות הפגוש עצמו קעור, ובחלק גדול מהמקרים אנשים מתקינים את זה נמוך מידי (לא בהכרח מבחירה, אלא מחוסר ברירה עקב עיצוב הפגוש) ואז זה הופך להיות לא רלוונטי ומאוד לא מדוייק. למיטב זכרוני, הצלחה של כזה דבר צריכה להתחיל מכך שגובה החיישן מהרצפה יהיה משהו באיזור ה 50 ס"מ.

סט סיני שטוח מתחיל מאיזור ה 100 ש"ח ומעלה. ממליץ בחום לא להתקין נמוך (מניסיון).

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=flat+parking+sensors&_sop=15

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק,

הקטע בחיישנים השטוחים הוא לעשות חור נקי לגמרי ללא גרדים.

היצרן של חיישני קוברה אפילו פיתח כלי עבודה מיוחד כדי ליצור כאלו חורים נקיים.

אני רואה שהקיטים הסיניים נמכרים עם מקדח רגיל (כמו בקיטים של פעם) וכמעט ואין סיכוי לבצע קדיחה נקיה באמצעות המקדח שהם מספקים.

יוסי, יש ברשותך את הכלי המיוחד של קוברה?

פורסם

לרוב משתמשים במקדחים קוניים (מדורגים, עם כמה מידות עליהם) באיכות גבוהה, אני לא מכיר מקרוב את המקדחים בקיטים האלו (אני מכיר את אלו בסטים הרגילים) אבל בחלק מהמקרים ניתן לבצע ליטוש קליל ביותר לשפה החיצונית של הקידוח וזה נראה מספיק אסטטי. אף אחד לא יבוא עם זכוכית מגדלת, בזמן נסיעה על כביש 6, לבדוק לך את הפיניש של הקידוח...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
איציק,

הקטע בחיישנים השטוחים הוא לעשות חור נקי לגמרי ללא גרדים.

היצרן של חיישני קוברה אפילו פיתח כלי עבודה מיוחד כדי ליצור כאלו חורים נקיים.

אני רואה שהקיטים הסיניים נמכרים עם מקדח רגיל (כמו בקיטים של פעם) וכמעט ואין סיכוי לבצע קדיחה נקיה באמצעות המקדח שהם מספקים.

יוסי, יש ברשותך את הכלי המיוחד של קוברה?

מאיפה המצאת את השטות הזו?

מדובר על כלי לניקוב חורים, קיים המון שנים עוד לפני שהמציאו את החיישנים.

משתמשים בזה לניקוב ארונות חשמל מפלסטיק וכ'ו לקבל חורים נקיים. אפשר לקנות קיט מידות במחיר שקוברה מבקשים עבור אותו הכלי.

יוסי, כרגיל מקצוען!

Got To love It

פורסם

ראשית תודה למפרגנים.

לא הייתי ממליץ לעשות חורים עם קונוס או עם כלי כמו שנותנים בחיישנים הסינים. אין סיכוי לעשות חור נקי מגרדים. מי שמעוניין לעשות חיישנים שקועים מן הסתם חשוב לו עניין האסתטיקה.

כמובן שיש ברשותי את הכלי היעודי שקוברה מוכרים אבל במקרה הנ"ל זה לא היה עוזר יש צורך בחור גדול יותר.

למי ששאל, חיווט ומוח של חיישנים סינים לא מתאים למותג כמו קוברה יש צורך בהחלפה כוללת.

• תוכן חדש...