Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מקום יחסית שקט אבל לא שקט מדי

בכול זאת צריך לדבר..:oops: ומוזיקה טובה

לא משנה האיזור בת"א העיקר שיהיה חניה

תודה

עריכה אחרונה על ידי ALOK
פורסם

לאיזה יום?

בקמפוס בר בבן יהודה יש אחלה דילים בימי שלישי בערב.

באופן כללי בכל האזור הזה לא חסר פאבים. מה שאני עושה זה מתחיל בלטייל קצת באזור ולדבר, וכשתראו מקום נחמד, שקט ולא הומה אדם תיכנסו. זה מה שאני תמיד עושה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ויקי כריסטינה + סיבוב במתחם התחנה

או נורמה ג'ין, מקום נחמד שאפשר לשבת ואשכרה לדבר, והאוכל טוב.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)

להיום..

הבעיה שבגלל שגשום וקר לא נראה לי טיול יזרום

אני מעדיף להגיע עם תוכנית מראש

מתחם התחנה נראה לי נדוש מדי..

שחכתי לגמרי מנורמה ג'ין השאלה אם יהיה מפוצץ היום

חשבתי דווקא בכיון

של באולינג ואז פאב.

יש לכם רעינות דומים לבאולינג?

עריכה אחרונה על ידי ALOK
פורסם

תכלס במוצ"ש קשה לנחש מה יהיה מפוצץ או לא. הרוב די מלא.

נורמה ג'ין מעולה אבל המקום די צפוף ובמוצ"ש אווירה אינטימית לא ממש תהיה לדעתי.

אם בכל זאת נורמה ג'ין [וזה אחלה מקום] תתקשר להזמין מקום ותבקש מהמלצרית בפינה יחסית שקטה.

אם הדייט יילך רע והיא תלך באמצע :lol: אל תחזור הביתה לפני שאתה מפנק את עצמך במונסטר בורגר שלהם - הוא מעולה.

קרוב לנורמה יש את שאפל בר. מקום טיפה צפוף אבל אם תגיעו מוקדם ממש אחלה שם. אני אוהב. עד 21:00 יש 1+1 על בירות.

יש מקום שנקרא ארגז בר, זה בבן יהודה. מקום נחמד עם גימיק נחמד. יש להם [לפחות היה] ארגז רומנטי באיזה 80-100 ש"ח. אפשר בירות/יין וכל מיני נשנושים שמגיעים בארגז. חמוד, גימיק, אווירה נחמדה.

תהנו!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא יודע לגבי באולינג, אבל אם אתה מוטרד ממצוקת החניה, אז עדיף ללכת לפלורנטין. לדעתי חלק מהפאבים שם גם קצת יותר שקטים, ומאפשרים לדבר בלי לצרוח. ישבתי בסאצ'מו לא מזמן, שמסתבר שעדיין מתפקד, היה די שקט ונחמד. יש עוד מקומות דומים בסביבה.

באולינג אני מכיר רק בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה, ושם זה מקסימום ללכת אחר כך ל-food court, לאכול ביג מק :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

פרינדס בר, יש לך את החניון של הקריה (חינם) 2 דקות הליכה משם, וחניון תת קרקעי ממש במקום. (הבר ממוקם בקומה -1)

זה בלונדון מיניסטור, אחר כך אפשר לטייל באבן גבירול ולמנצ'ס איזה משהו..

פורסם

תנסה את מתחם שרונה, תוכל להחנות בחניון כנרית.

יש פאב נחמד באבן גבירול ממש ליד הקסטל (פינת הבשן) שקוראים לו "המזג", בד"כ הוא עמוס מאוד, אבל בגלל המצב והמז"א אולי יהיה פחות רועש.

תהנה.

• תוכן חדש...