Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחו לי תעסוקה ואישתי אמורה ללדת באזור הזמן הזה אז אני ממש לא מתכוון ללכת. אמרו לי למלא טופס 58. אני ממלא את הטופס ואז בחלק ב' שבו אני אמור לפרט את הבקשה כתוב לי למטה שבמידה והבקשה תאושר אני מסכים לוותר על מגבלות הקריאה לפעם הבאה כגון התראה/מרווח בין שמפ לשמפ/ פיצול/שחרור וכו'.

אני ממש לא מעוניין לחתום על דבר כזה. זו האפשרות היחידה להגיש בקשה? כלומר אני חייב לחתום על זה כדי להגיש את הבקשה?

פורסם

למה אתה מסתבך?

בדואר החוזר לאישור הצו תציין שאתה מתכוון להגיש בקשה לביטול המילואים.

במקביל תתקשר למשרד קישור תודיע להם את זה טלפונית ותברר מתי יש יום ראיונות.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

כבר דיברתי עם הקישור והם אלה שאמרו לי לשלוח טופס 58 ולצרף אישור מעקב הריון. פשוט בטופס זה נראה כאילו אני מחוייב לוותר על מגבלות קריאה כדי לשלוח. ואין מצב שאני חותם על דבר כזה

פורסם

בלי לשלוח בנוסף טופס 58?

תשמע, הרי גם אם יגידו לי לא משחררים אותך אין סיכוי שאני מגיע אז שיעשו מה שבא להם. פשוט כנראה בשביל הרשמיות רוצים את הטופס המפגר הזה וכאילו לדון בבקשה שלי.

אתה אומר רק לפקסס להם את האישור ושיחפשו אותי?

פורסם
לפותח שירשור

גם לי היה מצב דומה לשלך שתאריך המילואים שלי היה סמוך ללידה של אישתי

פשוט שלחתי להם טופס 58 בצירוף מסמך שמראה על תאריך הלידה ופשוט שיחררו אותי מיום המילואים.

אין לי בעיה לשלוח להם. פשוט בטופס עצמו כתוב בסעיף 2 שאם משחררים אותי אז לפעם הבאה אני צריך לוותר על מגבלות הקריאה, כאילו שהם יכולים לקרוא לי מתי שבא להם בלי מרווח זמן ובלי תנאים וזה לא מקובל עלי לחתום על דבר כזה, אני לא בעונש בגלל שאישתי צריכה ללדת.

• תוכן חדש...