Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקיצור, אין לך את היכולת לרכוש ב.מ.וו, מכאן שורש התסכול?

באשכרה dorky... במקרה הספציפי הזה אני דווקא מדבר על המסירה של ה118i שלי ואין פה שום תסכול אלא התייחסות ביקורתית לאירוע מופרך.

פורסם

גם שמנסים לעשות משהו נחמד יש אנשים שמחפשים את הדברים השלילים,פעם הבאה אתה יכול לבקש שאת הרכב החדש שלך תאסוף בחניה ליד הסוכנות.

אם אני הייתי מקבל ככה את הפיאט פנדה שרכשתי או המיצובישי ספייס סטאר הייתי מאוד מפרגן ליבואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אגב גם בארץ יש מסירות מיוחדות.

לפני מספר שנים עבדתי בבניין משרדים בו שכנו משרדיה של אישיות מפורסמת, היינו רואים אותה לפעמים במעלית יחד עם פמלייה של עוזרים.

יום אחד הגיעו לחניון הבניין אנשים רבים לבושים במדים של יבואן מרצדס, מסתבר שאותה אישיות החליפה את היגואר במרצדס CLS. לא יכולתי להתקרב אבל מרחוק היה נראה שתהליך המסירה היה מושקע מאוד ואפילו צולם אם אינני טועה.

מושקע כמו הבלונד של אותה גברת?

פורסם
גם שמנסים לעשות משהו נחמד יש אנשים שמחפשים את הדברים השלילים,פעם הבאה אתה יכול לבקש שאת הרכב החדש שלך תאסוף בחניה ליד הסוכנות.

אם אני הייתי מקבל ככה את הפיאט פנדה שרכשתי או המיצובישי ספייס סטאר הייתי מאוד מפרגן ליבואן.

מה לעשות שכפולני אני גם שואל את עצמי מה אני הייתי חושב על האנשים שנכנסים לחדר אם הייתי יושב שם במקום הניצבת/מזכירה או מנגב שם במקום עבד הג'ילדה. כבן אדם עובד הייתי מעדיף הנחה או מסירה קרובה (שלא התאפשרה).

זה מה שאני חושב. לך מותר לחשוב אחרת.

פורסם

אגב חברים מישהו יכול לתת לי רשימה מסודרת מה לבדוק ברכב מהיבואן ?

מאיפה להתחיל מה לבדוק ועומק ואיפה מסיימים מבלי לפספס משהו ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני אתן לך עיקרון - לא רשימה.

נזק שאתה יכול לגרום ולא מכוסה באחריות - תבדוק - השאר לא.

מה הכוונה? רכב עם שריטה - בעיה שחשוב לגלות אותה במסירה.

גיר דפוק - פחות (נשמע מצחיק).

תעבור על הרכב בסבלנות ובמקום מואר ותראה שאין נזקי פח חיצוניים. שהצמיגים תקינים ואין איזה מסמר באחד מהם. תבדוק שבפנים הרכב הכל תקין ונקי ואין שריטות או פגמים כתוצאה מהתקנות מקומיות וסע לשלום.

פורסם

מנסיון שלי.

1-לבדוק שכול השטיחים נמצאים.

2-לבדוק שקיים פקק לוונטיל בכול צמיג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...