Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח ! :lol: :lol:

טוב זאת התייעצות די מוזרה ברכבים האלה הם שניהם די שונים ואין בהם כמעט שום דבר דומה חוץ מהמחיר, הראשון רכב סוס עבודה אמין מאוד לא מאובזר במיוחד ולא בטיחותי במיוחד צריכת דלק 1 ל-8 השני רכב משפחתי מרווח ניראה קצת מודרני יותרמאובזר טוב מאוד עם 6 כריות אוויר ומערכת בקרת יציבות לגביי צריכת הדלק אני לא סגור על זה כל כך כמו גם על האמינות קראתי ברשת דברים טובים על הרכב ודברים גם לא טובים וחשבתי אולי פה אני יוכל למצוא תשובות חותכות. השאלות העיקריות שלי הן:

עד כמה הסיטרואן לא אמין וכמה עולה טיפול ממוצע שלו ? הבנתי שהגיר בעייתי ומתקלקל מהר יחסית ובכללי הרכב רואה הרבה מוסך ?

מה צריכת הדלק של הסיטרואן ?

בעיקרון הגישה שלי היא כזאת או לרכוש את הסובארו ולשלם הרבה כסף על דלק או לרכוש סיטרואן ולשלם הרבה על אמינות של הרכב והנקודה היא שבסובארו הכסף ישולם במקום ידוע מראש בתחנת הדלק להבדיל מהסיטרואן שהסכום לא ידוע ומתי גם כן לא ידוע.

המון תודה לעוזרים כל מידע שתוכלו לשפוך על הרכבים המוזכרים יעזור לי מאוד !!

חג שמח ותהיו בריאים ! :-D:-P:lol::-)

פורסם

הן לא מכוניות ברות השוואה. (למרות שהן מאותה קטגוריה)

הסיטרואן נוחה יותר, מתקדמת יותר, מאובזרת יותר ובטיחותית יותר וגם כנראה בעלת ביצועים עדיפים.

הסובארו עם ה1.5 סוחבת סביר אבל לא משהו, צריכת הדלק יחסית גבוהה. צריכת דלק של הC4 תוכל לראות באתר KML.

הסובארו מיושנת וניתן להשיג B3 לדעתי במחיר דומה לאימפרזה. גם היא לא פאר היצירה אך היא עדיפה על האימפרזה לפחות בבטיחות.

הC4 נחשבת לפחות אמינה בעיקר בגלל הגיר הידוע לשמצה AL4/DP0. אני יודע למשל שברנו החל מ2008 הגיר הזה מציג אמינות הרבה יותר גבוהה.

אולי תרשום מה התקציב שלך ומה הדרישות שלך? יהיה לנו הרבה יותר קל לכוון אותך.

מעבר לכך, ברכבים שמתקרבים לגיל 10 (ובכלל בכל רכב משומש לדעתי), יש משמעות לא מעטה איך טיפלו ברכב. אתה יכול לקנות רכב שנחשב אמין ולא תוחזק כמו שצריך והוא יהיה צרה צרורה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התקציב הוא עד 20 אלף הצרכים שלי בעיקרון זה רכב די גדול כי זה רכב ראשון במשפחה שלי ואנחנו 5 נפשות ושיהיה כמה שיותר אמין זהו פחות או יותר אני יודע שאני לא יכול בכסף הזה לקנות עולם ומלואו אני בן 19 וממש לא אכפת לי אם הרכב יהיה בלי פוזה והכל גם זה יגיע בסופו של דבר :wink:

• תוכן חדש...